23

Ala_Bala

преди 5 години

Предприемам действия да се прекръстя на Асан и да се обявя за транс-***. Коя ли фирма ще спечели тази историческа оществена поръчка?

22

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам от общината тойота хибрид. Така няма да змърсявам. Обаче не втора употреба. Да не се услушват, а да дават!

21

Анонимен

преди 5 години

Що не им пуснете парно, да ги скубите както обикновените българи?

20

Дискриминация

преди 5 години

Защо само за ромеите, ще има климатици, като те не плащат данъци, нито вода, ток, безплатна земя и др.

19

Анонимен

преди 5 години

Ще се напълнят заложните къщи с климатици, иначе искам и аз.

18

Анонимен

преди 5 години

Ако им купят на *** климатици, те ще ги продадат и пак ще горят каквото намерят. Не се заблуждавайте, че това са хора и могат да мислят, това са първични същества!

17

Анонимен

преди 5 години

Стига сте мрънкали за всяко нещо.

16

Анонимен

преди 5 години

Климатици. Пак залагате на изгубени каузи. За кой ли път. Климатикът е на доизживяване. В някой развити държави дори се забранява. "Облякъл се, нагиздил се Илия, погледнал се пак в тия".

15

777SS

преди 5 години

..Az lejeyki v chujbina poluchavam 3000lv....Otdelno si dokarvam na cherno oshte 10000?!....elate na ZAPAD...Stiga robuvahte

14

абсурдистан

преди 5 години

на тея дето не плащат и 1 лв данък в общината ще им купуват климатици !!!А тока кой ще им плаща ? - пак съвестния данъкоплатец .Влезте в гетата и вижте - никой нищо не Работи, а ядът,пият и се веселят,целите в злато .Е,как става това?

13

стейси

преди 5 години

Сега братята ще заложат климатиците и една седмица ще си щтракат с пръсти , кеф . Ама не е луд който яде баницата.

12

Коце кмета

преди 5 години

Това вече е пълно безобразие, не само че няма да си плащам данъците на тая скaпaна държава, ами ще агитирам и всички на следващите избори да гласуват за оригиналните комунисти, че пребоядисания комунист Тиквата и неговите чepни гласоподаватели вече ни излязоха твърде скъпо! До момента са отмъкнали поне 150 милиарда!

11

Анонимен

преди 5 години

Ми да.Ще им купят клематик да гласуват за кака Юурданка и дедо Бойко.

10

стейси

преди 5 години

То добре ама кой ще им плаща тока , или и него ще им платят , ами тогава до минем и ние на такова гориво та и нас да ни огрее. Или пък братятя ще краднат пак. Няма полезен ход ние ще работим и ще треперим да си платим сметките а те цял живот на гръб, за тях е унизително да работят.

9

Жо

преди 5 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ глезиш с безплатни неща един човек, толкова той става по-мързелив. Той привиква да иска, без да дава нищо.Но в случая, със закупуването с общински средства и монтажа на климатици, замирисва за поредната далавера, която ще възложат на "свои хора".Освен това, по климатиците има едни медни тръбички, които са по 7 лв килото на вторични суровини.

8

Анонимен

преди 5 години

Още като пуснаха миналата седмица новината, че този Асен искал да им купят климатици, беше ясно, че не е толкова до неговото желание, колкото че се готви някаква такава поръчка на общината, в която да се вземат въпросните пари. Дойдохме си на думата, дето се вика.

7

една

преди 5 години

Прав е номер 6 , че Гинчето трябва да си продава тока, за да си плати инвестицията в ЧЕЗ!!!😡😡😡

6

Ел.техник

преди 5 години

Щом обещават значи е тава. Това са честни българи, които обичат България и гласуват за нея. С тези климатици те ще са много добре и ще изкарат на топло през коледните и новогодишни празници.Нека им пожелаем все да им е топло и да им работят климатиците дълги години, защото следващите избори ще са след 4 години

5

Роб на влаЗта

преди 5 години

А тока на тез климатици от 300лв.кой ще го плаща ....Ще има хранилка пак ...ей...как го измислихте.

4

Една

преди 5 години

А защо санираните сгради да са с приоритет? Не стига че безплатно сте ги санирали ами и климатизациятя им ще е безплатна!!! Ми да си купят поне климатиците!!! Като са санирани не им трябва много да се отопляват!!!! Щото им е топло!!