8

до 9

преди 5 години

Значи казваш не е имало горене на два камиона с документи на ГЕРБ от двойното счетоводство по усвояване на Еврофондовете.Намериха някакъв злощастен ман го и край - корупцията и схемите изчезнаха.Много удобно.Ама не всички са балъци и *** като теб.

7

Ха,

преди 5 години

Нали уж 3 пъти си сменял адреса,сега какви са тия 1-2 часа! Хайде първо да си научите наизуст подробноктите, и тогава....

6

Ей,

преди 5 години

много им се щеше на някои да е поръчково убийство, сега трудно приемат факта, че е ш.ведска история!

5

Анонимен

преди 5 години

Мамин та благ, дори по-достоверно ми се струва секса да е бил по взаимно съгласие,а момичето просто да си е ударило носа и да е станала белята... нещастен случай,случва се.

4

Позитан Решетников

преди 5 години

Стига лъгахте, правителството я е убило, защото открила топлата вода.

3

Анонимен

преди 5 години

О, горкият, той плаче... той не е искал да й чупи носа, тя сама си е виновна че се е задушила. И въобще не е искал да я изнасилва, но се наложило. Да не забравяме, че някой насила го е напил и дрогирал. Иначе той въобще не е такъв човек.БХК ли надушвам?!?

2

West Side

преди 5 години

Чшшшш !!! Джингиби !!!! Ае 'земи млъкни, че в момента единствено Германия и законите те спасяват !!! Бре па' нагло същество, бе !!! Хем убиец, хем се опитва да се измъкне !! Обстоен разпит и психо-тормоз,докато не полудее !!!

1

Анонимен

преди 5 години

аз предлагам да бъде върнато смъртното наказание