34

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Следващият в подреждането има почти наполовина загинали , спрямо първия (Бг). Така че гордо можем да кажем че еднолично сме окупирали челната тройка.

33

пецата

преди 5 години

БРАВО, най накрая да сме на първо място в нещо!!!

32

Анонимен

преди 5 години

И като ми вдигнете данъка на стария Опел от 30 лв, на 40 лв. и много чист ще стане въздуха!

31

брутал

преди 5 години

Забранява се паленето на всякакви печки!След една сурова зима бедните които се топлят с каквото намерят за да не замръзнат ще изпукат от студ и на следващата зима хем ще имаме със стотици по -малко бедни и въздуха ще е по- чист!Така като измрат бедните ще останат хората по с пари и за една година ще дръпнем много от към стандарт!

30

Ivan

преди 5 години

Nalu bg mujete se pravite na guzari Karate 15 god koliJuveete na kreditHaha

29

Анонимен

преди 5 години

Проблема е в бараките изкупувани от западна европа. Хората там ги изхвърлят ние тука ги използваме за нови. А отровите който бълват ги гълтаме всички.

28

Анонимен

преди 5 години

В ес не е само мръсен, той е с радиация та вече едва расте и гмо.

27

Анонимен

преди 5 години

Веднага да се тури данък и глоба на българите, това ще им пречисти въздуха и после да им се тури данък свеж въздух и то с ДДС.

26

Анонимен

преди 5 години

И как точно разбраха, че тези хора са починали от мръсен въздух, или са заболяли от такъв ??? Европейските чиновници продължават да имитират работа, за да си оправдаят четири и петцифрените заплати, които ние им плащаме всеки месец. Чакам нетърпеливо Тръмп пак да отиде и да ги напляска здраво по оядените ****....!!

25

Анонимен

преди 5 години

10) Ако не е неудобно да запитам, как точно установиха, че са умрели от замърсяване на въздуха? Да не включват и Аушвиц, 'щото всички караме немски коли втора ръка.. вкарани от Австрия най-добре, ама НА..то не бяха катализатори, чудооо?Сега пак лизингови, но кой ще ти вземе дъртия из0п00делняк?Представям си безплатен ГТ в София, тя издиша от гратисчии, откъде пари за метро и жълти павета?Вие си мечтайте, докато не намерите истинско решение на проблема Орлов Мост??? Паяците не стигат, а и те

24

Анонимен

преди 5 години

В България предпочитат кола за 500 лв. да кара, но да казва, че кола има.

23

Анонимен

преди 5 години

Бил ни мръсен въздуха. Защо? от автомобилите ли е - не е. Изсякоха се горите, поголовна сеч във всичките ни планини, и износа на дървесина 29 години, основно за Гърция и други страни на ЕС, останаха само голи чукари . Същото става и градовете - сечене на здрави дървета, сенка нема, красота нема чист въздух нема, но далавера има. Това е.

22

Русенец

преди 5 години

До 29 годиниМиличко, със жълто около устата още, не си ли чувал за протестите на обгазени русенци по времето на лелеяния ти строй, при който баща ти, сигурно член на партията е манифестирал викайки "С БКП-КПСС НАПРЕД"

21

в Афганистан,

преди 5 години

да не би да са мерили само до натовските клоаки?

20

МРЪСЕН ВЪЗДУХ

преди 5 години

В ЕС НЯМА!!! В ЕС ВЪЗДУХЪТ НЕ Е "МРЪСЕН", А Е ОБОГАТЕН С ЦЕННОСТИ. КАКВА Е ТАЯ ЛИПСА НА ПОЛИТКОРЕКТНОСТ "МРЪСЕН ВЪЗДУХ",

19

от Камилари

преди 5 години

До Анонимен 21 А съметано и със СФ котловина положението е трагично!

18

Анонимен

преди 5 години

В Афганистан е пълно с коли по техните аутобани и имат силна промишленост и затова са на първо място!!

17

29 години

преди 5 години

българинът диша благоговейно кристалния въздух на свободо-демокрацията. Искам всички ветерани от площадните физзарядки да спретнат една манифестация в Южния парк. Манифестацията ще приема АлЙо до статуетката.

16

от Камилари

преди 5 години

хахахаххаха В Тополовград всички имат автомобили и то основно стари ,но ако сега запалите колите си от София и отидете до Тополовград ще установите,че въздъха е кристално чист!Натъпкаха половин България в един град после мръсно било!Ако от утре всички с СФ имат чисто нови коли въздуха пак ще е остане мръсен!Задръстванията , абразивния прах от настилката ,немиенето на улиците и най-вече отоплението с гуми,дрехи,***,дограма и мокри дърва са основните замърсители...

15

Huko5

преди 5 години

Това проучване става за изб.ърсване на за.дни.к! Преди няколко седмици имаше точно обратното "проучване". Явно ако някой иска да постигне определени цели, си пуска това проучване, което му трябва.