65

Скромен провинциал

преди 5 години

От това което имах нерви да изчета не можах да видя нищо УЛИЧАВАЩО спрямо Иванчева или нещо което поне малко до оправдава целия този фарс който се случва пред очите на цялото общество. Двама мъже си говорят с недомлъвки врели-некипели. Единият е предприемача Ваклин, а кой е другия "мъж"? Бай х*й ли? Имам чувството, че до две, максимум три години клетия данъкоплатец ще трябва да плаща милиони по страсбургски присъди, докато поръчкаджиите на Темида се не наиграят.

64

Анонимен

преди 5 години

Някой май се уплаши от подкрепата която хората дават на Иванчева и започна акция в медийте против нея.Подкрепа или не тя е престъпничка и всеки който я подкрепя също! Що не го разберете!И на СРС-тата невярвате, тя едва ли е чак пък толкова проста да извади парите и изуй гащите!

63

Анонимен

преди 5 години

За мен всичко е нагласено! Още като я "оправиха" я държаха няколко часа на улицата, веднага дойдоха медиите, беше им разрешено да снимат,.....и това ако не е нагласено здраве му кажи! Всичко мирише ужасно!

62

Бау

преди 5 години

До 63Просто искат да е виновна властта. Всичко се върти и сучи да изкарат лошата власт виновна. Няма покупни хора, няма престъпници, всичко се контролира от властта ... Логиката на ниско интелигентния българин.

61

909090990

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАНе знам дали е чела Смирненски , ама онзи ден един инкасо-камион нали разсипа пари по магистралата. Не помня в коя държава се развиваше действието . Може и от небето да падат пари .......

60

анонимен

преди 5 години

Много интересно.Какво правим със другите които са получили строителни разрешения.Излиза че Иванчева трябва да е червива с пари.Гаранция че са преровили всичко ама пари йок.Съмнителна работа.

59

Анонимен

преди 5 години

Подобно на случая с убитата журналистка в Русе - хората напук на всякаква здрава логика отказват да повярват в очигледното, дори и ДНК анализите за тях не бяха доказателства - та и тука Томаневерниците си знаят тяхното, натопена била фризьорката, сготвена била... доказалтелствата били монтирани, манипулирани, измислени, абе затъпяването на народа става повсеместно!!!!

58

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатакукло въртоглава,НЕ според "ПроСоТо",а СПОРЕД ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНВОТО!!!!!!!!!Защо не ги дават на съда,където ЕДИНСТВЕНО може да се ПОТВЪРДИ,или ОТХВЪРЛИ вина?!?!?!?!?!Това питам!..А отговора ти го дадох "аванта",зер едва ли изкарваш имного с троленето си..

57

Кривондел

преди 5 години

Списание Правен свят изнася доказателства по неприключило наказателно дело.... Деляне, прекалявате, пресолявате фарса!

56

Изнервен

преди 5 години

До та6ко 56. Ами защото си има процедури и срокове ве, глу.пак.

55

Анонимен

преди 5 години

Прегледах няколко страници, но не мога да проследя сюжетната линия. Едва ли и съда ще успее, освен ако решението не се всема по команда.

54

Байфидан

преди 5 години

До гого и другите подобни. Ама на нормалните хора е ясно, че зомбирани червени цър.вули като теб и със собствените си уши и очи да чуят и видят как Иванчева си иска подкуп, пак ще казват, че е натопена.

53

To6ko56

преди 5 години

Ми като има толкова доказателства, защо още не е осъдена ???

52

да

преди 5 години

Иванчева ще осъди за 8 милиона майка си:-):-):-)тая ще изгние в затвора, където й е мястото като всеки доказан престъпник

51

Винету

преди 5 години

До 42. Ами сам си противоречиш бе, *** червен. Нали всеки е невинен до доказване на вина. Като (ако) се намерят доказателства от компетентните органи и най-вече съда, тогава се влиза в затвора. А не когато озлобени кре.тени като теб го искат.

50

Анонимен

преди 5 години

Някой разбра ли нещо от тези записи??? От записите в Банкя ясно се разбираше всичко, но тогава никой не видя престъпление, сега чудно къде го виждат?!!

49

Анонимен

преди 5 години

до гого.. пендале.. преди няколко дена пуснаха другите срс-та ,ако не си ги чел ги прочети. Там ясно Иванчева( проскубания върколак) обяснява как ще си разделят парите... маммаа ви продажна ,заслужавате си мизерията

48

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Не се занимавайте с тия СРС-та... - вярвайте на фактите... - 70 хиляди евро не падат така от небето... - Иванчева дали е чела "Приказка за стълбата"...

47

Анонимен

преди 5 години

да бъде смърт.. мор за кметицата мама и проскубана.. какво ми я защитавате *** платени,с мръсни пари ви плащат смешните заплатки

46

ГОГО

преди 5 години

всеки който знае за какво става въпрос в България (съдии , прокурори и половината полиция) се смеят с задниците си в момента , никаде я няма Иванчева в тези срс-та.Иванчева ще ни осъди за 8 милиона евро които ще плащат данъкоплатците а не управлявашите(който правят тези панаири знае се защо) в момента ГЕРБ.Само помнете какво съм ви казал всеки посредствен адвокат ще я измъкне а след това ще осъди и държавата айде честито.