332

Анонимен

преди 5 години

Бългaрака е уникално ***.Първо гласува за Боко Празнотиквов а после бяга от него в чужбина.Познавам поне дузина такива.Общото между тях е че всичките са второ поколение сУфиянци (разбирай, селското си е още в тях).Също така в провинцията Боко мноо *** тачат.

331

хахо хихи

преди 5 години

скачайте с двата пръста нагоре и викайте "демокрация"! Сетне изкарайте другите два пръста от *** си и се запитайте какво правите

330

kakaka

преди 5 години

От един месец живея извън България и категорично заявявам, че не бих се върнал да живея отново там. Манталитета на хората там е главното нещо, което ме отказва. Нищо не ни е наред. Вече само на почивки ще си ходя там!

329

Анонимен

преди 5 години

Който се е махнал от курника веднъж няма начин да се завърне обратно в него! Селящината е привлекателна замо за някои!

328

Анонимен

преди 5 години

Колко заплата искате за да пребият баща ви и майка ви? Да тралала и после душ жена ви и дъщеря ви, а и сина ви?

327

Анонимен

преди 5 години

3000 заплата и 30% от нея , ако е в болнични в къщи.Иначе няма да има работещи...

326

ПЕШО ЧУКА

преди 5 години

Изобщо не ми пука , какво е било......ВАЖНОТО Е , СЕГА ДА МИ Е ДОБРЕ!!!И...ТАКА ГО ПРАВЯ, ЗАТОВА МИ Е ГОТ!!!

325

Анонимен

преди 5 години

Туй че комунистите крадът и разпиляват е нищо, в сравнение с това, че успяха да създадът хора, дето искат заплатка.И като имат заплатка им дреме, че убиха момичето или пребиха дядото. И си купуват айпади. И се питат що трябва да произвеждаме.Уфси!

324

Анонимен

преди 5 години

Не никакви 3000 няма да ме накарат да остана.Защо ли защото и 300 000 да стане заплатата цялата несигурност и беззаконие ще продължат.Да не говорим за националните днешни ценности на българина материализъм насилие простотия обожаване на тоталитаризъм и шовинизъм всичко това прави самата социална среда токсична.По- добре на запад да миеш *** но половината ти живот да сред нормални хора отколкото да си с повече пари но с вдигнати цени оставен на доизживяване и принуден да търпиш тоталитаристи.

323

Анонимен

преди 5 години

Да го сметнем в лекарски прегледи:Тогава да те прегледат - 0 ст.Днес да те преглет - 1000-1500 стотинки. Да не говорим ако ти се наложи нещо повече и ако нямаш хилядарка да платиш - оставят те на произвола и на никой не му пука.

322

Анонимен

преди 5 години

Тогава всички телевизори и на запад дор струваха цяла заплата. И хората си купуваха телевизор един път на няколко години български марки и парите отиваха при българи а не при чужденци. А днес всеки ден на някои хора им се налага да купуват билетче по 160 стотинки а тогава го купуваха за 6 стотинки. А тези с таралясниците още по скъпо им излиза с бензина, застраховките и ремонтите.

321

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото сега хората се сравняват с немки, англичани, американци и тн а преди 89 хората са нямали база за сравнение. Ти от къде знаеш, че са нямали хората тогава база за сравнение?

320

ВИКИ

преди 5 години

И ДА ГО СМЕТНЕМ В ТЕЛЕВИЗОРИ.ТОГАВА 1 ТЕЛЕВИЗОР СТРУВАШЕ 5 ЗАПЛАТИ.СЕГА 1 ТЕЛЕВИЗОР СТРУВА ПОЛОВИН ЗАПЛАТА.Е ВЯРНО - ТЕЛЕВИЗОР КУПУВАШ ЧАТ-ПАТ.

319

Анонимен

преди 5 години

Бг тъ панари си дават парите в странство и наказват българите, които работят и произвеждат, а после се чудят кога ще се върнат.

318

Анонимен

преди 5 години

Българина е мързел и за пет бона ще си пие ракията и това е...

317

Анонимен

преди 5 години

Да го сметнем в билетчета:Тогава 1 билетче беше 6 ст.Сега едно билетче е 160 ст - 26 пъти по скъпо.Значи ако тогава заплатата е била 250 лева, сега трябва да е 6500 лева за да живее човек както тогава.

316

Анонимен

преди 5 години

"Какво би накарало българите да останат? Заплата от 3000 лева!"Ами ако не могат да заминат ще останът!Аз от двайсе годин съм изнесен и отвреме на време поглеждам кво пишат .... тццц ....българинът искал заплата?!?!?Ми правете нещо, па го продавайте.И ще спечелите колкото работите.Като ще искате, искайте соц. Помощ 4000 на месец!Ся можете да продавате по целия свят.Само трябва да се работи и да е честен човек. Нищо друго.

315

мдаа...

преди 5 години

Времето на Тошо няма да се връща, не може да се върне при сегашната конфигурация, България е васална държава и мизерията ще става все по-жестока.

314

АМИ ПИСНА мИ

преди 5 години

Да го сметнем в хлябове:1 кг хляб тогава беше 30 ст. Това прави 500 кг.1 кг хляб сега 1,60 лева. Това прави 400 кг.

313

Реалист

преди 5 години

До Анонимен 318:"Отделно и ако призвиждаме таблети защо да си купя бг таблет като мога да си взема айпад." -- Ти си i-fag . Аз си купувам samsung - същото нещо на половин цена.