40

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРазбира се. Застават един над друг, и се скриват в радарната "сянка" зад самолета. Често по военно време изтребители са се криели диагонално назад над пътнически самолети, за да ги скрие транспондерния сигнал. Реално ракетата е прихванала самолета, ползвали са го за жив щит.

39

Анонимен

преди 5 години

На руснаците ги взеха за мезе.сами си свалят вече самальотите.Пак ще стане като със сваления от турците самолет.Демек нищо няма да стане, ще трябва да преглътнат и тия 15 солдатчета.

38

Анонимен

преди 5 години

Цакат ни със топла бира...Нека льотчика президент да обясни как може витлов самолет със скорост около 400км/ч да послужи за щит на четири броя Ф-16 със минимална скорост от 700км/ч

37

Анонимен

преди 5 години

Абе, за Русия съм, но, че гащите са хем свалени, хем оцапани е явно! Дори да ги няма тук такива като Странджо - Гошу, факта си е факт! Имат право да тържествуват господата! Дори пропускат резила със сваления над Синай пътнически самолет! А хор ,,Александровски"!? Уроците от 1941 г. или са забравени, или изобщо не са били научени! Или толкова си могат, за разлика от технологичен Израел!

36

Анонимен

преди 5 години

Запада: Казвахме му на Путин, че трябва да бомбардира Асад, я не опозицията, но то не ни послуша !Сега да си сърба попарата !

35

Анонимен

преди 5 години

Де видиш евреин и ромика удериги от бой, все има защо!

34

Анонимен

преди 5 години

Подигравка с паметта на загиналите си правят хората от руското правителство.Де се е чуло и вядял 4 изтребителя F-16 да се скрият зад един IL-20???Това е най-голяма глупост която съм чел напоследък. Ракетите С-200 имат датчици за реактивни двигатели, а не за витловите двигатели на ИЛ-20.

33

Иванчо

преди 5 години

Ами - свален от съюзника Сирия със собствени руски оръжия Ц200..... какво повече да се коментира

32

4i4o dяdko

преди 5 години

ръчкайте Мечката ръчкайте....като излезе от бърлогата тогва ще видите как ще хвърчатглави

31

Израель

преди 5 години

А не е ли подло да вдигаш свой самолет, който да подсказва на сирийската ПВО как да стреля срещу самолетите на Израел!

30

Гoшу

преди 5 години

Приятелски огън, да са живи и здрави и да потупат Асад по рамото :))) Чудя се само, колко ли водка е изпил пилотите, та не са се сетили да кажат на съюзниците си къде точно се намират, за да им знаят позицията. И разбира се, израелците са виновни, че нямат синхронизация :))) Няма нищо се, сега Путek ще спре вноса на марули от Израел и ще забрани на крепостниците си да ходят там на море. Много им се събра на алкашите - турците им свалиха самолет, после американците изпариха Вагнер, сега и това :)

29

Бирено мече

преди 5 години

нормално е в страната, домакинствала на създанаването на ислямска държава, да е пълно с поддръжници на терористите. Долно племе като цяло, както се вижда от коментарите и от реакцията на вчерашния протест. Доказва го и съдбата му

28

Ким Ир Сен

преди 5 години

До АнонименМоже и да си прав ... истината е някъде там но все пак и военните са хора, Бог да ги прости.

27

Анонимен

преди 5 години

В Сирия - има руснак, има Проблем !

26

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са чуждо тяло в арабските земи, като и Чечения е чуждо тяло в руския Гулаг !

25

Шерлок

преди 5 години

Тук виждам доста глупави коментари. Аз обаче питам какво е максималната скорост на Ил 20 и минималната на Ф 16 ? това за криенето на Ф 16 зад Ил 20 ми се вижда доста странно колко близа трябва да са та да ги видят на радара като една точка ? 4 Ф 16 се скриват зад един Ил. 20 ... да не би радарите в Сирия да са от времето малко след 2 световна ? Освен това са руски. Тези самолети Ил 20 нямат ли система Свой / Чужд. Ако СССР са продали радари и ракети които свалят всичко що лети това си е проблем.

24

Анонимен

преди 5 години

Във войната има жертви, ето преди месеци в Кремъл раздаваха медали на летци които са хвърляли бомби над училища и болници. Излиза, че руснаците не само се радвам, ами и награждават масовите убийства.Що се отнася за сваления руски разузнавателен самолет, нещата са ясни. Отдалечил се е доста от сирийския бряг и са го прихванали 4 израелски изтребителя и са му помагали с крила за да се прибира. Обаче ИЛ-20 е поискал помощ от земята и онези са му пратили ракети земя въздух

23

Анонимен

преди 5 години

Добре, де! Да приемем, че израелците са действали подло, а руснаците и сирийците - некадърно! Има ли обаче случай сирийската ПВО да свали израелски самолет при множеството действия на израелската авиация?

22

Анонимен

преди 5 години

До до християнофобитеИнтересно главорезите, нападнали братска, християнска Украйна, и отнели земята и към християнолюбите ли принадлежат?

21

Victimized

преди 5 години

"Кремъл чий *** дири в Сирия? Имперската политика на СССП продължава с пълна сила, но другите пак виновни,"Я пак? Кремъл е там понеже законно избраното правителство на Сирия ги повика, а какво правят Израел и прокситата и на тази територия? То не бяха умерени бунтовници, то не беше Ал Кайда, ДАЕШ и всичките изгори на ЦРУ. Ако не бяха там Израел и САЩ войната да е приключила отдавна