11

Брюксел

преди 5 години

Услувията в затворите хуманни ли са? Освободете човека и му назначете охрана от НСО.

10

Ганчо

преди 5 години

Страхливец. Защо не се гръмна в главата лапайки дулото бе ***. Ти си нищожество и заслужаваш да те гръмнат. Защо уби нещастното детенце?? С какво ти е било виновно??? Заслужаваш да те вкарат в панделата при *** и да видиш как се разправят с детеубийци. Заслужаваш смърт.

9

Анонимен

преди 5 години

Този човек е доказан психопат и деспот! Съществото няма никакви скрупули за извършенто от него! Напротив - сякаш е горд и удовлетворен! Направеното според него явно е "заслужено" и "нормално" и затова човечеца не разбира защо не искат да го пуснат от ареста. Разбира се, че не е убиец. Момичето и детенцето сами са се простреляли... Този жалък изверг заслужава много да се мъчи, но едва ли законите в тази страна ще му дадат възможността да си го получи.. Жалко за два невинни живота!

8

Зуека

преди 5 години

Не ми се мисли, ако беше убиец, сигурно щеше да е изтребил 300 човека...

7

Евроатлантик

преди 5 години

Веднага БХК и америка за българия да се намесят активно за освобождаване на това невинно момче .

6

Анонимен

преди 5 години

Искал в къщи. Новите му съпруги (едни брадати чичковци в централния) го очакват.

5

на кой свят е този!?

преди 5 години

не е убиец и никога не е бил! Остави собственоръчно след себе си два трупа, на жена и на невръстно детенце! Какво ли смята да убие, че да се нарече убиец!

4

Някой

преди 5 години

Интересно,преди няколко дни беше с малка лепенка накрая на челото а сега с цяла забрадка.Апсолютна мишка.

3

Анонимен

преди 5 години

Типичен демократ, борещ се за демокрация и пазарна икономика в България. Такива като него са на власт в България от 29 години.

2

lol

преди 5 години

тоя е от новото поколение русoфилиcтици - пищят навсякъде по форумите за 'еврогeйcките ценнотси' и 'краварите дето се избиват', а накрая се прибира и застрелва жената и детето...

1

АнонимеН

преди 5 години

АКО ОЧАКВАТЕ ПУТИНИСТ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ИЛИ ДА СЪЖАЛЯВА ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!ПУТИНИСТИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ МОРАЛ СЪВЕСТ И СКРУПУЛИ!-------НА ФЕЙСБУК ПРОФИЛА СИ БЕШЕ ОБЯВИЛ, ЧЕ Е ФЕН НА ПУТИН И ФЕДЕРАЛНАТА СЛУЖБА ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА РУСИЯ!