178

Тинтири Минтири

преди 5 години

Нали през 1990 пред Кеворк сам каза, че имоти "от собствения си народ" не щеш? Пък сега излиза, че само затова си се домъкнал. Ми ходи си, тогава.

177

за оправяне сме само

преди 5 години

До Анонименединственият ни изход е туй! - При сполучлев избор а не наред да ни оправят разни!

176

рамото

преди 5 години

Голям хаир ще му направим на Ердоган като се върнем при него!

175

Анонимен

преди 5 години

До възрожденец 182Може ли все пак без тъпанарщини. Тебе най - добре да дойдат да те оправят марсианците.

174

филибелията

преди 5 години

До възрожденецДа се ревизира Съединението като пирова победа и отделим Ромелията - столица Пловдив

173

чарли

преди 5 години

Ако наследниците на Тодор Живков си поискат,заводите,язовирите,пътищата,ловните стопанства и всичко което е построено по негово време ? Какви ги говори гражданина Симеон ?

172

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо грозно. тези екс монарси, от които няма реално никаква политическа и държавна полза, живеят само и единствено от миналото и трупат богатство и пари за негова сметка. Той въобще не е дошъл да си наглежда и да се грижи за имота си, всичко е грижа на държавата, а той се интересува само ако има някакви ползи. На такива в Европа им казват Евротраш. Преведете си го сами.

171

възрожденец

преди 5 години

До КомсомолецДа се връща султана и да ни оправя всичките, че добре си бяхме при него!

170

Грозно!

преди 5 години

Много грозно, нахално и безочливо изказване на този крадец! След като някои монархисти му подариха държавна собственост, започна да сече горите и да печели пари от тях и много скоро забрави,че " не желае нищо да му се връща"!

169

Никой не те иска!

преди 5 години

Сегашната деспотско-тиранска система да заменим с демократска република.Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република" . Ние гоним царя и неговите закони.Кой ги беше казал тези неща?

168

Комсомолец

преди 5 години

Да се връща бай Тоше и да ни оправя всичките,че добре си бехме при татото

167

123

преди 5 години

Дойде видя накраде се. Стига ти толкова. Чао.

166

Де бре

преди 5 години

Колкото правешкия каскет беше българин,толкова и този милее за България.

165

ШибиРиби

преди 5 години

Здравейте каскети! Даже и ентелегенцията е с каскети и ватенки омазана в грес готова да запееДайте си на хората това което им откраднахте

164

Анонимен

преди 5 години

Кажи на протежетата си,които станаха богати покрай тебе,да ти построят голяма къща с двор и градина за цялото семейство! Да видим колко са ти благодарни.

163

SILANCE

преди 5 години

До ВярващЕй,г.аден лицемернико,не богохулствай със симо Ментата!

162

Мадридския крадец!

преди 5 години

А не е ли много по-грозно да искаш от държавата да ти върне нещо, което не е твое и с цялата си наглост и безочие да съдиш държавата, тоест всички нас в Страсбург! Изсече хиляди декари гори ги продаде за над 20 млн долара в Гърция! Съд за такива крадци като теб и червената олигархия!

161

Анонимен

преди 5 години

Използван и изоставен! Продаде се на мафията, продаде и България и хората, които ти повЕрваха. Явно не знаеш, че тези хора не дават, само взимат. Поне да приличаше на баща си, че да те жали човек, ама май повече си на дедо си.

160

д-р Исня

преди 5 години

А, да окрадеш българския народ, не е грозно, така ли?

159

Тинев

преди 5 години

Какъв цар ни е тоя?Натрапили са ни ги западните " господа и джентълмени "!Кой е милеел за България тогава?Колониална Англия ли или кайзерова Германия?Наш БЪЛГАРСКИ цар, сме нямали от над 600 години!Стига с този мазник. Даже и лицето му крещи, че този не е българин!Френч, англикан или дойч ..... някаква сбирщина от сперматозоиди!Дойде само да открадне каквото може!