55

Анонимен

преди 5 години

До ДжоТи неграмотен ли си,това възстание не е на комунисти,в него участва ЦЕЛИЯ български народ - земеделци,анархисти,комунисти,граждани,селяни,интелигенция,всички!Избиват и интелигенцията на народа.Както каза един поет "Клаха народа си,както турчин не го е клал"Никога повече фашизъм!

54

Един от Северозапада

преди 5 години

До фашисткиМъчения1923г Забрави да споменеш, товарене в шлепове и потопяване на шлеповете в Дунава. А за плюещите-да не мислите, че от добро са се вдигнали срещу властта "превратаджиите"?Както тези, дето са се обърнали срещу властта и са напуснали фронта 1918-та. Както и тези, дето евентуално зимата ще тръгнат , срещу геноцида в сегашното управление?

53

Другата истина

преди 5 години

През ноември 1923 г. се провеждат избори за Народно събрание. Народният сговор печели 60% от местата в парламента,но не прави като дружбашите през април същата година да превърне Народното събрание в земеделско събрание.Изборите през април 1923 г. са един от най-нагледните примери колко е вредна за България мажоритарната избирателна система. С 53% от гласовете да вземеш 90% от депутатските места. Я си спомнете кой предлагаше това? - Слави Учиндолеца! Може би той е новият Стамболийски?!

52

Анонимен

преди 5 години

Аха значи не само във наши дни БСП е била бандитска партия

51

фашисткиМъчения1923г

преди 5 години

До АнонименОще искаш ли?Мъчения-разни:1.Тичане след побоя с подути крака2.Стоене прав в продължение на дни и нощи3.Обесване с главата надолу4.Бъркане с пръчка в женските полови органи5.Забиване клечки под ноктите и кибритени клечки, които се палят6.Да се спи вързан без да се мръдне7.Туряне в сандък и капене на вода върху главата8.Изнасилване9.Разчекване10.Събличане гол11.Събличане гол и поставяне да лежи върху цимент12.Забиване стъкла в задника13.Връзване върху стол, гори му се

50

Анонимен

преди 5 години

"Да убиваме от народа, в името на народа" - Това се отнася и за двете (или повече, зависи от гледната точка) страни. Не ми ги хвалете, моля ви. Искам да видя деня, в който повече от 5ма българи ще седнат заедно и ще постигнат нещо, за което няма да ги издирват от Интерпол.

49

Анонимен

преди 5 години

Когато над Дунав се мръкнеИ сънен Балканът заспи, Отново в полетата бойниПожарът на бунта гори!

48

Джо

преди 5 години

След неуспеха на подобен метеж в Германия, СССР плаща щедро на нашите комунисти да дигнат това "въстание". Страхливците подбудители Гошо Тарабата, Коларов и сие бягат в Югославия и от там в Москва - те са знаели, че оскотелите метежници ще бъдат избити от законната власт, а оцелелите след потушаването. Разбеснелите се *** действат точно както след 09.44 - убийства без съд и пристда, кражби, изнасилвания и произвол. А КОРнелия ги хвали - трябва да бъде съдена тая комунистическа отрепкаа!!!

47

Анонимен

преди 5 години

Септеврийскският "майдан" от 1923 организиран от кремълските лакей - русофилите - по внушение на Москва е само един от многбройните примери за продажната, българофобска същност !

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз не съм бил никога член на БКП или БСП,но историята трябва да се помни,за да не се повтаря,никога фашизъм или нацизъм,НИКОГА!

45

Анонимен

преди 5 години

До фашисткиМъчения1923това Вие червените *** го правхте с нормалните хора, Пиночет за Вас нагли лъжци

44

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите и си спомням, че някой каз апреди малко"Българите не се мразят - обчат се и се подкрепят" - Моите съболезнования, към този наивен човечец.

43

фашисткиМъчения1923

преди 5 години

Побои1.С юмруци, дърво, гума и желязо, боксови ръкавици и други2.Система прилеп;(какво ли значи това?)3.Биене по половите органи4.Скачане с подковани обуща и ботуши върху голо тяло5.Бой с пистолет по гръдният кош за туберкулиране6.Връзване с ръцете нагоре, а на всеки крак се връзва сандък с патрони до 50 кг тежък и в това положение биене с дърво...................Ето това и много други неща са вършели фашистите върху народа.Още ли искате фашизъм?

42

Анонимен

преди 5 години

А Бенчо ятака поздрави ли го дето ходи да им укрива златната кокошка очите в Стамбул

41

Анонимен

преди 5 години

шумкарите пак изпълзяха от землянките

40

фашисткиМъчения1923г

преди 5 години

9.Разстрелване10.Излагане на мъртвите тела на поругание11.Разстрелване на задържани пред очите на тези, които ще бъдат разпитвани12.Удушаване(бесене с примка)(така е убит Гео Милев)13.Принуждаване на лицето да скочи от четвъртият етаж(интересно ако няма четвърти етаж?)14.Рязане на вени15.Копане на гроб и разстрелване над него16.Заравяне на още живи хора17.Убити и после *** с брадва18.Заровени и след 3 дни изровени и обесвани с главата надолу19.Гуляй и фотография с жертвите и после

39

КП SS

преди 5 години

Дори в Русия забраниха съветската комунистическа партия, ама тук нали е "демокрация".

38

тв

преди 5 години

дойдат ли комувистите на власт,първата им работа ще бъде да потроят концлагери с газови камери ,за свойте врагове.

37

фашисткиМъчения1923-

преди 5 години

1923-1925г.Инструкция-указание на РО-2 при Щаба на войската до разузнавателните секции в частите за мъчения, които трябва да прилагат:Физически жестокости и убийства1.Рязане на части от тялото: полови органи, гърди и други и поставянето им в устата на жертвата2.Рязане на уши и даване да си ги изяждат3.Заравяне жив до шията4.Скопяване5.Изнасилване на жена пред мъжа и децата й6.Убиване на мъж пред очите на жена му и децата му7.Убиване на децата пред баща им и майка им8.Убиване на децата пред баща им и майка им

36

Анонимен

преди 5 години

поредното доказателство че БКП и техните последващи видоизменения са терористична групировка, за тях има само едно решение - Пиночет, стадион, бетон !