28

Анонимен

преди 5 години

За това, че някой карал с превишена скорост Борисов виновен хахахахахахахаха :)))))))))))))))))))))))))))) Прости сме, защото сме социалисти! :))))))))))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 5 години

избирателите и гроб са еднакво виновни за състоянието на пътищата и държавата, нали така бре колеги .?

26

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРКО КОРНЕЛО ПО ВРЕМЕ НА ТАТО ВИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПРИ В ПЪТИ ПО-МАЛКО КОЛИ Е ИМАЛО В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ,ТОВА ПОКАЗВА СТАТИСТИКАТА АМА НЕ Е ИМАЛО КОЙ ДА МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА А И ТОГАВА ПО НОВИНИТЕ НЕ ДАВАХА 24 ЧАСОВИЯ БЮЛЕТИН НА МВР И БОЛНИЦИТЕ А КОМБАЙНИ И РЕКОРДЬОРКИ В МЛЕКОНАДОЯ.НЕ СА ВИНОВНИ ПЪТИЩАТА А СА ВИНОВНИ ТИЯ КОИТО СА В АВТОМОБИЛИТЕ,АВТОБУСИТЕ,ТИРОВЕТЕ ИЛИ НЕ ВИЖДАШ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ КАК СЕ ТРЕПАТ,ИЛИ И НАРКОМАНИТЕ И ПИЯНИЦИТЕ СА НЕВИННИ!ЧЕРВЕНА КРА/СТО.

25

Анонимен

преди 5 години

Нали не ядяхте асфалт, а сега за асфалт ревете :)

24

Баба Пена

преди 5 години

Браво! Умни неща говори тази жена Нинова. Чакай да хвърля едни 10 000 лева през балкона дето ми ги поискаха от полицията и ще дойда пак да прочета статията.

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа червената лелка вече ще и се спука жлъчката... иска нови избори преди да и измре електората по естествен път ама на... не дава тоз лош Бойко. Той два пъти ви даде, че нищо не можахте да направите какво се пънете пак? -----------------------О, в грешка си - можаха - каквото намериха го "ОПОЛЗОТВОРИХА" и оглозгаха до дупка.

22

Анонимен

преди 5 години

Оставка, но кой да ги смени? Всички *** в едно гърне!

21

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори ще гласувам за Нинова, само за да видя двамата най-противните и нагли типове Борисов и Цветанов в затвора.

20

666

преди 5 години

Според тая *** трябва да изровим всички пътища и магистрали и пак да тръгнем с магарешки каручки. Нинова - просто ти хлопа дъската или имаш сериозна нежда от психиатър?

19

Анонимен

преди 5 години

До Дедо ШопДедо, пий си хапчетата които Борисов така вежливо те кара да си плащаш с мизерната пенсийка. Туй деменцията на никой не прощава

18

опаааа

преди 5 години

Айдеее, тая се яви !!! И както винаги почна с глупостите - като го мислиш 3 дни поне да го беше измислила като хората ***, к р а д л о долна - бързо забравяш май, а ???Какво си се разтропала - не разбра ли, че си и ще си останеш н и к о я......................

17

zeus

преди 5 години

Госпожо Нинова, стига говорене, време е за действия. Сега е момента ако ви стиска да поведете народа, но имайте предвид, че като свалим модела ще изгорят и вашите далаверки...

16

Анонимен

преди 5 години

На червената лелка вече ще и се спука жлъчката... иска нови избори преди да и измре електората по естествен път ама на... не дава тоз лош Бойко. Той два пъти ви даде, че нищо не можахте да направите какво се пънете пак?

15

Анонимен

преди 5 години

До ***-помиярТози ремонт е правен при вашето правителство на Орешарски, не разбра ли?

14

Анонимен

преди 5 години

Корни..... ти си точната алтернатива, и да дойдеш на власт нищо няма да се промени. Птк и какво ти пука, твоето отроче е във ФАЩ и едва ли ще си дойде някога

13

Анонимен

преди 5 години

Този път е права.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Аааа, другари, в грешка сте !Борисов никога и за нищо не е виновен.Виновна е опозицията, Путин, КГБ, зелените човечета, Ким Чен Ун, Фидел Кастро и т.н.Ако все пак се докаже, че ГЕРБ са се падали по някоя тема, тогава в краен случай, разбира се обкръжението на Борисов го е подвели ... :)

11

Нов

преди 5 години

Тая злобарка няма ли срам да си прави PR от нещастието на хората

10

ГЕЙБераст-помияр

преди 5 години

Крадците от шайката СУДЖУЦИТЕ са откраднали 21 милиона евро от отпуснатите за ремонта 23 милиона евро!!! Всички пътища построени или обновени от престъпните фирми на Бай СУДЖУК и Шиши са за ремонт на следващата седмица!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

9

Анонимен

преди 5 години

ръцете на комун. гроб са изцапани с кръвта на жертвите