33

Анонимен

преди 5 години

АНТИ, именно любимият ти ТошУ засели ромите в градовете. Преди това са били държани бая далеч оттам. Айде гони ги сега, разбирач.

32

предположение

преди 5 години

Ако присъдата не е доживотен без право на замяна ще съм убеден, че е убита заради работата си. Другото е за насочване на разследването в друга посока. Явно са платили здраво на убиеца и са му обещали малка присъда, от което всички ще са доволни. Сега ще видим колко ще се мотае делото и каква ще е присъдата.

31

Анонимен

преди 5 години

До БичДокато проповедниците внушават, че господ прощава всичко ще е така. съдът действа на принципа признат грях е малък грях. Тежко и горко на свестните хора, защото никой и нищо не ги защитава.

30

Бригадир

преди 5 години

Да бъдат хвърляни престъпниците с тежки провинения на прасетата така, както на *** дядо му е бил наказан през славните времена на Социализъма!

29

Циник до Анти

преди 5 години

Заври си бай ти Тошо в....Той засели десетки хиляди уругвайци от Румъния и Сърбия у нас..Този е от наследниците им!Да тъ...в поета...червендалест текезесар

28

Бич

преди 5 години

Това е все едно да убиеш някой и после да се изповядаш пред свещеник и да ти е простено.

27

Роб на влаЗта

преди 5 години

Признава се е тогава когато го извърши и отиде в полицията и каже -аз съм .Тук е избягал и заловен .Смъртна присъда ....

26

Циник

преди 5 години

Пишеме си ... кервана си върви ... уругвайците се множат.... чувстват се силни ... скоро по улиците ще се въведе вечерен час - за българите - спонтанно ... ще стане рисковано да ходят в собствената си страна.Този същия сайт публикува преди време прогноза - след 10 години ( което е "утре") ромите ще са 3 000 000 - българите с много късмет - може и те да са толкова.Изобщо... светли времена чакат България - първата ромска държава в ЕС

25

Анонимен

преди 5 години

Да вземем пример от Ирак в това отношение - За подобни жестоки престъпления - Бесило! Какви 20 години затвор, какви 5 лева!

24

.

преди 5 години

Само в Русе ли трябва да се засили полицейското присъствие?! Само там да има повече осветление.. Евала, това определено ще оправи нещата.. А това, че *** се е намирал в Германия, часове след деянието си, вероятно означава, че той само в Русе би вършил подобни гнусотии, няма как другаде. Осветлението ще помогне.. определено..

23

АНТИ

преди 5 години

Какво пищите, бе ?!Скачахте срещу бай Тошо,ама стана много по лошо.Определени сте за заличаване.Отдавна е отредено от кукловодите.

22

Анонимен

преди 5 години

Предлагам - убийсто, придружено с каквото и да било друго предумишлено престъпление (изнасилване, обир, грабеж, или ШОФИРАНЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ или ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ) да се наказва с доживотен затвор без право на замяна! За призналите - право да обжалват след 40 години!

21

Смъртно наказание

преди 5 години

до 17: Може, но нали сме в ОЙРО съюза, нема да е толерантно.

20

Анонимен

преди 5 години

Патриотите както винаги първосигнални ! Все да яхнат ,,вълната,,-- направете нещо да направите Северинчовците по--малко ,вкарайте ги в училищата , не може цял етнос дето набира скорост всеки ден да живеят като скотове в огромни гета ,без да знаят български по собствени правила...и всеки втори от тях да е лежал по два пъти в затворите.Изумително неграмотни са до понятието хора ти доближава само това ,че говорят--къде е държавата ,ами утре като останат всичките без пенсии и прочие--кой ще ги издър

19

Анонимен

преди 5 години

Зарков е много зле, ама в случая е прав. Значи, този уж бил хващан и преди, ама е на улицата още. Е добре, съдебна система, нещо?

18

Димо

преди 5 години

Семейството му е най виновно!Те са го възпитали в гняв и мъст срещу българите.За тях ние сме ***,която ги подтиска да бъдат нормални,което абсолютно не е вярно.Аз в колектива си имам трима българи от турски произход и са великолепни професионалисти,колеги и приятели.Но са възпитани и образовани.Това е причината да се стига до тази брутална и не съвместима с човешки действия постъпка.Не малка вина зо това имат е несъвършенствата на законите и липсата на достатъчно тежка присъда!

17

Анонимен

преди 5 години

До Сбъркана работаТака е, ама жертвата има и близки, да са живи и здрави, та, чини ми се, какъвто е сериозен бившият й съпруг, може и да не дочака излизането от пандиза.

16

Анонимен

преди 5 години

Всичко е много просто. През 70 -те години един юнак пиян с москвича се качи на спирката и уби 4 малки деца в Хасково. Тошо свика НС и промени закона и го осъдиха на смърт и си го разстреляха. а сега този сиг... след 15 години ще се радва на живота.

15

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има смъртно наказание, и да се практикува често, защото *** много се размножават.

14

Анонимен

преди 5 години

Типичен пример за манипулация. Дори не подлага версията на МВР под съмнение, а вече дава присъди. Страхотни патриоти имаме. И е много интересно какви пасове си дават между властта и медийте.