160

Иванъ Вазовъ

преди 5 години

Седесариатът, живеещ в 1991-ва година, продължава да гледа на Русия като на най-голямото зло на България. Тия хора не са българи. Не могат да преглътнат, че с руснаците имаме общ език, цивилизация, религия, светоглед. България нищо не е платила, освен с братска любов и благодарност. И ще продължаваме да бъдем заедно в името на Православния кръст, колкото и да се мъчите да ни разделите. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

159

Анонимен

преди 5 години

Всички русофили имат любезна покана от Путин за посещение на рая без завръщане.

158

А бе

преди 5 години

Какво става с визите за САЩ, отпаднаха ли. ЕС и САЩ имат подписан договор за безвизов режим и ние като членове не ЕС изпълняваме договора и отменихме визите за американци, а САЩ отмениха ли визите? Спазват ли САЩ договора който самите са подписали или най-арогантно xpачат в лицето на българите и България?

157

Анонимен

преди 5 години

Ми то ми е ясно кой е промит мозък.Сам си го написал. Румъния, Сърбия и Черна Гора получават независимост, ние получаваме автономия (държава).До къде стигнаха нещата, в едни и същи думи, да се разбират различни неща.Това е ефект от промиване на мозъци.

156

анонимен

преди 5 години

Откога Китай не е комунистическа страна? Китай създаде модерен и успешен социалистически модел с пазарна икономика и върви напред

155

rusnak

преди 5 години

Всички българи които говорят срещу Русия ще получат покана за чай с полоний или пък ще бъдат напарфюмирани с най-новия парфюм на ГРУ. Неблагодарници.

154

Ха-ха-ха-ха

преди 5 години

"Китай е първата икономика в Света, Русия е 5та или 6та, а Северна Корея е много по напред от България, и е фактор с който дори САЩ се съобразяват"А ти имаш множество дупки в мозъка от същия калибър от който бяха дупките в кораба Союз.

153

промити мозъци

преди 5 години

След Руско-турската война 1877-78 независимост получават Румъния, Сърбия и Черна гора. Дори според СанСтефанския мирен договор България е автономно трибутарно княжество. Какво освобождение, какви пет лева?Не съм видял румънец, сърбин или черногорец да проявява такава робска благодарност за страничен ефект от една от поредните войни между две империи. Но копейките с робски душици са номер едно в *** на руските ***.

152

Анонимен

преди 5 години

До симпатяга до 156"Dude, Лукойл БГ НИКОГА не е внасял данък печалба, щото не е показвал такава, никога! А акцизи и ДДС е внацяс, но това са косвени налози и се плащат от потребителите"Лукойл внася 4 милиарда годишно в държавната хазна от акцизи което е вид данък. И данъци и акцизи са плащат от парите които идват от потребителите, никоя фирма не плаща данъци с пари от джоба си - образовай се.

151

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 152Ти си чел Достоевски? Абсурд - той не е авторът на "Винету" и "Оцеола"! И защо "вашият"? Фьодор Николаевич е на цялото човечество! Признат е за велик писател от цял свят. По това време в Русия не е имало крепостничество - Цар Освободител казват на Александър II, защото е освободил ЦЕЛИЯ си народ от крепостничеството. Защото в някои руски провинции отдавна е било премахнато.Ти правиш ли разлика между свобода и богатство? Впрочем, голяма част от българите са мизерствали.

150

симпатяга до 156

преди 5 години

Dude, Лукойл БГ НИКОГА не е внасял данък печалба, щото не е показвал такава, никога! А акцизи и ДДС е внацяс, но това са косвени налози и се плащат от потребителите, т.е. Лукойл ги взема от потребителя и ги дава на хазната, нищо повече. Лукойл=0 данъци, просто е, ама айде недейте манипулира с тези неща, че за повечето хора не е просто (80% не разбират написан текст...).

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 157Точно това е целта като си толкова умен и голям русофил, ела в нашето село. В реката има злато, ще ровиш цял ден ще прехвърлиш няколко тона пясък и чакъл и ще изкараш 1 грам злато, ако си късметлия може и 2 грама, ама това ще ти се случи на десет дена веднъж. Ела да видиш как се вади злато. Вие си мислите, че отиваш с лопатата и наплаво го пълниш в чувала. Преди години се намираха хора да рият по реката, вече никой не ходи, по изгодно е да чакаш на подаяние от държавата.

148

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКитай е първата икономика в Света, Русия е 5та или 6та, а Северна Корея е много по напред от България, и е фактор с който дори САЩ се съобразяват.

147

Анонимен

преди 5 години

"Ти и на чистачката в канцеларията ли искаш 2500 лева. Хайде стига с глупостите. Комунизма свърши даже и в любимите ви Русия и Китай. Остана само в КНДР. "Дъдни Прешъс плащат и на работниците миньори по 650 лева заплати докато в същаото време изнасят от България злато за 1 милиард годишно и плащат на държавата само 1%, докато държавата няма пари за болници, училища и за деца с увреждания, ще падне правителството заради тези деца, но Дънду си дърпат по 1 милиард.

146

Анонимен

преди 5 години

Не е ясно дали е плащала България, но щом едва сега се коментира и то по брюкселската телевизия няй-вероятно не е. Но дори и да е плащано, преди това е нямало държава България, сега има! А преди да се заиграе със запада 1989та г. България беше нормална държава, докато сега България е васален протекторат на Запада и просякинята на Европа, страна второ качество, хора второ качество, стоки второ качество.

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 155Ти и на чистачката в канцеларията ли искаш 2500 лева. Хайде стига с глупостите. Комунизма свърши даже и в любимите ви Русия и Китай. Остана само в КНДР.

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 151"...всяка година злато за 1 милиард годишно от България само за да могат русофилите да се обаждат по форумите"Вай, ама и аз ли се облажвам от този милиард? Ти си мно-о-ого умен, разконспирира ме!Да, само това е целта - аз и няколко шорошомраазци да се обаждаме във форумите!

143

Анонимен

преди 5 години

Лукойл плаща внася година 4 милиарда в държавната хазна от акцизи и данъци.

142

Анонимен

преди 5 години

Заплатите в Челопеч които плаща Дъдни Прешъс са 2500 само на няколко мениджъри които да натискат работниците да работят. Иначе средно работник миньор взима 650 лева. А Дъдни прешъс изнася всяка година българско злато за над 1 милиард и плаща на държавата само 1%.

141

Анонимен

преди 5 години

Заплатите в Челопеч са 2500 лв. А за вкараните пари не се говори. 120 км подземни магистрали. Това злато с поглед ли се вади? Горива, машини, доставчици, превоз, пълнене на изкопаните тунели, транспорт до завода в Намибия? Дънди не вади злато, а шист. Стига сте кълвали на измислици. Концесиите в Австралия, Финландия , Румъния и т.н. са същите