227

Анонимен

преди 5 години

С ДВЕ ДУМИКУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, РУСКИЯТ КЕРВАН СИ ВЪРВИ

226

Анонимен

преди 5 години

Ми то като не те бива никъде другаде нито в икономика(1% от икономиката на света), нито във въоръженията(вместо оръжия разчита на анимации), нито в културата и изкуството(нищо значително не е постигнато през последните 30-40 год), нито в дипломацията (използва се за пласмент на арежентинско брашно), нито на тихия фронто (провал след провал на ГРУ) то какво им остава на рашките. Единственото им световно достижение си остава тролене и демагогия със силна държавна подкрепа.

225

Анонимен

преди 5 години

До 246Стремежа към претопяване на Тълпата и превръщането и аморфна маса, т.е. стремежа към "съвършенство" на Тълпата е път към края, защото Съвършенството (Красотата) - това е Завършеност, а завършенноста е Финал-Край-Смърт!Извода - не се стремете към Съвършенство, защото това ще е Краят! В природата нищо не е Идеално и затова тя е Жива! Безмъртието всъщност е Смърт!

224

месара

преди 5 години

Е няма какво друго да е, освен руски ***, и там държавата не определя цените на горивата, то акцизът директно от Русия го налагат, Макрон е бонбонче сладко и добро

223

кубанская столица

преди 5 години

Това е суверенно право на Россия да исползува своятя пропаганда като RT и Спутник. Като по-рано Запад исползуваше радио "Свобода".

222

До 236

преди 5 години

Поздравления, че каза истината! Това не беше реклама на костюм, а реално се твърдеше, че това е истински руски робот, за разлика от лъжата която един съфорумц изтипоса 4 пъти подред. Ама такива са си руснаците и русофилчетата, яко лъжат ако мине номера мине. На тяхното ниво сигурно минава. Между другото не знаех, че е това е гаф на режисъорите на предаването, което въпреки всичко е показно, че малко или много лъжата царства като масова политика в Русия. Поздрави!

221

Анонимен

преди 5 години

Сега напишете и една статия за западните фабрики на ***, за да има баланс. Иначе проявявате пристрастие.

220

Анонимен

преди 5 години

До 555Напиши нещо по темата на статията, моля.

219

бе не знам

преди 5 години

"Фабриката" руска ли е,или китайска,или марсианска не знам,но тоя "френски Станишев" не мога да го дишам!Те и французите за това се вдигнаха,ама медиите възпитано мълчат!

218

аз

преди 5 години

Ой, ой. Хамериканско-руските троляци видяха статия за тях и избухнаха. Толкова ли ви плащат бе?

217

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ ТИ СЛЕДИШ СЪВЕТСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ?МИ ТО НЯМА ТАКИВА, БЕ КОЗЯК.

216

Анонимен

преди 5 години

До 243системата ни разделя и как ни кара да се мразим и как светът се е разделил на държави оковани с бодлива тел и вътре в тях интересите на всяка една държава са различни. Различни интереси, култура и език. --"Системата" ни разделя, за да провокира с това , "обединението", "претопяването" в една аморфна, без лика маса, лесна за прогнозируема за управление! И изкуст."интелект" уже е "колективният разум", ама се оказва, че и той си има "началник", т.е. "колективен" е само за масите!

215

Анонимен

преди 5 години

Ох миличките те не ползват такива инструменти , душички !

214

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБе той костюмът може да се продава и в ЕМАГ, ама козяците продължават като латерни.Докато го напиша да го похваля и ...коментарът го нямаа....Хайде, пишете на воля за робота-човек. Защитени сте.

213

Анонимен

преди 5 години

Бе той костюмът може да се продава и в ЕМАГ, ама козяците продължават като латерни.Ха ха . Точно казано!

212

ПЕНКО

преди 5 години

НА ВНИМАНИЕТО НА ВЪЗСТАНАЛИТЕ НАРОДИ : ПОЛИЦАИТЕ СА ОТ И ЗА НАРОДА ,НО ЖАНДАРМЕРИИТЕ СА ИНСТРУМЕНТ ЗА ДИКТАТУРА НА МОМЕНТНАТА ВЛАСТ! ЗА ДА ПОБЕДИТЕ ЖАНДАРМЕРИИТЕ : |-ВО ЗАЛЕЙТЕ ГИ / НАПРЪСКАЙТЕ ГИ / С ГОРЕНО МАСЛО ;ПЕТРОЛ; НАФТА ; НИТРОЛАК; ДОРИ ОЛИО -НЯМА ДА ВИЖДАТ !!! ||-РО -ЦЕЛЕТЕ ГИ С ПРАШКИ С ТОПЧЕТА ОТ ЛАГЕРИ В БЕДРАТА И ПОДБЕДРИЦИТЕ !!! |||-ТО КУПЕТЕ И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧИЛИЙСКИ ГАЗ ПРЕДИЗВИКВАЩ РАСТРОЙСТВО /ОТ ВРЕМЕТО НА ПИНОЧЕТ/!!! СРЕЩУ ВОДНИТЕ ОРЪДИЯ ПОСТАВЕТЕ МАЙКИ НА ЖАНДАРМЕРИСТИ !

211

Анонимен

преди 5 години

Една време е имало революционери, мислители, философи. Сега няма кой да поведе масите. Няма кой да им предложи алтернатива, да им служи за пример. Опасявам се, че с Европа е свършено. Пълни се с хора от третия свят, в икономически застой е поне от 10 години, политическа криза.. единствено се мучи за гей права сякаш това е най-големия проблем на Европа. Три поли или пет пола да има. Някакви глупости... с глупости ни занимават. Деградация, пошлост, загина си цивилизацията като Рим.

210

555

преди 5 години

Цялата история я има,и то подробно!И убийството на Левски,и изкуственото Априлско въстание,и интригите на граф Игнатиев,и изтеглянето по заповед на руските офицери през Сръбско-българската война...При наличието на всичко това да си русофил значи страдаш от безнадежден ***!

209

До 239

преди 5 години

Нали ти казах, че както руснаците така и теб не те бива да лъжеш. Ще преброя и ще се посмея на това още колко пъти ще напишеш една и съща лъже в безумието си :)

208

Анонимен

преди 5 години

До Do 214Не, това не беше реклама на костюм а представяне на робот изцяло конструиран в русия..Не, това беше едно предаване по руска ТВ, продуцентите на което са *** като либерастки *** и са го пуснали като истина.