99

Анонимен

преди 5 години

Този вид общи тоалетни са по-хигиенични и според мен точно такива трябва да бъдат. Банев да се образова малко, сега няма какво друго да прави.

98

ognyanz

преди 5 години

Да дадем на криминалния контингент малко оптимизъм преди коледните и новогодишни празници. Покрай Десислава Иванчева и Баневи научихме на какъв хал са килиите следствените арести. Не е зле майката на нацията Цецка Цачева да се погрижи да ги ремонтират. Както вървят нещата, след нови избори може да потрябват и за някой гербаджийски далавераджия.

97

НАРОДА

преди 5 години

КОГА ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ МИЛИАРДИТЕ НА БОЙКО И ОБКРЪЖЕНИЕ?И ДА БЪДЕ В СЪЩАТА КИЛИЯ?ЗАЩО САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ГИ ВКАРВАТ ВКАРАЙТЕ И НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК БИЙКОТО БЕ!

96

Анонимен

преди 5 години

ама изобщо не ми е мъчно за тези, те са си поживяли на гърба на хората, за които май на никой не му пука, защо след толкова години баневи влизат в ареста, това се чудя, до сега са били с чист бизнес ли?... да не забравяме, че бездействието понякога е съдействие

95

бай Тъпчо

преди 5 години

Че какво му е на нужника бе, ние все в такъв ходим и да не сме са свършили бе...даже и една обожателка ми излезна-леля Жана от съседния двор, ама от задната страна до нужника, та като излизам от него и тя са провикне-Голям левент си Тапчо, стойка като на скиор имаш...Та и тоя де, като стане от тоалета, полвин час приклекнал като скиор ша ходи, та и него да похвалят...

94

1

преди 5 години

Когато крадеше, защо не помисли какви са арестите, та поне да направиш основен ремонт на един, а сега ревеш?Щях да кажа "Е га ти и циркаджиите", но ще обидя истинските циркаджии.

93

Трудово обучение

преди 5 години

И още по-тежко ще му стане на Стругаря като го вкарат при Шлосерите с кожените метчици да му навъртят няколко километра обла лява резба с фрезенк.

92

Анонимен

преди 5 години

И аз започнах да го съжалявам, но като се замисля, в живота си ежедневно срещам несгоди и неправди, живея зле. А онези "успелите, умни, красиви и известни", ми набиват в главата, че сам съм си виновен, защото съм глупав и мързелив. Три милиона българи мизерстват у нас, още толкова ги няма, едни са в чужбина, други под земята. Те са там, включително и заради такива като Банев, човека качил се от Трабант в Майбах, станал от стругар милиардер.

91

Анонимен

преди 5 години

"Аууу не е като да крадеш заводи и да оставяш хората без работа."Не е виновен тоя който яде баницата, виновен е тоя който му я дава!Кога българският народ ще се сети да търси сметка на тоя който раздава баницата?Кой позволи да се раздават тия заводи? Кой позволи и като цяло даже приватизация, без договори, които да гарантират, че заводите няма да бъдат разпарчетоcани???

90

Трол

преди 5 години

Банееев Ибаневв, като попаднате там веднага почвате с оплакванията. Мене защо не ме арестуват а, за пране на пари? Даже и в полицията не ме викат, голяма скука. Лежи си там и не мрънкай, да беше си помислил преди да си играеш с съдбата на хиляди хора.

89

Анонимен

преди 5 години

Га яди баницата ни рива, а?

88

Анонимен

преди 5 години

Аууу не е като да крадеш заводи и да оставяш хората без работа.

87

Манолски

преди 5 години

Предлагам да бъде обявен за мъченик

86

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияизвинявай ние сме българи, а ти какъв си, или щото си се натресъл в германия вече си немец, така ли го разбираш, по-скоро си сврака в чуждо гнездо ако ме питаш, що не пишеш в немски всекиднвници, от къде знаеш български.... ))))

85

ФАКТ

преди 5 години

Лакумо дупe кръв ... е вашата работа. Не се наядохте и накрая се ос***хте заслужено... богове

84

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Много скоро въпросният ВИП затворник ще се казва еБанев.

83

Анонимен

преди 5 години

Банев, Миню и Ветко са башибозук, ами Костов, Доган, Първанов, Корнелия, Борисов, Волен, Станишев, Овчаров, Гергов, Марешки ... Списъка може да продължи с още хиляди знайни и незнайни сатрапи. Те кога, ще бъдат настанени при Банев?!

82

Анонимен

преди 5 години

Така е когато комунисти заочнат да правят капитализъм.Сърдете се на партията си и на програмираните капитализти на другаря ви Луканов.

81

До 94

преди 5 години

Съгласен съм, няма как да му е чиста работата, но ще се учудиш ли ако го оправдаят, аз не. Според мен не живеем в правова държава и докато искаме мъст вторачени в няколко обвинени, визирам Ветко, Миню и този, поголовното крадене продължава. Въпроса е до доказване на вина и влизане в сила на евентуална присъда, да има нормални условия за всеки.Повтарям, не вярвам, че сме правова държава и недай Боже да се окажем на негово място, дори по скалъпено обвинение или ако сгафим, дори за нещо дребно.

80

Анонимен

преди 5 години

Банев е стройтел на мостове Европа - Азия.