753

Име

преди 6 години

*** чушкопека, василев! важното е банани да има в банановата република!

752

Червените милионери

преди 6 години

Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

751

Име

преди 6 години

неоспорим факт е, че няма детски градини и училища, а просветата е в чалга количката на пеевски. приятел на доган и бойко борисов.

750

Нинова - конфликт

преди 6 години

Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??

749

Василев

преди 6 години

Кажете къде и кога може да сме комнкурентни в коя област и с какво???Няма вече СССР да субсидира и дотира икономиката с пазари и енергосуровини!!!Казх, гледайте някой да не открадне патента за чушкопека!!!Агент Шон Елиът!ЦРУ!!!

748

Спокойно!

преди 6 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС

747

Име

преди 6 години

комсомола "Браво ГЕРБ!" лети като сокола от дпс! Комсомол, Комсомол,ти летиш като сокол! Над заводи и мини, сред поля и градинити летиш като сокол,Комсомол, Комсомол! Комунистите родината изграждат,комсомолците след тях вървят,пионери, пионериславен път ви чака, трудов път...

746

До 772 - глупости!

преди 6 години

Орешарски спря и замрази Южен поток и тръжните процедури, защото проектът не отговаряше на изискванията и стандартите на ЕС и не се спазваха процедурите. Те не бяха синхронизирани с Брюксел, а това е задължително, ако потокът минава през Европа. Тогава, вместо да се съобрази със забележките и те да се поправят, Путин се обиди и каза, че спира Южен поток. После се обърна към Турция, която не е страна от ЕС и там европейските стандарти не важат. Така правят тези, които не признават правилата.

745

В България е супер!

преди 6 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

744

к

преди 6 години

До До 763"БКП с Орешарски фалираха КТБ."Сорос фалира КТБ !В КТБ политическата върхушка си държеше накрадетите пари от еврофондовете по този начин ги принудиха да спрът Южен Поток

743

Браво ГЕРБ!

преди 6 години

Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа).Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!

742

САЩ-N1

преди 6 години

До Василев-Василев ти си специалист според теб ако целия ислямски свят решат да се изправят военно срещу Сащ,ще могат ли Сащ да сломят мюсюлманите или обратното?

741

Име

преди 6 години

чушкопек, чушкопек. ми с какво беа по-напреднали китайците, че им дадоа да им сглобяват айфона?

740

До 763

преди 6 години

БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.

739

Анонимен

преди 6 години

До баба ДораТака е, бабе, тези са големи скръндзи.И много лъжат. А докопат ли властта, крадат повече от другите. Не че и герберите са стока, но Бесепарите равни нямат по присвояване и прахосване на народни пари!

738

вицът на деня!

преди 6 години

СЛАВИ, БСП И ПАТРИОТИТЕ!!!!СЛАВИ И ПАТРИОТИТЕ ЩЕ КОНТРОЛИРАТ БСП!!!Какъв титан мислител може да бъде този, съчинил такава безумна "революционна" схема!

737

До 752

преди 6 години

"ИСКАМ ИЗБОРИ МОМЕНТАЛНО ДВЕ В ЕДНО!!! ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕН И ПАРЛАМЕНТ!!!" ОК! Имаш ги!Догодина - за Европейски парламент.Обаче ще почакаш още 3 години за парламентарните в България. Хора, усмихвайте се и бъдете здрави и щастливи!

736

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБИ И ДПС СА АНИТБЪЛГАРСКИ ПАРТИИ !! КТБ Я ФАЛИРА ТАНДЕМА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ДПС!!!!

735

Име

преди 6 години

не е верно, че чушкопека е най-голямото откритие! още по-големто откритие е "кой не скача е червен!", а още по-големото от това е че царя си дойде и стана министър-председател на юпитата за да се нагуши в полза на онез, които не плащат ддс, а именно хазартните игри.

734

До Василев

преди 6 години

Бъркаш ти с ни най голямото "откритие" едно такова У'мно и Ентелегентно, майко мила!