82

Путин мачка яко

преди 5 години

Руския народ и евреите доволно трупат своите милярди.Кой друг може да излъже цял един народ , че ходейки върху злато и всички земни блага , не те прави богат , а ограбен от янките на 5000км. от теб.Добър е Путин , но за богатите крадци , а не за гладните му фенове.

81

Анонимен

преди 5 години

Хора, ние сме българи. Спрете да се дърлите на Путин ли му е по-голям или на Тръмп.Ако се започнат, всички сме пътници. Забравете, че ще минем метър и между шамарите. Полетят ли ракетите от подземните силози, печеливши ще са само ***, плъховете и Майката земя, която най-сетне ще се отърве от гадния *** Хомо Сапиенс.

80

Тъпотии

преди 5 години

И Путин и Порошенко са се договорили и създали тази криза само с една цел - да си увеличар популярността, а като насочиш вниманието на раята навън, тя това гледа.Вътрешните проблеми се игнорират.На нас българите това ни е прекалено познато.Нашите политици и медиите постоянно ни отвличат вниманието, избягвайки дискусии за истинските проблеми на нашата така любима, но за нещастие западаща държава.За Украйне помнете, че скоро има избори.За Русията помнете, че тавариш Путин въведе пенсионни реформи.

79

Анонимен

преди 5 години

Леле, тази ингилизка газета "Гавазин" този път съвсем се оля! Събраха всичкия развален зарзават и направиха такъв тюрлю гювеч, така го пресолиха, че и на най-гладните ще им се отще! Глейте си Брекзита, агалар! Алейкум салам!

78

Анонимен

преди 5 години

Ще има втора Цушима за Русия, но този път в Черно море. Началото на разпада на Руската империя го постави Япония през 1905 когато потопиха 75% от руския флот после комунистите поеха щафетата на рушенето на империята през 1917, Рейгън го заби смъртоносно на недоносчето СССР, сега е ред Путин да довърши окончателно проекта на Петър първи наречен Руска империя.

77

Бай Петко

преди 5 години

Смени дилара бре миличък че взе взе да пътуваш в бъдещето

76

jojo

преди 5 години

Чужди кораби влизат в чужди териториални води... даже е странно че руснаците не ги разстреляха :)

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80 Виж какво, накрая всички ще изберем Апокалипсис сега. Не ме интересува кой какъв е, за мен е важно светът да остане цял и невредим. Всичко друго е празнодумство и безхаберие на поредните хора с власт, които не мислят с главите си. Искам да живея. без страх от утрешния ден. И това дали ще плюя или ще обичам изобщо не е от значение. Искам си правото на живот и то мирен такъв. За да мога един ден да отида в космоса и да го населя - разбирай потомците ми. Това е.

74

До русофалшиви

преди 5 години

Костов направи България европейска държава , която Румъния се опитваше да догони.Той намали външния дълг и измете мутрите , давайки живот на 600 000 малки и средни фирми(това е средна класа).Той мачкаше олигарсите и изгони Доган от власта.Дори опази черноморието.Има още

73

Анонимен

преди 5 години

Русия само се излага с тези черупници на които е сложила гръмогласното име военен Черноморски флот.

72

Бай Петко

преди 5 години

То и в българия,румъния искаме като техните заплати ама

71

стига бе

преди 5 години

Вече няколко дни се повтарят едни и същи лъжи. Не е било в Азовско, а в Черно море. И кратерите са влезли в руски териториални води, такива от преди 2014г. Така че Русия е задържала нарушители на границата им. Ако руските граничари не ги бяха арестували, сега щяха тях да съдяд.Хайде образовайте се малко.

70

Русия е ценна с Пути

преди 5 години

Кой *** би завладял Русия и защо му трябва.Западняците биха загубили ако Русия е тяхна , защото никой няма да им бачка за сегашните пари , всеки ще иска западна заплата и всички залежи ще се оскъпят.Сега е много по изгодно за всички , освен за руснаците , но на никой не му дреме за тях.

69

Бай Петко

преди 5 години

Екстра са миличък скоро ще се влеят в партията майка

68

Анонимен

преди 5 години

До Много паднахтеа вие бе, русофобите, къде бяхте досега, в коя дупка се бяхте сврели? И докато вашият любим Костов беше на власт, защо България не стана Белгия или Австрия, ами сега трябва да гони Михаля, защото по времето на този умник беше оглозгана до кости? Не ви ли е срам изобщо да си надигате главите, засранци недни. И пръст ще ми размахва, моля ви се. Ама че нахалство.

67

Бай Петко

преди 5 години

Лилaвитe

66

Бай Петко

преди 5 години

Ония с *** венци изпродаде държавата

65

Анонимен

преди 5 години

До юбералесТова ще стане когато цъфнат налъмите. западът един път завинаги трябва да разбере че трябва да намери начин да приеме съществуването на тези държави, които не му отърват и да се опита да се разбере с тях. това поплюване и дрънкане на оръжия трябва да отиде в миналото Иначе ние , обикновените хора, както винаги ще гризнем дървото. И не се знае дали изобщо ще ни има на този свят. Апокалипсис 2.0

64

Много паднахте

преди 5 години

Русофилите , щом един женчо , като Плевнелиев , успя да ви смачка и унизи.Ех ако Костов беше премиер , сега тор щяхте да ринете за държавна измяна.А България щеше да догонва Австрия или Белгия.

63

Въльо

преди 5 години

Тинка и много памперси