198

Анонимен

преди 5 години

Каква омраза и презрение към бедните. Това е позволено! Я виж, обаче, ако така говорят за цветнокож или ***. И ние се чудим, че сме най- бедни в ЕС пък ни шенеген ни евро.

197

Анонимен

преди 5 години

Мен в училище ме учеха, че към 2000-та година САЩ ще фалира и там ще се установи социализъм. А то... 1992 СССР взе че фалира и се разпадна.

196

анонимен

преди 5 години

Лада Гранта има два големи коза - здраво окачване и висок клиренс, това е кола за селски пътища. Прилична кола за своя ценови сектор

195

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам кой къде и как гладува, но милиони от цял свят емигрират в Америка, а в Русия не съм чул някой да е емигрирал.Емигрират и в Европа, това не означава, че проблемите автоматично се решават, понеже милиони емигрират. Емигрират, понеже в собствените им държави е още по зле. Аз говоря за трендове и за бъдещето. Простолюдието гледа Джон Уик, пие Кока Кола и си мисли, че в САЩ всичко е като по холивудските филми, но реалността е доста по-друга.

194

1о год...н

преди 5 години

Колата си я бива, бих си купил една такава играчка!

193

Анонимен

преди 5 години

Русия внесе от САЩ най-доброто!Макдоналдс и литри СПИН!Гледат си го ... и го размножават!Западничко е се пак!

192

Анонимен

преди 5 години

Ееех, тоя пусти американски капитализъм го погребвате *** откак се помня. А той не само, че не умря, но и погреба любимото ви СеСеСЕРЕ.

191

Анонимен

преди 5 години

АБЕ ЗАЩО ТУКА *** НА ПУТИН НЕ СИ КУПЯТ ПО 1 ЛАДА, ДА ПОДКРЕПАТ РУСИЯ? НА МОРЕТО - БЪКАНО С РУСНАЦИ, 1 С РУСКА КОЛА НЕ ВИДЯХ! ТРОЛОВЕТЕ ПО -ГОЛЕМИ РУСНАЦИ ОТ РУСНАЦИТЕ!

190

до 190

преди 5 години

Абе не знам колко руснаци са подали молби за визи, но 51 милиона американски домакинства не печелят достатъчно, за да си позволят месечен бюджет за жилища, храна, грижи за деца, здравеопазване, транспорт и мобилен телефон, какво остава да си купят Лада.$$$$$$$$$$Ти брои ли ги?Невероятно тъпоумие - да сравняваш икономика номер 1 с руската кoчина...със затихващи функции! Самия Путин го каза - демографски срив - пияниците бягат - много за САЩ

189

мухахах

преди 5 години

Някой да е виждал по европейско летище Ту или Ил?????? :)))))))))))))

188

Анонимен

преди 5 години

330 милиона амаериканци гладуват и карат колело140 милиона руснаци преяждат и карат ЛадаРезултатът: половин милион българи избягали в Америка да гладуватедин от лудницата избягал в Русия да преяжда.

187

Анонимен

преди 5 години

ХАХАХХААХХАХАААААААААААААААА

186

Анонимен

преди 5 години

5500 долара са 9000 лева! И понеже много обичаме руснаците а и те нас, тук нова лада под 20 000 лева няма... цени като за свои хора...

185

Бобът

преди 5 години

До Анонимен 178Купувал си си, ама насън.

184

Анонимен

преди 5 години

работя като банкер, така че с капитализма сме добри приятелиПовече от фронт деск във фоаето няма да стигнеш. И там са те назначили с протекции, понеже си от червено потекло. Вземи кредит и си купи Лада.

183

Анонимен

преди 5 години

Това , че американците нямат пари за храна *** го обясни на онези 285 000 руснаци които са подали молба за зелена карта с надеждата да емигрират там:)Това че САЩ имат проблеми не значи, че руснаците нямат. Такива гениални изводи може да си вади само някой, който има доста нисък коефициент на интелигентност.

182

анонимен

преди 5 години

Еърбъса е с английски двигатели " Ролс ройс"

181

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам кой къде и как гладува, но милиони от цял свят емигрират в Америка, а в Русия не съм чул някой да е емигрирал. Като е такава трагедия в Америка защо вашата главатарка Нинова си е изпратила детето там, а не в Русия?

180

Анонимен

преди 5 години

Голяма част от американците не могат да си позволят Лада, какво да говорим за Японска кола.

179

Анонимен

преди 5 години

Поредният АОНСУ кадър, вещаещ развалата на капитализма. И виждал Америка само на картичка, разбира се.Има разлика между това да вещаеш развалата на капитализма и да говориш за непреодолимите икономически проблеми на една залязваща империя. Знам че малкото ти мозъче се е поизгладило от опорни точки, но мисля че ще успееш да намериш разликата. Иначе работя като банкер, така че с капитализма сме добри приятели.