80

Анонимен

преди 5 години

Какъв е смисалът от армия на ЕС при положение че всички членки на ЕС са и членки на НАТО,може би се цели да се продадат още оръжия и да се подпомогне оръжеийният сектор,разбирайки американският....

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Абе много разбираш световната политика направо трябва да те сложат старши експерт на тоалетната в Кремъл. Майстор специалист по продухване на 160 милиметрови отходни тръби.

78

Анонимен

преди 5 години

97 Те затова американците качиха лихвите и дългът. :D В последните години от 2014 насам руснаците шамарят и се бъзикат с американците където ги хванат. Като почнем от Украйна през Турция до Сирия.

77

Guru

преди 5 години

На практика Русия не е заплаха за нито един гражданин на Европа, освен управляващата шайка ***. Русия е заплаха единствено за неистовото желание на САЩ да господстват над света и да имат най-добрия жизнен стандарт за сметка на всички останали страни. Това е истината.

76

Анонимен

преди 5 години

93 ... Ти да не мислиш че ФАЩ го правят в името на световният мир и добра воля? Всичко е интерес и ресурс ... и мнооооого пари. Затова и сценарийте им за започване на война са винаги едни същи и безпочвени. Уж се бият срещу радикалния ислям ама те създадоха мухамеджините, същите пратиха на помощ в Босна. Налите въоръжиха в Сирия радикалните ислямисти, Ал Кайда е точно създадена от САЩ и те сложха Бин Ладен и това не е конспирация, върни лентата и ще видиш че преди се хвалеха с това си демократич

75

Деньги нет

преди 5 години

Много отчаяно гледа Путин на снимката. Като знае какво го чака в Москва не му се прибира. Всеки иска пари от него, а той от къде да ги вземе като извеpга САЩ му подряза путинските крилца.

74

До 94

преди 5 години

На Путин му е пределно ясно, че хора като Меркел и Макрон няма никога да тръгнат срещу Русия. Освен да поемат още някой брадат, друго няма кво да направят. Може и таджиките да дойдат някой ден, знае ли човек?

73

Do 88

преди 5 години

Ще загубят примерно 50 години труд. Това е сякаш Путин да изтрие без един снаряд над 70 американски бази барабар с инфраструктурата. Ти прецени кой какво ще спечели и загуби. Друг е въпросът чич Тръмп колко ще продаде и колко чичо Путин. Тук зависи и от изборите през следващите няколко години. Като гледам обаче настроенията, Тръмп може и да не фане ръка.

72

Анонимен

преди 5 години

Защо му трябва на Владимир Путин обща европейска армия?Защото си въобразява че ако ги няма САЩ руснаците ще могат да командват из Европа.

71

Анонимен

преди 5 години

И аз мисля че е време САЩ да гледат себе си, а света да се оправя. Престъпление е да харчиш парите на данъкаплатците за военни авантюри.

70

Анонимен

преди 5 години

До ЦарСпоред мен,тези които управляват щатите,сега управляват и Русия.И това не са руснаци,а може би и не са американци.Опитват се също да разцепят Русия и Германия,защото не им харесва такъв съюз.Но всичко това е хипотеза,разбира се.

69

БЕРИЯ

преди 5 години

Путин знае защо !Първо Европа ще купи оръжие от Русия. Това ще разсърди САЩ. Ще започнат пак санкции, Европа ще откаже да се подчини и ще предложи, към НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ, да се присъедини и Русия.Ако Европа иска сигурност, това е пътя, ако иска и природните ресурси на Русия да се завъртят в икономиката на Европа, то логиката е, Русия да бъде поканена в ЕС.Крайно време е САЩ да си седнат на *** !

68

Анонимен

преди 5 години

И аз много ги уважавам американците, искам само да спечелят, да си вдигат базите от България и само да спечелят.

67

Анонимен

преди 5 години

Средната класа в Европа се стопява главоломно.

66

Анонимен

преди 5 години

До GuruБи ли обяснил гледната си точка какво ще изгубят САЩ без Европа? Защото аз мисля че ако си изтеглят базите и армията от ЕС само ще СПЕЧЕЛЯТ.

65

Гуру до Guru

преди 5 години

Губят войната преди да е започнала.

64

Слава

преди 5 години

Ами то Путин си знае че е шизофреник и един ден може да последва батко си Сталин...След като Сталин е убил 23 милиона от собствения си народ 5 милиона повече!!!!! от Хитлер....А разни *** неграмотни продължават да вярват че ги е спасявал..

63

Guru

преди 5 години

Ако САЩ загубят Европа, губят всичко.

62

Анонимен

преди 5 години

Европа не може да направи армия защото няма да и се дават пари, а без пари армия не става. Видяхме я Европа в Либия през 2011г. Щатите унищожиха ПВО-то на Кадафи за 1 час и след това се оттеглиха по нареждане на Обама и оставиха Европа да продължи войната от въздуха. След един ден бомбандировке на Европа и свършиха мунициите, оказа се че Великобритания, Франция, Германия и Италия имат всичко на всичко 160 томахавки и спряха палетите докато получат от САЩ нови муниции.

61

Анонимен

преди 5 години

Путин е номер едно бе, язди кон гол до кръста, стреля, бие се, железен. Западняците ги е страх. Една хватка и всичките са на търкалета на земята. Ако шамароса Меркел увисналите й бузи ще се развеят като знамена.