55

Иф

преди 5 години

Като ще се наредят довечера шибек до шибека,мила моя майньоле,като ще почнат едни глупости, едно самохвалство,та се чудя за тия няма ли лудница?!Що не ги затворят в Карлуково и там да се лъжат колкото искат.Западната преса писа"РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА".Не е разследвала мен и вас.

54

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е беше да намерят някой изпаднал про шляк и да го обявят за убиец.Защото скандалът вече придоби международна известност.Сега остава да кажат и кой е поръчителят.Защото нали не си мислите че въпросният про шляк му пука за Разследването на злоупотребите с Еврофондовете.

53

до galya

преди 5 години

Ако телефонът е изключен, без батерия, удавен или разбит няма как да бъде засечен. Устройството трябва да е работещо.

52

Анонимен

преди 5 години

Жалко за тази млада жена. Отишла си е в страшни мъки и страдание. А някакъв безполезен, жалък изверг се разхожда на свобода. Дано го заловят! Категорично, вече съм за въвеждането на смъртна присъда!

51

М, да ...

преди 5 години

До ЗозоДа не изключваме Откачалките бранещи диктаторският режим на благоверният Борисов! Някакъв психолог обесняваше че убииството е извършено от психопат /психопрофила на извършителя/ , а герберите и феновете на ББ са точно социопат+невротик = психопат /2 в1/!

50

Себил

преди 5 години

Galya, все едно да откриеш местоположението на автомобил по номер на рамата. Няма как да стане. IMEI е нещо като сериен номер и това няма как да помогне с намирането му.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен44Ти между УКРАИНЕЦ и МОЛДОВЕЦ разлика не правиш ли?Иран - Ирак?швеция - швейцария?Австия - Австралия?

48

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново. И за убийството на Андро Дебелия бяха набедени чужденци и делата се влачат около 27-8 години.

47

Анонимен

преди 5 години

Убиецът е ясен. Все ще намерят някой.Но по интересен е поръчителят.

46

Анонимен

преди 5 години

Няма задържан!Хвърлят прах в очите на народа!

45

Анонимен

преди 5 години

...... по крайбрежната алея има много аутсайдери, клошари и наркомани. В момента полицията проверява дали ДНК-то на арестувания ще съвпадне с намереното на произшествието.--------------Абе, ако "трябва" ще съвпадне!!!!Задържания е с двойно гражданство молдовско и румънско.Институциите и на двете държави може да решат да проверят... т.с. да сравнят първоначалните образци с тези на задържания и ако не съвпаднат ще стане още по

44

Rambo1

преди 5 години

Жалко за момичето и за детето.На тази демографска криза и да се избиваме..

43

Анонимен

преди 5 години

Ааа пак клошар. Някои още в началото предрекоха, че според МВР убиеца ще е клошар....

42

galya

преди 5 години

Аз съм склонна да вярвам. че живее наблизо. защото тази жена е следена. няма как съвсем ей така наслука посред бял ден да нападнеш някого и да си сигурен. че ще ти се получи. интересно е този GSM как не е открит все още по IMEI? Това е най-странното за мен!

41

Анонимен

преди 5 години

Не може да е украинец бе, украинците са наши братя. Политически.Вижте там ако може да го изкарате нещо руснак. Или поне малко.

40

Анонимен

преди 5 години

Била е обикновена жена. За една жена винаги е опасно да ходи сама по такива места. Не знам защо някои търсят под вола теле. Може и тоя да е извършил убийството без изобщо да знае коя е. От мъжете по жестоки същества няма.

39

доволен селянин

преди 5 години

изявление на говорителката на ЦацаровНЯМА ЗАДЪРЖАН

38

Анонимен

преди 5 години

Ее, този път е клошар-чужденец! Глобализация - кво да праиш!

37

Анонимен

преди 5 години

От тенис кортовете някой е видял съмнителния извършител с двойно гражданство инак как ще има и втори паспорт с негово фото.

36

Анонимен

преди 5 години

Комунистите се надяват при всяка такава трагедия да се създадат безредици и те да дойдат на власт с преврат.За щастие ГЕРБ пипат здраво!