90

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Научно доказано е че във всяка страна хомо са само 3 процента. Обаче в прехваления запад хомо са 30-40 процента. Българки като се омъжвате за западняк, да не се окаже, че ще се оженили и със стр апо ня требе да го удовлетворявате и с камшика. Дотам са зле военно, че са приели и гееве да им служат в армията. Ще завладяват света с .ъз.

89

Анонимен

преди 5 години

Следващата година от БХК да напишат учебник по биология

88

Ангел до джендър

преди 5 години

Според Световната Здравна Организация Хомосексуалността е психическо разтройство от 1973 г. По-късно през 1992 година се опитват да го изкарат от списъка на психичните разтройства.Повечето държави наистина го изкарват но все още включително и в Щатите и в много други страни това се определя за разтройство.Каквото е всъщност! Всяко отклонение от нормалното поведение и навици на индивида се определят като психично разтройство и това е доказано още от времето на Фройд!

87

ivailo

преди 5 години

Е то в БХК са само извратеняци и продажници, и е естествено да искат да прокарват "ценностите" си дори сред децата... Въпроса е , защо държавата им го позволява.

86

Анонимен

преди 5 години

До ДЖЕНДЪРТова показва, че не си истенски хомо, а прихванал от пропаганда. На мен ж точкато ми е на върха на оная работа, разбра ли податлив на внушения? Щом от внушенията на филм правиш научни изводи за е ви.

85

Анонимен

преди 5 години

До 82Какво може да се иска от учебници, писани от герберасти?--искаш да кажеш от *** де раси и лес лесбийки!ами тези индивиди с отклонения специално се "отглеждат" и фаворизират, защото са много удобни поради факта, ча са със "слабости", а значи са са зависими , послушни, поръчкови!

84

Оруел

преди 5 години

Гарантирано от ГерБ! Видими резултати!

83

БХК???

преди 5 години

И кой педа.л е този БХК, кой му дава думата и защо ***.астите соросои.дни джурналя му дават думата?В качеството на какъв той дава оценки на учебниците?Ама народа е казал... "не е луд който яде баницата, луд е който му я дава"

82

Анонимен

преди 5 години

Ама как БХК ще преподава секс в училищата - нагледно ли - ДУЕТ кънев-стоянов или що. Не ка ни разяснят виждането си за пълната програма?!

81

Честито!

преди 5 години

Това са новите евро ценности!Европа 2030 - половината население ***, а останалите чистокръвни шведи.Планирано е отдавна.

80

Анонимен

преди 5 години

Какво може да се иска от учебници, писани от герберасти?

79

Анонимен

преди 5 години

Българина се плаши от информацията. Точно затова и нивото му на интелигентност не е високо.

78

Анонимен

преди 5 години

С изключение на воините - болестите, епидемиите, природните катаклизми, а сега най-цивилизования фактор "третия пол", се явяват естествен регулатор на човешката свръх популация, която в противин случай е застрашена от самоунищожение, поради недостиг на ресурси !

77

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До АнгелПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИЕ ИМАШ ТИ!!!ВЛЕЧЕНИЕТО КЪМ ПОЛА Е ВЪПРОС НА ФЕРОМОНИ!!!АКО СЕ НАПРЪСКАМ С ЖЕНСКИ ФЕРОМОНИ ЩЕ ПРИВЛЕКА СУМАТИ МЪЖЕ!!!!ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА Е ДОКАЗАН ХИСТОЛОГИЧЕН ДИСПАЛАНС В ТЯЛОТО!!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Нивото на образованието е толкова ниско, ама толкова ниско, че е пълен абсурд да ни занимават с материал за хомосексуализъм.Те имат затруднения да пишат правилно на български език(74%), не могат да четат прости текстове с разбиране(41%), плачевно е състоянието математика - затрудняват се да решат задача с две неизвестни(86%), а тези по-важното е да ги учат за хомосексуализъм?!? Къде попаднах? Какво става в тази държава? А, да - управлява ни пожарникар... извинявайте, за момент бях забравил...

75

Анонимен

преди 5 години

Е нормално какво друго могат да отговорят тези *** от БХК!

74

Внимание родители

преди 5 години

В Raised Without Gender се разказва за двама братя, отглеждани джендърнеутрално от двойка, състояща се от лесбийка и интерсексуален мъж/жена/ нещо.В наръчника на ООН има таблици от 40-та страница нататък, в които се обяснява какво трябва да учат децата (джендърни идентичности, видове "семейства", ранна детска мастурбация).

73

до Джендър

преди 5 години

Кристияно *** ли го изкара бре .Хахах .Искати се да те пор.не ама няма да те огрее.

72

Анонимен

преди 5 години

Явно ни тестват колко е възможно да ни падне морала.

71

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До АнгелДРЪН ДРЪНТОВА ГО КАЖИ НА РИКИ МАРТИН ИЛИ КРИСТИАНО РОНАЛДО ДЕТО СИ ПЛАТИХА НА СУРОГАТНИ МАЙКИ ДА ИМ ИЗНОСЯТ ДЕЦАТА :D