228

daa

преди 5 години

"За разлика от комунистическите партизани по време на войната, чиито "подвизи" почти изцяло са свързани с грабежите на частни мандри и ***, а също и с палежи и убийства на кметове, свещеници, учители, военни и полицаи". Комунистическите партизани са едно към едно като ХАЙДУТИТЕ по време на т.нар. "робство".

227

Анонимен

преди 5 години

Знаех,че горяните са бандити и въоръженни криминали,които са грабили и тероризирали населението,но не знаех,че са чужди шпиони,току-що научих това от една справка.И тези шпиони са били организирани,тренирани,поддържани от няколко чужди,западни държави.Я най-добре оставете историята на мира и не я изопачавайте!Преди не понасях комунистите и не мразих,нито обичах нацисто-фашистите,но откакто започнаха да лъжат и изопачават историята ни намразих фашизма и нацизма,БСП да се връща на власт!

226

Iceblast88

преди 5 години

До extremistОт 30 години ни управляват само БКП национални предатели които просто се пребоядисаха. България е единствената държава в Европа където съветското робство не е свършило. Затова сега на чело на държавата е бивш БКП предател (Бай Тиквонии) и затова цялата страна тъне в разруха, защото червената напаст се води от максимата или ще е мое или на никого. Просто трябваше всичко с червена книжка да се разстреля публично в ефир както направиха румънците и сега щяхме да вървим напред!

225

Iceblast88

преди 5 години

До бъдете спокойниКомуняга - я кажи какво е фашизъм бе некадърнико? Какъв ти фашизъм в България? Къде си го видял и ти, бе национални предателю? Докато си целувал на съветския поробител задницата или може би си видял фашизъм на конгресите на БКП когато за да избягате от връзката национал-социализъм и комунизъм и затова го прекръстихте на фашизъм? Ти прочел ли си за разликата между национал-социализма и фашизма или типично в БКП стил повтаряш като безмозъчна тиква каквото партията *** каже?

224

extremist

преди 5 години

ОТ 30 ГОДИНИ КОМУНИЗМА ОФИЦИАЛНО ГО НЯМА. 12 ГОДИНИ ОТ ТИЯ 30, УПРАВЛЯВА ПАРТИЯ ГРАБ. НЕ СЪМ ВИДЯЛ ОСЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ПЕРИОДА 1945-1989

223

Iceblast88

преди 5 години

4.Отлично виждаме идеалите на комунистите:Свинетка Павлова каква е бе ***?Внучка на национален предател (комунист) и членка на партията на националните предатели БКП!Я вижте каква некрадлива и мила (ирония за незнаещите) и драга свинетка стана,цели 500 тона от кражба покрай еврошефство!А Бай Тиквонии какъв е бе,***?И той бивш БКП,личната *** на Бай Тошо.Това което БКП не успя да унищожи, младежкото БКП (Герб)скоро ще заличи!Червената напаст е най лошото нещо случвало се на България

222

бъдете спокойни

преди 5 години

най-голямата грешка на властта след 9.09.1944 е че не изби всичката фашистка *** , до 9-то коляно , сега нямаше да имаме никакви проблеми , а за горяните ние ще разкажем на децата си за какво иде реч

221

Анонимен

преди 5 години

Комунистите у нас искат да ни убедят, че България не е била под съветско робство от 1944 до 1989

220

Iceblast88

преди 5 години

3. Драги национални предатели (комунистически ***) - набийте си вече в простите мухлясали тикви, че в БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ!!! Фашизъм е имало в Италия!!! Това което вие искате да изкарате като лошо е национал-социализъм (които заради думичката социализъм не ви е удобен и затова не искате да се използва и които за разлика от комунистическата чума, вярва в правото на лично имущество и, че всеки заслужава колкото е заработил, а не всички мързеливци наравно с работливите)!

219

Анонимен

преди 5 години

Какви идеали са имали касапите комунисти.?долни и жалки неграмотни слуги на коминтерна, единстено са мислели кого да ограбят и да ноклепат

218

Iceblast88

преди 5 години

До всички национални предатели (членове на БКП):Разбира се, че е имало горяни, винаги има съпротива против робство! Така, както е имало съпротива против османското робство, така е имало и против съветското робство!2. Горяните са били истински БЪЛГАРИ, такива които са искали да запазят собствеността на хората, а не да оставят най мързеливите, предателски, подлизурски ромоподобни комунистически национални предатели да заграбят чуждо имущество и да станат богаташи на гърбът на българския народ!

217

Анонимен

преди 5 години

Едно е сигурно - горяните са в пъти по-вече от платените от съветите шумкари

216

Много чугуни тука

преди 5 години

Пръква се на власт една шайка с преврат, начело на държавата слагат впиянчен, маниак - сталинска подлог@; конфискуват се имотите на хората - събирани от поколения с кръв и пот, разстрелват хиляди, други хиляди осъждат на доживотен и десетилетен затвор... Дали засегнатите биха имали мотив да грабнат пушките? С огромна вероятност. А отричащите вероятно биха нарекли участието на БГ в чешките събития "посещение на добра воля".

215

2+2

преди 5 години

До АнонименЗа да запази властта си комунистическата партия се нуждаеше от червената армия , един милион партийни члена , още толкова сътрудници на ДС и милиционери и въпреки това им трепереха гащите щом се спомене за горяни ,та се стремяха да изтрият всичко в историята за тях.

214

extremist

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА МАЙ*МУНИТЕ ??? НАЦИОНАЛНО -ЗАТЪПИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ СЛЕД 1990 В ***. ПРОИЗВЕЖДА ГЕРБЕРИ И ДРУГИ ПОЛУ-***

213

Анонимен

преди 5 години

Да си комунист в България и да помагаш на окупаторите е национално предателство. При положение, че у нас няма нацисти и фашисти , цялата вина пада на слугинажа на Кремъл

212

Анонимен

преди 5 години

До Милиционер 235Да, да си комунист НИКОГА не е било позорно! За разлика от това да си фашист или пък либераст! И от грешките на отделни "комунисти" не се вади заключение за идеологията, както от Инквизицията не се вади заключение за морала на Църквата!

211

Анонимен

преди 5 години

Айде стига вече с това "съпротивление срещу комунизма"!!!!!! Приличате на тия вле-чу-ги, които, като дойде 9-ти септември и се записаха всички в "съпротивление срещу фашизма"!!! Или пък се написаха партизани и ятаци!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ!!! Я трайте, че ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ, СКОРО ПАК ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ПРЕБОЯДИСВАТЕ И ДА СЕ ПРАВИТЕ НА "борци срещу либерастията"!! А колкото до ДС....службите са ЗАЩИТАВАЛИ РОДИНАТА, А СЕГА Я ПРОДАВАТЕ!!! НЕ-ЩА-СТ-НИЦИ!!! НО ИМА ГОСПОД!!! И СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ КРАХА ВИ!

210

горски трол

преди 5 години

Организирам бунтовническа армия срещу Бойко Борисов.

209

extremist

преди 5 години

ПАК ЛИ ЩЕ СЕ МЪЧИТЕ ДА ФАЛШИФИЦИРАТЕ ИСТОРИЯТА..НЯМА ДА СТАНЕ;