140

Анонимен

преди 5 години

Среднат заплата на учител в Русия е 65-70 хил рубли, около 1000 долара, българските учители могат само да мечтаят за такава заплата.

139

Анонимен

преди 5 години

В Северна Корея пенсионерите имат всичко необходимо за достоен и нормален живот и не им се налага да ровят в кофите както в Бългаиря. Северна Корея произвежда спътници, балистични ракети, атомни електроцентрали, автомобили, дори таблет и смартфон собсвена корейска марка. А членката на ЕС и НАТО България и табуретка не може да проузведе, всичко внася а за износ само евтини черноработници да слугуват на Запад.

138

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМРЗ в Русия е двойно по малка от тази в бедна България. Смятай сам колко са зле.

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 150Бедност е относително понятие. Добре или зле, 2 млн румънци почиват в България. Почти съм сигурен, че двойно повече румънци почиват в Гърция. За българите - на всеки празнични уикенди (по дълги почивни дни) едни 500к българи се юрват към Гърция където е двойно по скъпо от България.

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 140Жалко, че не мога да те видя като плещиш такива ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ!!!! Може пък малко и да си се изчервил..............все пак не си се родил толкова безсъвестен! Това за кофите и пенсионерите НЕ Е ЗА РУСИЯ, А ЗА БЪЛГАРИЯ!!!! А пък и не им отива на нас, българите, да им се присмиваме..........Я МЕ ПОДСЕТИ НИЕ КОГА СЕ ПЕНСИОНИРАМЕ....че и франсетата, немците....и т.н..........цялата "прогресивна" еуропка!!! Още малко и ще стигнат до 70! И, я моля ви се, оставете РУСНАЦИТЕ НА МИРА!!!

135

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам какви таралясници карат румънците по магистралите на Бойко, но Румъния и България са най-бедните в ЕС и дори по бедни от много африкански страни, е, Румъния е малко по-добре, но мизерията си е мизерия,

134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 147Ми аз не съм виждал български пенсионери да ровят по кофите. Ти къде си виждал, не знам.

133

Анонимен

преди 5 години

Ами кано няма значение средната пенсия защо българските пенсионери роявят в кофите?

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 142Като им гледам колите на румънските туристи по наште магистрали и пътища, не са толкоз бедни. По северното черноморие е фрашкано с румънци. Както вече се каза, румънците са най-много като бройка туристи от държава за България - близо 2 млн. 4 пъти повече от руснаците.

131

Анонимен

преди 5 години

А бе, какво става с газовия хъб? Пристигнаха ли американските танкери да го зареждат с шистова газ, ще ставаме ли Кувейт на Балканите, а?

130

Анонимен

преди 5 години

До Кака КорниТо и на редица руски депутати родата им е в САЩ :)))

129

Анонимен

преди 5 години

Румънците са бедни като българите, българската министърка на туризма ходи на крака в Москва да се моли за бедни руски туристи и да обещава облекчен визов режим а не в Букурещ, чакайте вие оборот от румъмски туристи да ви оправят туризма.

128

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137Средната пенсия няма значение. Силоваците в Русия получават огромни заплати и пенсии, редовите руски граждани вземат далеч по малко. Лекарствата са скъпи, храната е скъпа .. руски пенсионери ровещи в кофи за *** е често срещана гледка. За сравнение, българските пенсионери са свързани с едни хилядарки хвърляни през балконите.

127

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете я Венецуела, я кажете какво става с визите за САЩ. Нашите атлантически партньори отмениха ли вече визите, нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, или? Спазват ли САЩ договора с българските си атлантически партньори или най-презрително xpачат в лицето на българите. Щото ние си спазихме договора и отменихме едностранно визите за нашите атлантичесло партньори САЩ?

126

Анонимен

преди 5 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 134Ами може да направим като в Русия .. Путин там издаде указ да се живее много и готово.

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133В кофите ровят и в русия и то много. В Венецуела пък емигрират с милиони. Точно заради това съседните на венецуела държави затвориха границите си.

123

Анонимен

преди 5 години

А бе оставете го Бойко, той Бойко още не си е върнал партийната книжка, кажете какво правим със смъртността и мизерията, нали вече 30 години сме членове на ЕС и НАТО, европейци, евроатлантици!

122

Анонимен

преди 5 години

А в България като инфлацията е 6.4% и е толкова добре защо пенсионерите роват с кофите за огризки от храна?

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапротив. Руските туристи са много повече от румънските и са много важен клиент за туристическия бизнес, бедните румънци на никой не са притрявбали. Но вярно е също така, че след изцепките и изказванията на българското правителство много се насочиха и към Турция, пък и там качеството е много по-добро от България.