921

Анонимен

преди 5 години

Тези платени тролчета няма как да убедят вече масата, че се живее добре! Положението е отчайващо! Ток, вода, данъци, горива, гражданска итн.

920

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Понамирисва ми че Премиерино нема да изпролетее!

919

Анонимен

преди 5 години

Утре отивам и си пълня резервоара до горе , не ми пука колко е цената :), .... а вие си протестирайте

918

Анонимен

преди 5 години

Не съвсем въпрос вече за бензина и нафтата.Иде реч за отвращение то от *** *отизъма на върхушката.

917

Ицо

преди 5 години

Дано повече хора се събудим! Този геноцид вече се не трае!

916

Анонимен

преди 5 години

Авсолютно

915

До Кирил

преди 5 години

Кире, ти да не си Ананиев? Оставка!

914

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което са постигнали гражданите на Западна Европа, не им е дадено даром - постигнали са го с борба. И тук трябва да сме наясно, че никога нищо някой управляващ няма да ни даде ако не си го извоюваме.

913

Българин

преди 5 години

В Драгалевци и Бояна всяка вечер се правят зари, хората празнуват, децата им си правят частни партита и си ходят в частни училища и градини. Като се спуснеш по бул. Черни Връх до Лозенец ще видиш хора, на които не им пука за нищо...Тези хора никога няма да излязат на протест, а те са в центъра на столицата....Затова никога няма да има мащабен протест в центъра на София....

912

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден в Испания имаше някакви данъчни промени и вече по улиците има протести, организирани от синдикатите. Да сте видели българските синдикати да организират каквото и да било срещу каквото и да било. Освен да приказват, да участват в някакви тристранки (символично) и да си вземат държавната издръжка, гарантирана им по закон, май с нищо друго не се занимават. А зад такива протести точно те трябва да застават, а не политически сили.

911

Любо

преди 5 години

Браво Кирил! Прочетете и запомнете пост 960. Аз смятам , че е точно така . "Протестите" са незаконни, неразрешени, а излизат и искат ред, е няма как да стане . Това е криворазбрана демокрация, т.е. "слободия"

910

До Кирил

преди 5 години

Кирчо, разбрахме, че си образован и сполучлив! Но бъди и малко по-скромен, ако освен да те изучат, са успели и да те възпитат не толкова успелите ти родители! Не ги карай да се срамуват!

909

Kiril

преди 5 години

Жал ми става като гледам колко са обезверени хората

908

Анонимен

преди 5 години

Като говорите вервате ли си? Всяко чудо е за 3 дни, ще поскачаме, повикаме и ще се приберем по къщата.

907

Анонимен

преди 5 години

Трябва да викнем другарката Меркел да ни управлява и без това вече няма работа в Германия

906

Кирил

преди 5 години

Много отрицателни гласове събрах за много кратко време, явно народонаселението не разбира въобще за какво става въпрос а именно, че никой не ти е виновен за собственото ти положение в държавата. Ако си без образование, без професия, мързелив по природа, искаш да си живееш с някаква далавера - тогава се излизаш на улицата и протестираш за някакви цени. В обратния случай въобще не те интересува цената на каквото и да било, просто изкарваш достатъчно пари за да живееш добре

905

Кирил

преди 5 години

А, бе, хора! Вкарайте малко логика да му се не види! К'ви професорски партии, вие добре ли сте? България трябва да бъде водена с дясна политика и бизнес мисъл, от водещи мениджъри с висок морал, а не от оратори и лектори. Трябва да се наложат вече можещи хора, с опит, а не Калинки, Веждита и шушляци.

904

Уморен

преди 5 години

Аз съм съгласен професорска партия, Слави или Мая да направят свой партии, но не Гроб или БСП-рите да са на власт отново .

903

Анонимен

преди 5 години

Измамените камили. Големите надежди.

902

месара

преди 5 години

Учудващо е лицемерието на гербавите *** - цялата страна протестира, те пак ни убеждават, че всичко ни е наред и който е зле, сам си е виновен за това. Накъв гьонсуратлък съм виждал само у вождовете им