85

Анонимен

преди 5 години

В САЩ всичко минава под ножа, ама ти от къде да знаеш.

84

Анонимен

преди 5 години

на тази лудата не и пречете на се самоубива моля ви

83

Кифладжията

преди 5 години

ХАХАХАХАХА! Цивилизованата Европа здраво се интегрира към мултикулти. Сега милиони руси момиченца ще вземат примера присърце и час по-скоро ще поемат арабската и африканската култури между краката си.

82

Анонимен

преди 5 години

Дано да намери покой и хармония каквито другата религия през която е минала не и е донесла!Не виждам какво я хулите и оплювате, явно не сте християни. Християните не правят така.

81

Анонимен

преди 5 години

Един човек който се отдава на Исляма истински едва ли парадира с това в социалните мрежи да си храни егото.

80

Анонимен

преди 5 години

Попе, грешиш! Не познавам обрязан християнин и това е кощунство. Християнството източноправославното не позволява този гнусен обред и не се прави никъде.

79

Анонимен

преди 5 години

Сега не може да стане будистка защото отказването от исляма завършва с дъжд от камъни.

78

Анонимен

преди 5 години

Когато разбереш исляма значи си го приел. То не става изведнъж. Не е като отчето да те потопи в купела и айде, готово християнин си вече. За да станеш мюсулмани се иска повече от това да вярваш в картинки.

77

Анонимен

преди 5 години

И като започнат едни хитове, едно чудооо :)Дано я успокоят там и да миряса пощръклялата.

76

Анонимен

преди 5 години

Е, от нapкомaнка, да се превърнеш в мюсюлманка, не изисква много усилия...

75

Анонимен

преди 5 години

Ако точно тая вие от джамията това *** доведе първо до революция в исляма първата жена мюезин и второ до масов отказ от исляма за да не се слуша три пъти на ден тая гавра със слуха тая е в състояние и терорист от и.д с виенето си да накара да се предаде.

74

Анонимен

преди 5 години

демек ако в другите книгите пише това което пише в корана то те са излишни, а ако противоречат на корана то те са лъжливи и трябва да се унищожатна това викам аз глобалистка мечта - свят пулен с роби които мислят еднакво не е ли прекрасно.И кои са тия други книги?

73

к

преди 5 години

До Ястреб Османлиятаюдаизма, ислама и християнството се кланят на един и същи бог - Яхве Йегов Саваот, сатаната просто казано !!! и трите религии са зло което трябва да се изкорени с огън и меч

72

Анонимен

преди 5 години

Ислямът е последният релийз на една и съща операционна система. Скоро всички ще бъдете ъпдейтнати.

71

Рязания поп

преди 5 години

Известно е, че при Исляма няма посредници. Достатъчно е човек да изрече Един е Аллах и Мохамед е негов пророк и той вече е мюсюлманин. Няма кръщенета, няма записвания, няма предварителни заявки, няма свещи, няма трошене на пари. Тъй като Ислямът е последната религия, която Бог даде на човечеството, той не отрича предхождащите го религии. Свинското е забранено и в Исляма, и в Юдеизма и в Християнството. И трите религии задължават обрязването на мъжете.

70

Анонимен

преди 5 години

Чак толкова ли е закъсала за мъж, че си сменила и религията даже? Те мюсюлманите всички до един са със сексуални проблеми.

69

к

преди 5 години

До Това казва всичко""This is the natural conclusion of any intelligent theologians journey. All scripture study leads to Islam. Which makes all other scriptures redundant.""демек ако в другите книгите пише това което пише в корана то те са излишни, а ако противоречат на корана то те са лъжливи и трябва да се унищожатна това викам аз глобалистка мечта - свят пулен с роби които мислят еднакво не е ли прекрасно

68

ПроСоТо

преди 5 години

и понеже стана дума:-Много люде не могат да направят разлика м/у Вяра и религия.....А има ХИТРЕЦИ /"опортюнисти"/ и от ТРИТЕ ОСНОВНИ "ОТБОРА",които се възползват от Вярата ..Та за това некои,ПРОПОВЯДВАЩИ ..ишлама,да речем,са БЕЗБОЖНО БОГАТИ,а други,притежаващи "Вярата на Мохамет",си връзват шашки около кръста.../тъжно личице/...

67

Анонимен

преди 5 години

Роди ме мамо проста, грозна и гадна, а аз исляма сама ще го намеря.

66

Анонимен

преди 5 години

Ще пее, пардон вие и тя от джамията. :)