26

Анонимен

преди 5 години

Що не е имало масова психоза против зверствата на германците в Русия ами е имало масова психоза в подкрепа на Хитлер, 80 милиона германци го погкрепят в избиването на невинни хора в чужда държава? Тия хора нормални ли са били?

25

чукча

преди 5 години

Тези момчета или по-скоро техните деди, имат изключително неприятния навик през няколко десетилетия да забиват знамената си в столиците на държави,имали неблагоразумието да ги нападнат.Така че такива мероприятия са и необходимост за охлаждане на някои луди глави.

24

Анонимен

преди 5 години

Що не натовариха български войници да ги изпратят в Русия да избиват руснаци, царят нали беше голям приятел на Германия и Хитлер?

23

Анонимен

преди 5 години

Хамериканците да не се ослушват, а да върнат Аляска на Русия, Хаваите и Флорида на Испания, на Франция Луизияна, а на Мексико Тексас,Калифорния,Аризона и Ню Мексико. Реално хамериканците трябва да останат с първоначалните си 13 щата.

22

Анонимен

преди 5 години

САЩ и съюзниците оказват само символична помощ на Рисия, докато през цялото време финансират Германия и Хитлер.

21

Фридрих

преди 5 години

Дядо ми са го измъкнали от топлия креват и са му дали един шаяк от там са го натоварили на един влак като *** и са го пратили да убива невинни хора някъде на майната си това е справедиво и дори не е марширувал на военен парад в Русия една рота руснаци са му пръснали *** със снаряд 10-ти калибър.

20

ленд-лиз

преди 5 години

Рузвелт пред Конгреса:"Ще им даваме всичко от което се нуждаят,абсолютно всичко,и нека се избиват с германците!И колкото повече загиват,толкова по-добре!"

19

Анонимен

преди 5 години

Най-голяма финансова и суровинна помощ нацистите са получили от съветския съюз - факт

18

Анонимен

преди 5 години

Добре че са бедните руски туристи да идват у нас на море, че иначе прави ще умрем в кожите си от глад, благодарение на Русия имаме море а дрислата Меркел ни даде един развален асфалт който се руши след около месец само.

17

Анонимен

преди 5 години

Американски джипки на червения площад

16

Анонимен

преди 5 години

Гледам като роби на Америка българите така просперират, че станаха че станаха първи по смъртност в света а в класацията за бедност са наред с бедстващите африкански държави.

15

Анонимен

преди 5 години

Втората световна война запоачва през 1939 с нападението на Полша и завършва с разпадането на империята на злото през 1991. Това е война на прогресивното човечество срещу комунистическите ***

14

Анонимен

преди 5 години

По-добре да си роб на САЩ от колкото приятел на русия. С Америка дори когато си роб се чувства просперитет докато с колхозниците дори да си им приятел води до престъпност,глад и мизерия.

13

Анонимен

преди 5 години

Помощта която предоставят САЩ и другите съюзници на Русия за ВСВ представлява само 4% от логистиката и екипировка и горива. При това не безплатно, ами Русия е трябвало да плаща прескъпо в злато, диаманти и ценни метали за вълнени чорапи, кожухчете за войниците и бензин. Безработицата в САЩ е стигнала почти 0%, за пръв път се появява проблемът със затлъстяването на американците, докато руснаци измирали от глад в обсадените от германците градове.

12

Анонимен

преди 5 години

До номер 6..Бъркаш нещо "немецо"! Щом още я им Русия. И Америка се съобразява с нея! Значи нищо не е загубено! Сателитите и я предадоха соц лагера. Но Русия си е Русия!-:)

11

Анонимен

преди 5 години

Германия спечели ВСВ, сега руснаците мият нужниците на немците

10

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Йосиф Висарионович Сталин СССР нямаше да съществува. Благодарение на него който сплоти хора от различни националности победи Хитлер. Едва ли някога ще се роди втори Сталин. Колко народ ще сплоти Филията с Мас и кой ще се навие да си даде живота за един еднокнижник.

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Англия финансираха Германия и Хитлер. Русия сама скърши гръбнака на Германия и провали проекта ЕС 1 заради който беше използан марионетката Хитлер.

8

Анонимен

преди 5 години

А фрицовете първо са ги черпели с рахат локум и топло кафе после са ги пращали с едни гумени ботуши и 2 консерви копърка към Сибир, където са изпукали от студ и глад и африканска чуmа.

7

Анонимен

преди 5 години

Рушнаците са като венецуелците ония газят в петрол и ходят гладни тия пък дрънкат с ***, а заплатите им като африкански.