22

Анонимен

преди 5 години

само не БСП.

21

Анонимен

преди 5 години

На снимката Бойко се е приготвил да си хване носа, да не порасне като на Буратино.

20

Анонимен

преди 5 години

Време е да се закрие престъпната комунистическа партия "столетницата", погубила хиляди животи в концлагерите и милиционерските мазета,ограбила трудът на един цял народ,чрез мафиотско олигархичният модел ала Банев,Арабаджиев,Гергов,Корнелия,Сергей заменкаджията и останалите червени бандити.

19

Анонимен

преди 5 години

Първо, си неграмотен и нагъл като истински гербаджия.... Второ, не съм от никоя партия!

18

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 8: Хайде, не се напъвай толкова. Външните инвестиции удариха нулата, вътрешните ги няма никакви. Цветя и рози. Растем, а изоставаме и от предпоследните в ЕС. В хвалбите за себе си Бойко наистина няма равен. Когато отиде в историята заедно с мутренско-милиционерската си партия, тогава наистина ще има движение напред.

17

Анонимен

преди 5 години

АМИ ЩОМ Е ТАКА ЕЛА БЕ ФИЛИЯТА С МАС ДА ТИ ДАМ 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ И ЩЕ ТЕ ПИТАМ КЪДЕ СЕЛАТ ГЛАДНИТЕ. ДАДЕ 20 ЛВ ПОВИШЕНИЕ НА ПЕНСИЯТА А ТОКА ПАРНОТО ВОДАТА ХЛЯБА ЛИТНАХА В НЕБЕСАТА. НА ТОВА ЛИ МУ ВИКАШ ВЪЗХОД. А ТВОЯТА ЗАПЛАТА 200 ЛЕВА ЛИ Е ДРУГАРЮ ПОЖАР.

16

ай сиктир

преди 5 години

Не знам дали живеем в една и съща държава. Наистина доходите на някои се увеличиха в пъти, а на масата в смешни проценти. Това ще си проличи догодина януари, февруари когато дойдат сметките за топлото тогава гербавите ще разберат колко са високи доходите на хората.

15

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП,не искаме диктатура!БСП да се връщат на власт!

14

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите пак отвориха торбата с лъжите.Ква торба бе бастунжи? - госпоЖА лъЖА я развързва редовно!

13

Анонимен

преди 5 години

През 2001 първата ми лекарска заплата беше 240 лв. През 2008 беше 850 лв. Днес е около 3500, но бачкам на 3 места. Който ми завижда, да дойде да бачка вместо мен!

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

Голяма Евреиска Разбойническа Банда

11

V

преди 5 години

Аз като гледам по времето на герб само фалити виждам .И не е търсена отговорност с години от огромния брой Баневи ,които са разбили много семейства докато герб са ги оставяли да не плащат и да изнасят заплатите на работници ;) Само фалити и никакво преструктуриране на бизнеса .В други държави има окрупняване и копуване от корпорации на чорбаджииски бизнеси само при герб го няма и накрая фалират работниците ;) Тези ще оставят една тежко източена и фалирала икономика

10

Анонимен

преди 5 години

Цъфнахне и вързахме направо....Гербаджиите пак отвориха торбата с лъжите.

9

Ти да видиш...

преди 5 години

До Пепи Христов 1 То па при Луканов, Виденов и Станишев беше една хубост, да не дава Господ.

8

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах- ГЕРБ управляват още една държава, в която отчита тези резултати, или има партия-адаш на родното ГЕРБ в някоя друга държава?Не, БСП-то лъжат, крадът и морЪт не само своя електорат, ами всички българи! Никога повече БСП на власт - долу БСП!

7

Да

преди 5 години

При лошия комунизъм имаше изходни визи и навън излизаха само нормални хора. Съответно българинът беше уважаван гост навсякъде, не излизаха цыгуни, ***, хора с IQ под 90, общо взето кре-тените обществото ги задържаше за вътрешна консумация и щедро им даваше възможност да живеят, доколкото могат. Днес само кажи, че си българин в Европа, за да се оформи около теб празно пространство. Демокрация. Но всъщност същото важи и за ръководния състав на държавата.

6

Ментаки

преди 5 години

Аз, Вальо Ментата - Ментаки, ви призовавам да гласувате за Бойко! Само той ще ви оправи!

5

Анонимен

преди 5 години

За последните 10 г доходите ми наистина са пораснали около 4 пъти. За контрабандата и БВП не мога да докладвам.

4

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах- ГЕРБ управляват още една държава, в която отчита тези резултати, или има партия-адаш на родното ГЕРБ в някоя друга държава?

3

Гацо Бацо

преди 5 години

Кво им обръщате внимание на тия още ???