93

Що се излагат ?

преди 5 години

Ще изясняват това що е ясно ? Пълен нонсенс, айде наще малко по-твърдо по тия въпроси. Толкова млада държава......те за история спорят. :/ Изкуствена д-ва с изкуствен народ.

92

тъй е тя

преди 5 години

До Анонимен 80Щото са един джинс!Толкова си мязат в щуротиите,че няма на къде повече!Македонците не са причина,те са следствие!Причина са българите!И по точно Фердинанд,и наведените му дупедати с тяхната космическа простотия и алчност!

91

Анонимен

преди 5 години

До 97Естествено че е измислица! То затова му направиха светещи очи

90

Бе то и ЕВРОПА е,

преди 5 години

била област, част от Тракия и стигаща до Босфора, ама сега целия континент носи това име.(Областта Европа е отбелязана, че обхваща част от Родопа, Странджа и Юго-западните черноморски брегове. В своята "История" и Херодот посочва там земята Европа.)

89

до 92

преди 5 години

В коя история - в БожидарДимитровата ли ?Освен това случката с ослепените войници е пълна измислица.Отдавна е опровергана навън, само в България се използва за вътрешна употреба.

88

Анонимен

преди 5 години

България винаги е играла предателска роля по отношение на Македония, а после българите се чудят защо македонците не ги обичат.Логично е според мен.

87

Анонимен

преди 5 години

Самуил с едно катастрофално загубено сражение, затрива България за 200 години. Мдаааа не е направил малко за България...Да си го вземат македонците.

86

Анонимен

преди 5 години

Българите са траки, освободили се с помоща на Атила и вероятно веднага след това се наричат българи. Това не се знае, но се знае, че са си в България поне от 480г. за което има доказателства.

85

Василий II -

преди 5 години

в историята e известен като ***, а не като Македоноубиец. Макетата да отидат в Гърция и да четат историята, за да не ръсят простотии. МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО НЯМА!!! Също както и Румънците - тяхната история е отпреди 250 - 300 год. най-много.

84

Анонимен

преди 5 години

Тъпите българи през Балканската война не пратиха никакви войски в Македония,въпреки че това им влизаше в Съюзническите задължения.С това дадоха силен коз на сърбите които завзеха Македония.После след дъжд качулка.А и не оставиха Солун на гърците,срещу което получаваха цялото Беломорието и Одринско.Квото сам си направиш никой не може да ти го направи!

83

Анонимен

преди 5 години

Отделянето на Сърбия от България, не е модерна измислица а плод на борбата вътре в Християнството. Между другото и в древни времена на събори са решавали точно толкоз безумни въпроси, за неща които никоя страна не е можела да докаже еднозначно. Следствие на това са се делели на партии и са воювали, за силово налагане на Истината. В тогавашните медии, също се е публикувала пропаганда. Един такъв е мита за избодените очи на 15 000 български воини.Вероятно само управленския елит на Скопие е пост

82

10 стинки

преди 5 години

Съгласен съм. Братя близнаци единият по-голям с 1200 години. Първият македонец димитър Благоев 1856 г.Първият руснак Петър първи 1682 г.Първият българин кан Кубрат 605 г.

81

Анонимен

преди 5 години

Питайте Валери Симеонов.Той ще ви каже чии цар е.

80

Анонимен

преди 5 години

Цар Самуил си е на него си

79

мреен

преди 5 години

Цар Самуил е македонец по етнос(баща му е македонски воевода в царството ни) ,но е български цар на България.Нима не може български цар да е македонец?

78

Анонимен

преди 5 години

То и за славяни никой не е чувал преди 17-ти век, ама е пълно с тях в нашата история.

77

Анонимен

преди 5 години

Българското е общо, нашето си е македонско! А бе урунгели, къде е била Македония тогава? То значи Орфей е българин!

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа,това са имената на Кирил и Методий - Страхота и Църхо(или Църха).

75

Златка

преди 5 години

На всичките монети на Цар Самуил пише Цар на българите, тогава не са били чували за македонците и Коминтерна, който ги е измислил.

74

до 79

преди 5 години

Не съм.