28

Кратун

преди 5 години

Статията е ЛЪЖЛИВА! Първо цената на горивото е подбрана манипулативно, второ поради лошото качество на пътищата и горивата и светнатите фарове, колите в България харчат повече, отколкото навън. Моята кола харчи от Румъния на запад по 1,5 литра по- малко на 100 км.

27

Анонимен

преди 5 години

Gluposti kolkoto shtesh vece 30 godini cakam shengenpik moje oshte 30 dacakam tyi natatak moje dasme vitre no sme v igrata

26

...

преди 5 години

Само че, в България 50 евро са 100 лева, а в Италия 50 евро са си 50 евро. И когато моята заплата е 1500 лв а на италианеца е 1500 евро, излиза че минава повече км от мен... Проста аритметика...

25

Бакшиш

преди 5 години

Не е вярно обратното е в България се харчи повече в Италия по малко,честно:))

24

ГНЕВНА

преди 5 години

Има още нещо ,което се премълчава.Това са доходите.Сравнете тези в България и тези в Италия,тогава ще стане ясно .аз дори не вярвам и на тези твърдения в статията.Всичко е манипулативно в медийте.

23

Анонимен

преди 5 години

Пак сме най-добре, ура за Тиквата!

22

Поредната...

преди 5 години

...лъжа. давам пример! София - Бургас, единствената магистрала в България! Разстоянието е около 420 километра. Тук при сравнително нормален разход на гориво - без задръстване и постоянна скорост, се изгарят около 120 лева отиване и връщане! Това само до Бургас. Сега вземете и курортите като Свети Влас - 70 километра в супер задръстване и бавен трафик. Така разхода отива 150 лева с кола на дизел в двете посоки и то когато Тракия не е натоварен а.

21

Шоп

преди 5 години

А що не напишете следната истина: 50 ? в Италия се изкарват за 1/2 ден работа а 50 ? в БГ за 6 дни същата работа. Издишате, издишате с тия сравнения смешковци жалки.

20

Трол

преди 5 години

Ей Днес.бг защо не вземете да сметнете с 1 процент от средната заплата в България колко километра ще измине колата и колко километра ще измине в Италия с 1 процент от тяхната средна заплата!!!

19

в грешка си

преди 5 години

До Анонимен 1Рекламата не е за Марешки,а за Тиквата!

18

АП

преди 5 години

*** Христова лукойл добре ли ти плати!

17

Rmn

преди 5 години

До Роб на влаЗтаПримерът с Италия не ти е много точен! Може да кажеш, че средната заплата е 1300, но не и минималната... За справка все ще ти се намери някой познат, работил там! Иначе да, цената за храна там е по-добра от тук и остава повече и за бензин.

16

Анонимен

преди 5 години

Енергията и петрола са много важни. Разбрахме го едва след като драгалевският манг.. ги даде в ръцете на корпорациите на тези, за които говориш.

15

Анонимен

преди 5 години

Италия не я управлява мафията, а я управлява гражданското общество.

14

Misho

преди 5 години

С 3200 евро минимална заплата в Люксембург и 280 евро в България: В България живеем ЗЛЕ, в Люксембург МНОГО ПО-ДОБРЕ!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте споменали за държявите където е по-евтино

12

Анонимен

преди 5 години

А колко километра ще минете с една средна или минимална заплата е другата задача? В задачата трябва да се включат на изваждане и парите за храна и сметки. С каквото остане да пътувате?

11

Дас

преди 5 години

Умници 50 евро за България са 100 лв. Пък за заплати да не говорим. Сметките излизат, че пак сме по-зле.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега дайте статистика за колко време се изкарват тези 50евро в посочените страни.

9

Анонимен

преди 5 години

Я напишете каква е средната заплата в Италия и каква е в България, или тая статистика не е удобна за показване...