12

Анонимен

преди 5 години

мухобоико *** такъв скапан отговори на въпроса

11

Анонимен

преди 5 години

И ще им качват пак заплатите с 20% от януари...Срам и позор! Мафията в образованието!И какво дават на обществото? Неграмотни излизат от училище.

10

Анонимен

преди 5 години

Шорошоидите съсипаха България...*** вече не ми и дреме за това стадо 80 процентови ...

9

Handel

преди 5 години

Постиженията на Бойко с оня прякор: КТБ корупция, Белене корупция, Лукойл корупция, ЧЕЗ корупция, строеж на пътища корупция, ремонт на София корупция, цигарената империя на другаря Пеевски корупция, увеличение на всякакви данъци и цени за да има пари в бюджета след като корупцията го изпразни... Сега с джендер корупцията... Явно някои хора след като им свърши мандата ще се преместят да живеят на Карибските острови.

8

Анонимен

преди 5 години

Дженъдър е дума от българския език.

7

Handel

преди 5 години

До Анонимен 5: Зависи колко са големи пачките, които им пречат да четат.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо са нужни тия глупости?

5

Анонимен

преди 5 години

Министърът е уверил, че групата ще приключи проверката до няколко месеца.==========че на китайски ли е написан този учебник, че ще го четат с месеци ? не трябваше ли да го прочетат, преди да го отпечатат ?

4

Тиквоний Велики

преди 5 години

Леко полеко ни затриват като нация,и за *** и за нигерийци да пише все тая.Няколко поколения израстнаха без ценностна система и морал,не говоря за правопис и правоговор....просто за морал.Та вече и това допълнително да ни затрие кто нация....+ османското присъствие и тн....тая държава е изпаднала в един политическо фарс....политиците са тотал щета и гласуват закони заради който и децата и подрастващит ще стават тоташ щета......закривай ...

3

Анонимен

преди 5 години

Някои патологии вече се включват в нормата за психично и сексуално здраве. Едно богато и задоволено общество може да се погрижи за всички свои членове. Проблемът е в по- бедните държави където оцеляването на индивида и обществото е свързано с по- строги и брутални правила. До скоро и шамарите в Англия в училищата са били ок, ама сега се полагат усилия и финанси да се наложат други методи.

2

Русия

преди 5 години

Толерасти.

1

Анонимен

преди 5 години

Те вече пишат в учебниците за уругвайиците и шведите, тоя седнал за джендерите да се вайка.