122

Анонимен

преди 5 години

Сега е наш ред да му искаме оставката, защото се извини.

121

Анонимен

преди 5 години

Защо се извини, прав е човека. Може да е грубо, но това е истината

120

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ НИНОВА МАХНИ С ТОЗИ РЪКОВОДЕН ПОСТ В Б С П. ТИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ - МАХАЙ СЕ НЕЗАБАВНО ОТТАМ - ДОКОГА ТЕЗИ *** ЩЕ СИ ВЕЯТ ФЕСОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ !?!?!? ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ЗАЩО МЪЛЧИШ КАТО П....КА - ТАЗИ ДЪРЖАВА ПИЩИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ - КАКВО ЧАКАШ ТИ И ТАМ ОНИЯ ТВОИТЕ СЪВЕТНИЦи - гласувах за вас и не мога да се понасям заради тази си грешка !?!?!?! СРАМ И ПОЗОР НЕКАДЪРНИЦИ ТАКИВА !!!!

119

До 131

преди 5 години

Нямат ли, нямат а кой застана вчера по медиите зад гърба му , щото е много хубав най вероятно.

118

Анонимен

преди 5 години

Заради 150 милиона дадени на кряскащите не се увеличиха парите за пенсионерите.Те по-малко нуждаещи ли са или са просто по-тихи и кротки.

117

Анонимен

преди 5 години

"За кое е прав че прокарва лобистките интереси на едрият капитал, или че не умее да си държи езика в кухата глава?"-------Прав е за хрантутниците и кряскащите жени, които не знаят какво искат, освен да са на телевизора.Лобита и едър капитал нямат нищо общо с темата, за която му искат главата.

116

До 128

преди 5 години

За кое е прав че прокарва лобистките интереси на едрият капитал, или че не умее да си държи езика в кухата глава?

115

Анонимен

преди 5 години

"Като чета коментарите подкрепящи този *** смятам, че "българина" е способен да продаде родната си майка за 1 ст."-------------Точно обратното, човекът намира време да разхожда и се грижи за неподвижната си майка, докато протестиращите се продадоха на комунистите

114

Анонимен

преди 5 години

Прав е Симеонов за врещящите жени, платения протест и хилядите с ТЕЛК, не трябваше да се извинява.

113

Трандафор Босев

преди 5 години

Вътрешната информация, я получавам по телевизора! ТЕЦ Марица2 се отказа от 27 млн. за студен резерв, но ги взе ТЕЦ Варна, който Доган купи за 3500лв. всички мълчат, дори и комунистите! 500 млн. лв - за поправка на язовири, ще ги управлява ДКК, ръководена лично от Караниколов. Поръчките ще спечелят, само фирми близки до ДПС.Земеделието си тяхно от 20г., там нищо не става без санкция от сараите. Горанов отпуска милиони на общини на ДПС за ремонти и т.н. и т.н.

112

Кики

преди 5 години

И хоп -готово ! Овчия народ отива на паша

111

Сара

преди 5 години

Кажи маминото "Извинявам се" :D)

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо настояване на съвета, не че нещо се чувства виновен. Това всъщност не е извинение------------Напротив - дори прекалено. ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН И Е ПРАВ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117Далавери Балевски, кога е имал 150 милиона лични пари, че да ги даде и ти да имаш нахалството да искаш майките да му ги връщат.

108

Кой изтика политика

преди 5 години

Много е странно човек с манталитета, "възпитанието" и "културата" на Симеонов да бъде ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ (по икономическата и демографската политика) ?!

107

до:109

преди 5 години

Браво!!! Или имаш вътрешна информация или си един от много малкото, които могат да мислят!!! Само за назначението на Караниколов (100% човек на ДПС) в Икономиката, Воленчо гушна 10 млн. лвечета!!!

106

ФАШИЗЪМ

преди 5 години

Е ДА НАСОЧИШ ТАКАВА ПРОСТАШКА ЗЛОБА КЪМ БОЛНИ ДЕЦА!ИЗВИНЕНИЕ ЛИ? НЕ СЕ ПРИЕМА!ЧОВЕКА ЦЕНИЧЕН И БЕЗ КАПКА МОРАЛ ОТГОРЕ НА всичко и *** няма място не само в политиката но и в България! Ако такива са всички патриоти да се махат вкупом защото видяхме истинските им лица!

105

Цеко

преди 5 години

И все пак е прав! Има съд, там се решават подобни спорове. Организаторката им с бозките нали е адвокатка! Купила си е дипломата! Абе Господ ги е наказал!

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен оправлявана ----------------Хайде да се научим първо да пишем, а ?

103

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите подкрепящи този *** смятам, че "българина" е способен да продаде родната си майка за 1 ст. и заслужава да е рая на тази територия оправлявана от Валерката и неговите приятели.