26

Истината

преди 5 години

Прекратяването на договора ще има отражение върху всички държави от алианса, поясни Столтенберг.-върху една територийка, известна със шизофренното си свойството да го ла-па "на запад", догато го поема отзад "от изток" - няма да се отрази.тя , за н-ти път се отказа да купува нови самолети, но за сметка на това подпомага икономиката на врага - даде половин милиард за ремонтиране на 40 годишни, тотално и морално амортизирани каруци.столтенберг, как търпите това лъжливо ***, в редиците си ?

25

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюХаха - свободата в Америка. Америка и свобода! :) Звучи като дървено-желязо.

24

Анонимен

преди 5 години

Всякакви глупости могат да искат и правят. Те са защитени от ядрено оръжие.

23

бай ганю

преди 5 години

До ТHE Патриотна всички тези които си видял по улиците не им е отнето правото да са нещо повече и да са успели там свободата им дава право на личен избор и ако искат да прогресират никой не ги спира,а ако си в китай или русия с какво ситуацията ти би била по добра?как биха те третирали властите там?какво там държавата би направила и как за теб?

22

Анонимен

преди 5 години

САЩ се оттеглят сами от договора(т.е. желаят да не го спазват), а излиза че Русия е виновна? Не разбирам. Тоест, разбирам, че натовците сме нагли, *** чак пък толкова вече е повече и от евреите...

21

Филантроп

преди 5 години

До 23Топла храна беше раздадена в северните щати Минеанаполис и Уисконсин на социално-слаби и гладуващи американци. Вярно ГМО, но поне няма да умрат от глад. В Америка винаги помагаме на бедните и гладните, които са 1/3 от населението.

20

натовец

преди 5 години

Русия е принудена да лъже, защото няма пари да си позволи истината. Само за сваления малайзиски самолет трябва да платят над 1,5 милиарда долара обезщетение. Откъде?

19

бай ганю

преди 5 години

как се нарича човек или група хора които стоят срещу теб и в лицето ти казват на черното бяло? всеки ден за всяко нещо руснаците имат различна логика или никаква логика и най безцеремонно и в безсилието си нагло те лъжат срещу очевадното

18

Анонимен

преди 5 години

Отварям руските новини и чета - руския национал по футбол Алексей Ломакин замръзнал на улицата в Москва. Нормален ден в азиатската ***.

17

ТHE Патриот

преди 5 години

Признавам си че мразя америка заради империалзмът и ,но като виждам в какво окаяно и осеяно с екскременти и използвани спринцовки наркоманско гето се превръщат градовете и ми става жал чак,таза мизерия нямаме дори и тук ,наместа като в Калифорния положението е като от филмна ужасите ,бездомници и наркомани и фекалии и *** навсякъде ,не трети е четвърти свят направо .Ето това е американската мечта:(

16

Агент Пикадили

преди 5 години

До ЛитвиненкоПредателите това получават - или полоний или рицин в чадъра като лицемерът Г.Марков, който ходеше с Тодор Живков на лов, пък после плюеше по ББС системата.

15

Анонимен

преди 5 години

До реалистКъде ги видя тия изгладнеи руснаци?! Аз по нашето Черноморие само мастити олигарси съм виждал дето не си знаят парите. И в Русия съм ходил, включително по сибирските деревни, дето се водят супер бедни. Честно - хора гладуващи и бъркащи по кофите не видях. Виж у Щатско е пълно с бездомници живеещи под моста.

14

(*_*)

преди 5 години

русия мрази останалият свят просто защото завижда (вкл. на България където животът е в пъти по-добър)И иска война от злоба - за да смъкне всички останали до нейното ниво (дали ще спечели или загуби - на русия не и дреме)

13

реалист

преди 5 години

Що ли си мисля че и втория кръг от тая Студена война ще завърши като първия - милиони изгладнели руснаци ще тропат с черпаци по празни тенджери

12

розови гащи

преди 5 години

Днес пак са осъдили Русия за незачитане правата на хомосексуалните двойки. Ще плащат глоби докато пукнат от глад.

11

Анонимен

преди 5 години

Кой беше тоя Нато, бре? Аааа, да не е чичото на Дойче и Веле?

10

Анонимен

преди 5 години

Пре евахмв нв само руснаците, ами и цяла Иаточна Европа, на която е нужен този газ, за държавната икономика да не говорим!Едва ли ще ни го простят...

9

Анонимен

преди 5 години

Да бъдем обективни..............и двете държави, и САЩ, и Русия печелят от търговия с оръжие, и двете са империи.Сега сме в съюз с едните, с другите ни свързват дълбоки исторически връзки..............стоим между два стола, но не виждам кой може за защити БГ-интереси, затова най-вероятно ще паднем на земята!Когато големите се карат, да не вземаме страна..............ами да помислим за това къде сме в картинката!

8

бкп пак на власт

преди 5 години

Другареее, на амбразурата. Някой заплашва матушка рассия.

7

Путкин

преди 5 години

Мястото на лъжливото кремълско джудже е в килия в Страсбург.