130

Анонимен

преди 5 години

До мдаааКорнелия Нинова , дори да е крала, е абсолютна аматьорка в сравнение с професионалните крадци от ГЕРБ!!Добър ден, селяни прости!!!

129

до 136

преди 5 години

пък в Люксембург заплащането е още по-високо и какво нас какво ни интересува. .държавата му на изкуствено дишане, а той ще им вдигал парите:)))))нека....:))))

128

мдааа

преди 5 години

Техноимпекс е най-голямата кражба в българската история.Несравнима е с други дребни джебчийства като-2 млрд дянкови от здр.каса,ктб,чез-гинка,АПИ,ТР,мумата в Странджа,оПществени поръчки за пътища и др.фалит Олимпик..,Ало,Ваньо,суджуци,кумгейт,ваксини,гранична ограда,саниране......

127

Victimized

преди 5 години

Само глупава мутра може да си направи пиар от такава трагедия, понеже тези министри е все тая дали ще са те или някой друг назначен. Така или иначе правят квото им наредят.

126

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко издава само...заповеди,кога му опре...яйцето,ама след това никой не...проверява за изпълнението.Така е вече 10-сета година.Това и...пеленачетата го разбраха и правят квот си...искат.

125

Анонимен

преди 5 години

От два дена бълвате статия след статия за тия камуфлажни оставки, но за Гърция нито дума. Ципрас вдига минималната раб. заплата, а у нас отзвук няма.

124

да

преди 5 години

а който си въобразява, че за да не харесваш Борисов задължително трябва да симпатизираш на другите крадци - БСП. ..значи е за лекар

123

Анонимен

преди 5 години

Борисов, получи ли обаждане от Москва кои ще ти бъдат новите министри? Чувам че русофила Сидеров бил активиран от посол Макаров на максимални обороти.

122

Анонимен

преди 5 години

До Разбойко ДрисовСамо ТЕХНОИМПЕКС е истински.

121

Разбойко Дрисов

преди 5 години

КТБ, Олимпик, АЕЦ, Южен Поток,Фалшиви магистрали и пътища, корумпирана администрация...

120

Анонимен

преди 5 години

До И Ловец съмЛОВ за герберасти пре Септември!!!Това не го ли разправяхте и за миналия февруари бе?Вие позитанските *** така ще си останете с надеждата.хахаханещастници

119

да

преди 5 години

"може би се питате защо приех оставките. ."не, питаме защо не си подал твоята

118

слабо

преди 5 години

поза партер е едно, но това на Борисов е по очи. .пълен провал си, Борисов

117

да

преди 5 години

кога президента ще напусне поста си ли ???скоро ще е - за да измете Борисов !!!!още малко

116

А

преди 5 години

А за огромните си грешки президента кога ще подаде оставка? -оставил некадърна авиация и прикриване не на едно ПТП.

115

Анонимен

преди 5 години

Не само оставки.......................нещо, прокуратура, съд, затвор .....................няма ли???

114

да

преди 5 години

"когато Ние допускаме грешки съм безкомпромисен и....ВИЕ сте уволнени" :))))ами уволни се, Борисов...министерство се контролира от министър, а той от теб !!!!тогава. ..?????на кой изобщо му дреме за оставките на безгласни букви...те нямат и един свой ход. .всичко им се нарежда. .бушони:))пък фирмата плащала на министрите, а те щото не се отчитат на Борисов, нали:)))))

113

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

Борисов, ти си ИМПОТЕНТЕН!Няма да имаш свършен мандат!

112

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Грешки ?Егати ти грешката ! 17 човешки живота грешка...

111

Прилича

преди 5 години

Този прилича на Шрек!! Какво ли щеше да е ако Цецка бе президент? Дали би върнала закона за спасението на Киро? Я да каже Шрек какво стана с ТР,добре ли работи след като специалисти източваха ленти и как новата решава проблемите? Е такива няма да има вече. Той сложи...железни дискове!!