16

Анонимен

преди 5 години

Ми много ясно, че ще реве бизнеса, той иска труд - нископлатен труд, по възможност най-продуктивен. Все пак нищо не е черно-бели, а бизнес в малки населени места, където е трудно изобщо намирането на работна ръка, а бизнес извън населени места предполага транспорт-кой трябва да поеме разходите за модифициране на МПС (което също не е евтино), а бизнес с мин. или без aдмин. персонал, като дърводобив?

15

Владислав

преди 5 години

И какво, ако липсват такива, ще се внасят хора с увреждания, за да се пълнят квотите ли? Кой мисли такива безумства. Като другото безумство празните апартаменти да се отдават с нисък наем, платен от държавата, на ромеи. Стадото се стриже здраво!

14

Логика

преди 5 години

Айде сега ФК " Литекс" колко лица трябва да назначи и на кои постове ! А " Биомед" ! А работодател който обяви вакантните места за такива лица и няма желаещи ?

13

ИЗВЪН

преди 5 години

Да им е честито на българските работодатели.Всичко онова, което в нормална страна се случва със стимули и обезпечаване от страна на държавата, при нас е извиване на ръце.Не е нужно да се измисля нещо ново, подобна система работи успешно, там където има бизнес. Просто да изкопират и работодателите сами ще се натискат да назначават хора с увреждания. Същото могат да се опитат да прокарат и по отношение на бежанците, квоти за работодателя... после к'во правим ?

12

Анонимен

преди 5 години

До 8това е много голям сигнал, че системата се разпада...-ей така навремето сталин , във фазата, когато е губел, е хвърлил за сталинград куцо, кьораво и сакато, вкл. и малолетни деца... същото после прави и хитлер , когато губи войната в битката за берлини сега е същото - последните резерви се хвърлят, преди краха на системата!

11

мислещ

преди 5 години

.....и си представете какво ще се случи ако трябва да се уволни някой некадърник с увреждания.... Жална му майка на работодателя.

10

Анонимен

преди 5 години

ИМА ЛИ В ДРУГА ДЪРЖАВА ПОДОБЕН ЗАКОН ИЛИ СМЕ САМО НИЕ!ГЕРБ СА АБСОЛЮТНИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!А НАРОДА НЕ ПРОТЕСТИРА!!СЕГА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАТ АКО СЕ ПРИЕМЕ ТАКОВА НЕЩО НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ!

9

ист

преди 5 години

Другари капиталисти социалисти, не може само да печелите. Трябва и да сте милосърдни и човечни. Не съм сигурен че притежавате тези качества, за това държавата ще ви принуди.

8

Анонимен

преди 5 години

тц, тц, тц... т.н. държава - съвсем откАчи! куцо, кьораво и сакато пращат "на тръстиката", само и само да е в угода на "бизнеса" ... това е много голям сигнал, че системата се разпада...

7

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ИНВАЛИДИТЕ!ЦЕЛТА Е ДА ОДЕРАТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИМА РАБОТОДАТЕЛИ С МНОГО РАБОТНИЦИ И 4% ОТ ТЯХ СА ДОБРА СУМА ВНЕСЕНИ ПАРИ ЗА ФОНДА! ТЕ НЯМА КАК ДА НАМЕРЯТ-10-КИ ИНВАЛИДИ КОИТО ДА НАЗНАЧАТ !!ПОРЕДНИЯ ЗАКОН ЗА ДА БЪДАТ ОБРАНИ ХОРАТА!ИМА СИ НАЧИНИ АКО СЕ НАЗНАЧИ ИНВАЛИД ОБЛЕКЧЕНИЯ А НЕ АКО НЕ СЕ НАЗНАЧИ ИНВАЛИД ВНАСЯЙ ПАРИ :DАБСОЛЮТНИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ГЕРБ!

6

the Ghost

преди 5 години

Твърдо съм СЪГЛАСЕН. Така хората с трайни увреждания" ще имат право на нормално съществувание, а не да бъдат изолирани.

5

Деш

преди 5 години

Нали имало недостиг на работници, защо не се обърнат и към хората с увреждания...Ако един човек не е здрав, млад, красив и с няколко езика, той не съществува за родния бизнес...и после защо нямало "подходящи" кадри.

4

Синти

преди 5 години

Искам квоти и за ромите, поне 20% от работниците във фирмите да са от този работлив, но дискриминиран етнос.

3

zeus

преди 5 години

Работите при нас стават баш и единствено с остен. Българския чорбаджия вместо да купи нови машини и да обучи работниците предпочита да си вземе нов джип и да почива по луксозни острови, заради това имаме толкова ниска производителност на труда. Конкретно за хората с увреждания ви гарантирам, че въпреки недъзите си ще са много по-отговорни работници от останалите.

2

11

преди 5 години

Баси смешната държава... пак за сметка на работодателя... всичко се прави да се съсипе бизнеса в българия...

1

Анонимен

преди 5 години

бой по кратуните