92

матрос

преди 5 години

Русия да изпрати флотилия в Карибския залив. Америка има стотици бази по света, а Русия е обградена от всякъде, питам къде е паритета и кой е войнолюбеца?

91

Василев

преди 5 години

Американския флот е пълна скръб. Става само за плашене на държави като Панама и Вануату. Казвам ви го щото съм агент и имам вътрешна информация.Агент Азия Карера, ЦРУ!!!

90

Анонимен

преди 5 години

Черно море трябва да се превърне изцяло в НАТОвско море !Тогава и руските тористи ще се увеличат, защото знаят, че НАТО ги пази от руския Гулаг !

89

Солдат

преди 5 години

въпрос към руската агитка : колко ви плащат руските спонсори за да плюете 'фашистите' и възхвалявате ''велика русия"?Надявам се да е добро възнаграждение за всичката тая помия която бълвате ! :)))

88

ходил на театър...

преди 5 години

На украйнците и поляците не им трябват циркове а най.модерно натовско оръжие под форма на огромно дарение , не да стреляш с ,,делифишеци ,,по Армата а със ситеми стреляй и забрави трябват им Пейтриъти ефове трябва обучение на част от състава в щатите по военни академии и на горещи точки и ще видите как батюшките опразват Донбас на подскоци и прибежки , а и ще видите дали ще има нови мераклии да идат да се бият там за пари...щм това не се случва до сега ,значи ни се играе театро !

87

Курника

преди 5 години

С нетърпение очаквам в реално време демонстрация на Х-47М2 КИНЖАЛ

86

Анонимен

преди 5 години

"САЩ се готвят да изпратят военни кораби в Черно море" А аз се готвя да летя като Супермен. Ама само се готвя. Ненаучни фантастики може да разправя всеки.

85

Василев

преди 5 години

Руските търговски и военни морски съдове не кръстосват ли всички морета и океани, защо да няма и американски в Черно море???Агент Меги Франсис!ЦРУ!!!

84

Анонимен

преди 5 години

Най-добре "Доналд Кук" и "Роналд Рейгън" да идват на постоянна котва

83

Солдат

преди 5 години

Крайно време беше, надявам се скоро и военна база в Украйна!

82

Ал Кохол

преди 5 години

И всичко това заради едни украински фашисти. ВСВ я подпалиха немските, явно третата - украинските.

81

Архангел Псувнаил

преди 5 години

"американците ще пуснат атомна бомба над Берлин."Смени дилъра, баце. Дава ти прах за пране.

80

Анонимен

преди 5 години

Супер!Най добре е самолетоносач.

79

каубой

преди 5 години

И какво ги бърка САЩ Керченският проток, за чий ... си врат гагата там?Нещо много си повярваха, както всички империи преди тях, но и ще свършат като тях - разпаднали се!

78

психолога

преди 5 години

соросчетата- предатели на БГ, отивайте при господарите си, американците имат нужда от вас

77

абе 79

преди 5 години

Аз 2-лева нямам в джоба газ ще продавам ,а и душица нямам , но това дето съм го написал ако мислиш ,че аз съм го открил и сега край с работодателя ти не си прав . Въпроса е че чичо Сам много добре знае какво да прави ,а изпраща някакви циркови ансамбли и тука голямо писане ,големи клавиатурни битки...едните се продават на Русия другите на НАТО --ти си си абсолютен предател ,тъй като Бг е в НАТО...ако в Русия се осмилиш да пишеш против нея и да хвалиш нато си изчезнал....

76

Волтер

преди 5 години

Заформя се нов пакт Мoлотов-Рибeнтроп. Само че този път вместо над Нагасаки, американците ще пуснат атомна бомба над Берлин.Помнете господа, най-долния кръг на ада е определен за прeдателите и изменниците.Тръмп не случайно удря немската икономика и дори отказва да се ръкува с Меркел. Така се постъпва с мъpшичките - никакво уважение!Все още има хора с разум като Вишеградската четворка, която малко от малко отсрамва ЕС.

75

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ами чакай и ще видиш как Лос Говедарос ще си заминат за Америката като пос-рани

74

Русофил

преди 5 години

А в този момент Вова гали големия си сибирски дик и си представя тясното оранжево дyпe на Тръмп и нежната мида на Мелания...

73

Анонимен

преди 5 години

Два змея в една пещера не виреят ,няма как да стане да се спогодят,миролюбец хубаво ,ама и да си реалист е хубаво...русия неистово се мъчи да изпревари щатите и да притиска на всякъде като заплашва с атомчето ,военните и формирования вършеят вече в бая държави ,оставят ли е ще укрепва и един ден пак ще е срещу останалия свят доминиран от щатите , но много по-силна ,ако сега щатите и запада не се понапънат малко, не знам после колко ще трйбва да платим всички.. единия ЗМЕЙ трябва да не е змей...