464

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен471 Знаете ли,накъде сте тръгнали,след като СССР вече го няма и в Русия вилнее още по-див,варварски,агресивен,имперски капитализъм,този на диктатора Путин?

463

НЯМА ГИ НАГАЙКИТЕ

преди 5 години

Чакаме краварите и ятаганите

462

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

преди 5 години

че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хора разграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с една дума ограбиха всичко, което може да се ограби.Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс. Ама как така?Всички червени са уредени. Питам се, защо не ходят в Русия

461

Анонимен

преди 5 години

300 БЪЛГАРИ ЗА ЯХТИ В КАН ГОТОВИ ДА ДАДАТ 7 МИЛИОНА, ЧЕРВЕНИТЕ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- ТАКА ЛИ ЩЕ СМЕНЯТ СИСТЕМАТА.

460

Анонимен

преди 5 години

До Христо Ботев486 Ботев,Горкият,едва ли е бил прочел цялата,модерна за времето си утопия на Томас Мор,затова нашите комунисти му приписват едва ли не,излезлият по-късно "Диамат",а Вапцаров е един талантлив млад поет,заблуден и вербуван от руските комунистически агресори.За тази си глупост,заплаща с живота си,като терорист.Влиза в България тайно с подводница,край Варна,за да сваля законната власт?!

459

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен6.9 СЪЕДИНЕНИЕ9.9 РАЗДЕЛЕНИЕ на партийни и безпартийни 10.11 РАЗГРАБВАНЕ

458

пресцентъра на бсп

преди 5 години

сега празнуваме само ние,после на закрито с всички други партии,създадени от нас.

457

Червените милионери

преди 5 години

Малка частица от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

456

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен474 Паметникът на съветския окупатор,или ***,трябва да се премести от това място.Кой народ държи в центърана столицата си,паметник на своя окупатор?Трябва да се направи музей на комунистическото"изкуство"и там да се отнесат,всички подобни творения на престъпната БКП.

455

Управление след 1990

преди 5 години

Управлението след 1990 г.ГЕРБ управлява 8 г. - възход, възход и пак възход!!! Всеки път всичко започва от нулата, след всяко управление на хищниците и бандитите от БКП/БСП, които ограбват и унищожават България.БКП/БСП управлява 10 г. - падение, падение и пак падение!!! Беднотия, фалити и мафия! След тях, всеки път е потоп!!!Други партии управляват 11.5 г. - не се сещам за нещо направено!!!

454

социализъм

преди 5 години

Победа над първия вариант на социализма - национал социализма и установяването на втория мракобесния социализъм от бкп.

453

Христо Ботев

преди 5 години

"Чакам събуждането на народите и бъдещия комунистически строй в целия свят!!"

452

Анонимен

преди 5 години

На 6.9.се Съединихме на 9.9. се разделихме!?

451

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен479 Не сме сдсари,червени ***,се настаниха в ОДС,СДС,за да си напазаруват държавни имоти при престъпната приватизация,в която знаменостка бе госпожа-лъжа-Нинова.

450

на всеки километър

преди 5 години

До АнонименНАПРЕД ПО БОЙКОВИТЕ МАГИСТРАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

449

Веселин Андреев

преди 5 години

Преди да изляза от живота, аз излизам от Българската социалистическа партия. Нека народът преценява, нека вижда и доброто в нея. Но ако знаех стопанските политическите, античовешките престъпления, аз бих излязъл от нея преди 10 ноември 1989. А не ги знаех. Сега това ме убива. С ума си разбирам всичко, зная, че трябва да живея, да работя за народа си, но вече болката е непреодолима. Не отчаянието на ума, а болката на душата, станала и на тялото физическа, ме убива. Проклет да е Живков. И живковистите!

448

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 475 Комунистите са терористи,дошли на власт с терор и помощта на СССР.Никой не е ликвидирал българската интелигенция и разграбвал България,така,както те и руските им ментори.Те превърнаха България в руска губерния,в страна без своя политика и суверенитет.

447

Анонимен

преди 5 години

Психодесните СДС-ари освен да петнят паметници и да бутат мавзолея.................за друго не стават..............пълни некадърници!!!

446

БКП/БСП робство

преди 5 години

При нас съществува най-дългото комунистическо робство (74 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. Всъщност те са милионери и милиардери, а се пишат социална партия. Ха-ха-ха!

445

Анонимен

преди 5 години

До Руснаците идватПРЕЗАРОБВАТ НИ! Ще плачим за турски парцали! Третия печели!-ЕВРОПАТА!