65

Анонимен

преди 5 години

Щом тъгуваш за най-големите душмани на българите отивай там друже прОсо.

64

Анонимен

преди 5 години

Велика страна е Сърбия, не като нас...

63

Анонимен

преди 5 години

Българите много обичат да се изкарват жертви.Все другите са им виновни,никога те.Нападнали си съюзниците-другите са виновни.Имали много,загубили всичко-другите са виновни.Виновни са Русия,Сърбия,Гърция,Турция,Румъния,Черна Гора.Добре че не граничим и с други,че и те щяха да са виновни.Това състояние ми се струва доста шизофренично

62

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Вучич е искал да напсува яко България и Хърватско,но за да не е толкова очебийна "симпатията му"към нас и хърватите е намесил БЮРМ и Черна Гора.Вучич си е един "разкаял се четник"както го нарече един сръбски политик и общественик.

61

до вмро

преди 5 години

Абе, то добре , ама нашите главочи ще се сетят ли ?

60

ПроСоТо

преди 5 години

е,братчед,кога са снимахте сички барабар с евреина за "газовия хъб" ни ли ти мина през ум,че със слуга трудно можеш да са разбереш?Ша ви побъркат..Аз лично много тъгувам за вас,но сега явно "Ония" са сменили бомбите с обеднен уран ...Не можеш да седиш на два стола!

59

NoName

преди 5 години

Сръбския президент пак се изказва като малко дете... Някой друг му е виновен за неговите грешки!

58

Сърбоман

преди 5 години

Никога не трябва да се има доверие на българите, винаги ще те нападнат в гръб. Единствения истински приятел на Македония е Сърбия.

57

Анонимен

преди 5 години

Да бе, Фердинанд е "виновен"за зверствата по вардарско И моравско,по Босилеградско и Царибродско,точно Фердинанд е "виновен".Както се е създала Югославия една велика Сърбославия,така се и разпадна,със чудовищни жестокости.Слава Богу за което.

56

Анонимен

преди 5 години

Не че приемам, Косово, но Сърбите винаги са били против нас. И защо когато беше войната 1999, не си върнахме западните покрайнини като бартер за вагоните с емаргово гориво които им давахме!

55

от историята

преди 5 години

Незнам в българската история случай Сърбия да не е била против България.Вучич, не може само да се иска и да играете роля на обидени.

54

вмро

преди 5 години

вместо да пишете глупостите на сръбските шовинисти тука, би било по добре да се концентираме към вакума който се намира в момента в република косово... Албанските власти в Косово сложиха 100% такса на износа от сърбия- дефакто това е един вид ембарго на сръбските стоки...до миналата година сръбския износ в република косово е било около 1 милиард евро годишно.сега е момента България да хваща тоз вакум и да влиза стабилно в република косово, да лапнем вакумa и да износваме наще продукти...нов износ за 1 милиард евро годишно означава 10 ки хиляди нови работни места в България ...

53

Верно

преди 5 години

Така е-със Сърбия сме стари врагове.Още нещо?

52

Анонимен

преди 5 години

Само не разбирам какво прави БЮРМ между България и Хърватско,иначе Сърбия особено я "обичат" в половината Босна и Херцеговина и в Косово,не е особено обичана и в АЛбания.Всички са лоши само те са добри,небесен народ ,така ги учат и какво вие Вучич гърците нали ги обичат и то много.Личи и по гръцките телевизии дори.

51

Анонимен

преди 5 години

Да Фердинанд е виновен,но друго си е да обвиняваш другите.До втръсване.Щото иначе трябва да признаеш каква голяма прос-тотия си сътворил,не ние като народ,но тоя дето ни е бил цар.

50

Анонимен

преди 5 години

Къде беше Сърбия, къде беше България през 1989-та?Бай тошо точно беше паднал и беше оставил българите със заплата 60 долара без право да пътуват никъде по Света.Сърбите пътуваха и работеха където си искат, един динар беше 1 ФРГ марка. Заплатите в Югославия бяха по 1000 динара.Помня как българите ходеха на куфарна търговия в близка Сърбия.

49

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам с нещо да сме нападнали точно пък Сърбия, въпреки че имаме основание след като дадоха убежище на най - големият български мафиот!

48

Анускоп

преди 5 години

Ако питаш сърбите за България,до един ще кажат ,,По добре да я няма''.Правят се на умрели лисици ,,брато това,брато онова'',и само чакат да ни нападнат другите държави и да ни омаломощят,та да превземат София за два дена.А отгоре на всичко,са взели 80 километра наша територия по продължение на цялата граница.Да не говорим пък за Моравия,където всички там са българи.То на практика излиза че Република Скопие,е по голяма от Сърбия,така де.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен49Абе не знам за какво радио говориш, ама на българите са им взели земята и добитъка.А колко е била индустриализирана НРБ се видя през 1989-та. Правец 82 срещу интел,Похарчени милиарди за правец82, който е на ниво 1974-та.

46

Анонимен

преди 5 години

Германските к.пелдаци и *** в България докараха страната до 2 национални катастрофи и над милион бежанци българи (наши хора) от Беломорието,Македония и Зап. Покрайнини. "Толкова добре се е живяло", че 85% от населението до 9.09.1945 е било на село,където е имало по едно радио.Българската буржоазия и фашисти проиграха националната кауза тогава, сега много удобно се оправдават с комунистите, които индустриализираха страната и я вкараха в атомния век с 9 млн. население - младо и жизнено. КАРМА