75

българин

преди 5 години

До Православен патриотКой ти каза, че българите сме християни?И защо трябва да бъдем?Аз лично и повечето ми познати сме атеисти.

74

Православен патриот

преди 5 години

Като чета коментарите се убеждавам, че българите сме истински християни. Виждам, доброта, смирение, любов към ближния, прощаване на грешките на другия.

73

Анонимен

преди 5 години

Тоя е бил невероятно животно. Само за да си представите бегло - организирали са му лов на хора в собственото му ранчо. Накрая истината ще изплува, а лъжите ще избледнеят.

72

РАДОСТ

преди 5 години

И ЗАБАВА Е СЕГА В ПЪКЪЛА. ХЕМ ГУШ ХЕМ МИКИ КЕЙН.

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен91Като си гладен, на харизан кон зъбите не се гледат.

70

Връл червен комунист

преди 5 години

Всички, които се възхищават на пукясалия империалист от сикрет сосаети,, Скъл енд Бонс"" в казана с врящо олио!

69

Анонимен

преди 5 години

Това да не е като онази боклучана царевица дето ни бяха подарили през кризата на 90-те.

68

Анонимен

преди 5 години

Бутчетата на Буш" - така са известни американските пилешки бутчета, залели руския пазар през последните няколко години. Името им идва от бащата на настоящия американски президент, Джордж Буш-старши, който през 1991 предостави бутчетата като хуманитарна помощ. Руснаците паметник трябва да му направят на този човек, че ги спаси от глад.

67

Анонимен

преди 5 години

Не ми дреме,не е от фамилията ми.Некакъв си старчок от Тексас ,гушнал чемшира и я требе да ревем ли?

66

Сата НАТО

преди 5 години

Тикайки в огъня пешки като Садам, милошевич, Кадафи и Асад, *** спечели малко време, но и нейния ред дойде и ще плаща за золумите си.

65

До 83

преди 5 години

До АнонименБлагодарение на томахавките сме икономически роби на западните рептили - хрупкаме ГМО и скоро ще ни чипират като шведите. Нали затуй се бори бай ви Буш - Нов Световен Ред и зомбиране на гоите.

64

Анонимен

преди 5 години

Mрете ционистки животни! *** Бушовци, Маккейновци и Рокъфелеровци - бай Дявол ви е подготвил казана, маймуни мръсни! Колко невинни хора измряха заради вас, където минахте трева не никне, всичко съсипахте - хората, природата, ресурсите!

63

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на Томахавките на 6-ти и 7-ми флот на САЩ сега не сме икономически роби на пустинните ***, захранвани и въоръжавани от пропадналата Северноазийска *** Пороссия. Слава на Бога, САЩ и сега държат петролните полета на другия путински сексуален партньор - психопатът-дъбил Асад.

62

До 62

преди 5 години

Не си добре с главата!

61

Хан Крум

преди 5 години

Освен,че дейно участва в унищожението на империята на злото,Буш унищожи комунизма в близкия изток (Ирак). Партия БААС (арабско социалистическо възраждане) и нейния лидер се споминаха.Диктаторът Садам Хюсеин бе обесен от братския иракски народ

60

Сата НАТО

преди 5 години

Без двамата велики президенти Буш сега щяхте да одите пеша, а 15-годишните ви съборетини щяха да ръждясват пред блоковете при нефт по 200 дол/барел.

59

сатаНато

преди 5 години

Паси, Плевнелиев и Борисов да взимат пример от Буш старшия си атлантически партньор и да не се ослушват.

58

iceblast88

преди 5 години

До 68Ама Бай Тиквонии е този които ние виждаме. Ако бъде разчленен публично, следващия може и да се замисли, че не иска да свърши по същия начин. Затова всеки политик които не прави нищо за държавата си, трябва да бъде набучен на кол, да бъде разчленен и всяко парче на ъглите на държавата да виси, а кратуната предателска да стой набита на кол на входа на парламента с бележка - управлявай умно и достойно, за да не дойдеш да ми правиш компания. И до Бай Тиква да набучим цялото ГРОБ и цялото БСП

57

Сата НАТО

преди 5 години

Кои точно милиони хора са избили? Първата война в Залива приключи почти без жертви Втората Садам пусна некви федаини, дето дадоха малко фира. След това руски и ирански терористи избиха няколкостотин хиляди с бомбени атентати. Това е положението.

56

Анонимен

преди 5 години

Рейгън Алцхаймера, Маккейн Тумора и Буш Паркинсона пият скоч в Ада с Дявола и умуват къде да направят следващите си зулумми на оня свят. Умора нямат тия бандюгги!