33

ops

преди 16 години

Hobavo e ce gi osvobodiha zastot oste malko i njamaha da dozivejat. A sega kakvo sledwa? Trjabva li mezdunarodnata obstnost da objavi Kadafi za terorist N1, za da bude prsledvan sus vsicki slredstva, kakto izpraviha na sud Sadam. I kakvo ste stane sus zarazenite deca. Nashite politici sto ne napravjat iniciativa za presledvane na Kadafi??Trjabva li da mu se razmine za poreden put ??????

32

до съдията

преди 16 години

Ами като не можеш да се радваш, недей! Важното е, че сестрите са на свобода...

31

съдията

преди 16 години

Бурна радост цари днес - завърнаха се нашите медици от Либия!!! Верно, три пъти съд ги призна за виновни и ги осъди, ама те са невинни. Вярно, свалихме гащите , платихме обезщетения, ама щяха да ги помилват ТАМ . Е, не ги помилваха, а им дадоха доживотни присъди, но пък ни ще си вземем тук (ДА ИЗТЪРПЯВАТ ПРИСЪДИТЕ) и ще си ги помилваме!!!Браво!! Бурна радост!!!А на какво се радваме ? Така ли изобщо трябваше да постъпим? След като направихме *** на Кадафи и пак ни прецака?С какво тези 6-мата са по различни от стотиците (а може би-хиляди) българи, намиращи се в чужди затвори в други страни ?В Гърция има поне 10 българи с доживотни присъди (основно -наркотици и контрабанда). Поне един от тях (бивша барета, май се казваше Александров) твърди ,че е невинен (също като медиците). Твърди, че нещата са скалъпени, доказателствата -подхвърлени, процеса- несправедлив .СЪЩО КАТО МЕДИЦИТЕ. Но някой сеща ли се за него ?. Защо не си го вземем и него - да изтърпява наказанието в български затвор, пък после - да го помилваме ? Нещо повече - той е осъден за наркотици , а не за убийството на 400 деца !!!! Защото по същество медиците бяха признати за виновни именно за това. Защо обаче те непрекъснато са в центъра на вниманието, а нашите граждани в затворите в Турция, Гърция, Испания ,Венецуела , Дубай и Катар и т.н. никой не ги *** за сливи ???Сигурно някой ще каже ,че днес трябва да се радваме. Не намирам повод за радост - унизихме се докрай и пак бяхме прецакани. Ако не бе пусната молбата за милост - присъдите пак нямаше да бъдат изпълнени. Пак щяха да бъдат заменени с доживотен затвор. И навярно след година -медиците пак щяха да бъдат предадени на България да изтърпяват наказанието си тук. И тогава щяха да бъдат помилвани. Но нямаше да бъде унизени и щяхме да можем с право да твърдим - те са невинни. А сега какво - приемаме ,че са виновни , но ги помилваме.С какво те са по различни от останалите. На всичко отгере щели да съдят България !!???!!! Защо ли,

30

към номер 18

преди 16 години

Аз съм повече българин от теб Анонимни ми приятелю, а *** можеш да викаш на баща си чв те е направил а не е ползвал гума !!!Чети внимателно моя коментар .... и тогава драскай глупости !Всеки българин се радва за медиците, мен ме е яд от популиския маниер на Гоце за печелене на гласове " помилвал" той , ми много ясно че ще помилва иначе българския народ ще го разпъне и опъне, а следващ мандат ( не ми се вярва да спечели ) само през крив макарон ще гледа. Още веднъж радвам се за медиците !!!!

29

kemal

преди 16 години

Mnogo se radvm, 4e se vurnaha ve4e v RODINATA - BULGARIA. Kraino vreme be6e da se osvobodqt ot tazi tiraniq, koqto gi spoleti, Az vqrvam, 4e te sa nevinni....DOBRE DOSHLI!

28

преди 16 години

Номер 10 - ти явно не си осведомен. Те така или иначе щяха да отидат първо в резиденция Бояна (всъщност сега пак там ще отидат). Така че нищо не се променя.

27

Mая

преди 16 години

Изключително много се радвам, че най-накрая кошмара на тези хора приключи. Да благодарим на Франция за помоща!Дано в бъдеще на медиците ни им се случват само хубави неща!

26

Eli

преди 16 години

Bravo na prezidenta i bravo na medicite 4e izdyrgaha do svobodata si.

25

!!!

преди 16 години

Това е финалния ход за реабилитиране на ДС в България !

24

Тина

преди 16 години

не е лъжица за всяка уста, особено балканска. Затова не упреквайте нашите политици, играта е доста сложна, а те я разбраха много късно. Изобщо може и да не са я разбрали

23

Lora

преди 16 години

Днес е национален празник! Нека благодарим на Господ, че са живи, а на Франция, европейската общност и българския народ, че се обединиха в името на една хуманитарна кауза. Честито на всички истински Българи и Добре дошли на родна зеня на медиците ни!

22

фаст фуд

преди 16 години

No 4 и на мен ми се иска радостта да продължи като в латино сериал и всеки ден по едно радостно събитие, но ако не ги помилва еднага, май ще трябва да спят в затвора...

21

защо пак с чужда пом

преди 16 години

Докога други външни сили ще решават проблемите на нашите държавни органи и политици !

20

хмм

преди 16 години

Браво на Гоцето - много го бива по международния келепир!Още от времето на Саддам !Не случайно ДС са се спряли на него.

19

Кристияна Костадинов

преди 16 години

Медицинските сестри си бяха невинни,много се радвам ,че се върнаха в България.Поклон за сестрите и за всички други ,който им помогнаха да се върнат.

18

преди 16 години

Колю как не те е срам да говориш така в такъв момент ... как може да се наречеш българин ... Кой трябваше да ги освободи бе *** трябваше ли да отиват пак в затвор... не не ти наистина си *** . БРАВО на Президента без значение какъв му е бил прякора БРАВО !!!

17

Димитър Крумов

преди 16 години

Номер 6 много си *** бате - помилването от призидента по конституция е единствено и негово(на държавния глава) суверенно право!Какви експери те гонят - без значение, кой е президент той помилва - точно за това - защото е убеден в невинността на помилвания!А злобарчетата могат да си злобеят - ама точно Първанов е президента, който пръв и в близко бъдеще единствен ще има 2 мандата, като президент.Интересно ми е, колко от пишещите тука биха имали познати, близки, или роднини в редиците на ДС???Такива бяха времената тогава и като сте толкова знаещи и плюващи - защо преди 89 година не бяхте демократи и не се борихте за това а?? Беше по - удобно да си трайкате тогава, че иначе кофти лагер няма висше, репреси за децата - сега гледам всички станахте големи тарикати и демократи - да кажа личното си мнение - половината от тези, които плюят и не отчитат, какво е сторено от ВСИЧКИ правителства да тук - са едни поплювковци и мижитурки, които няма къде другаде да излеят негативизма си и го правят АНОНИМНО в интернет!!!

16

s

преди 16 години

Браво на Гоце що не помисва всички престъпници по затворите та да се радваме още повече.

15

Игор Станев

преди 16 години

Да са живи и здрави.

14

Svetla

преди 16 години

Най-накрая! Много се радвам и съм силно убедена, че няма нормален човек на Земята който да не вярва в невиността им! ДОБРЕ ДОШЛИ!