15

ега ти демокрастията

преди 5 години

И тия почнаха със забраните!..

14

Анонимен

преди 5 години

Една халогенна крушка струва 3 лева и харчи на месец около 4 лева при 5-6 часа работа на ден. ЛЕД-а ще харчи 1 лев на месец. При положение че дадеш 8 лева за крушката ще я избиеш след 8 месеца. Да ама тя като изгори за тоя период 5 пъти какво правиме по въпроса със сметката. За качеството на светлината изобщо дори не го коментираме.

13

Анонимен

преди 5 години

От Брюксел зависи само кривината на краставиците

12

Ким Че Ун

преди 5 години

Европедалите имат само една цел да работят против хората в услуга на олигарсите .Нас да ни направят от бедни по бедни а тях олигарсите от богати по богати.

11

Анонимен

преди 5 години

Бе аз смених всички с "икономични" понеже поне не изгарят толкова бързо като "неикономичните", но в сметката за ток не се откри разлика.

10

Анонимен

преди 5 години

Между другото като стана въпрос за лунната светлина ако на някой му е интересно може да прочете една статия. Напишете "Окултните изследвания на барон Райхенбах и Луната" и ще се покаже статията.

9

Анонимен

преди 5 години

Поредното безумие родено от неуката европейска номенклатура, в желанието си да симулира дейност. Това за кривите краставици поне бе забавно.А какво ще правим с неподходящия спектър и завишеното електромагнитно излъчване?Може би наистина е по добре да караме на лунна светлина, щом е важно да пестим енергия. Не мисля обаче, че ги вълнува енергията. По скоро удрят рамо на определени бизнеси, прикривайки се зад екология.

8

Анонимен

преди 5 години

Да попитам за всеки случай с кривите краставиците и шкембе чорбата кВо става можем ли да ги хапваме или е противопоказно според ЕС.

7

Анонимен

преди 5 години

Купих си LED крушка от 8 лева и изгоря на следващия ден. Започна да прекъсва и като я пипнах щеше да ми изгори ръката и това не е единствения случай. От 3 крушки две изгоряха за 2 дена. Иначе от халогенните крушки на Филипс съм най-доволен. Мисля да се запася с 20-30 да си имам

6

Байо Ви

преди 5 години

През есента на 2010 г. купих една крушка от 25лв. Не можа да изкара и 5 месеца.За тези пари щях да купя крушки да осветя цялото село,и щяха да работят и до днес. ЛЕД осветлението е скъпо,само калкулирайте цената на качествено осветително тяло,с цената на икономията,и сметката никога няма да ви излезе.

5

шматка

преди 5 години

Баси лудницата.Що бутнахте комунизма бе.Тогава забраните бяха в пъти по малко.Казваме че комунизма бе социален експеримент.Това новото какво е

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Да долети Обама на джъмбо джета си и да защити забраната.

2

Анонимен

преди 5 години

Скоро всички крушки ще бъдат забранени. Под натиска на зелените откачалки нощем ще се използва само естествената светлина - от луната и звездите.

1

Анонимен

преди 5 години

Не съм си правил труда да измеря разхода на електричество за тия незабранените, а обикновените са толкова зле че сякаш са правени да горят почти веднага. Сигурно случайно. Ако някой е измервал примерно ""икономични" 20 ватови ЛЕД" може да сподели колко всъщност ток харчи.