45

Анонимен

преди 5 години

Имах чуството че путин се жени с маясьл а не ония бетрункения деди.

44

Анонимен

преди 5 години

След танца задължително кавалерът целува ръка на дамата, както направи Путин, а дамата прави реверанс, пък който иска да се тресе, негов си проблем. Вярно, че женицата малко трудно се изправи след реверанса, но сигурно е пийнала, нормално е. Ако Путин беше тръгнал да я вдига, щеше много да я изложи. Тя се справи.

43

България е във НАТО

преди 5 години

Слава на САЩ че ни освободиха от *** расия поклон братя американци българите ще сме ви благодарни винаги че ни избавихте от това зло

42

Анонимен

преди 5 години

каква завист, а тя скрито и не толкова се подклажда от Германия....

41

Анонимен

преди 5 години

Австрийците и на един германски диктатор така приклекнаха преди 80 години.

40

Анонимен

преди 5 години

Една умна жена на 53 вече има внуци, а не надява тепърва булчинска рокля.За красотата няма да отварям дума.От от тая груба сбабичосана мутра, ни любоф, ни секс може да получиш. Откровени девианти са и двамата, булката е по-мъжествена от жениха.

39

Анонимен

преди 5 години

Карин Кнайсъл е възпитана жена и спазва етикета.След танц се покланя на кавалера си от учтивост.Путин е само гост на сватбата.Това медийте по цял свят са папарашки и винаги търсат под вола теле.Франс прес да си гледа мАкаронения който се кланя на Родшилд.

38

kakuv im e problemut

преди 5 години

Te sami si kanqt Putin i koi ne bi go napravil. 4ovekut e istinski. Kud li ne hodi Putin po li4na pokana. Videoto e strahotno. Edno par4enze iskrenost s poluh ot vremeto kogato horata bqha vse o6te hora

37

Дунав се вълнува

преди 5 години

Вчера от река Дунав неочаквано дойде информация за Николай Втори..НИколась вместо да подкрепи ЦАрство България 1912 година ,включи Руската империя в НЕ НУЖНА Война срещу добри съседи вкл Германия и Австро Унгария. В резултат последва най кървавата касапница срещу Руската империя от създаването и до днес.

36

Анонимен

преди 5 години

Тази жена е грозна и глу пава. А съпругът и е обикновен мух льо. Като го гледам как се е насмукал и подскача като дъбил на частушките, чак ми се гади.Тази сватба е нещастна постановка, пунтаж.

35

Анонимен

преди 5 години

Австрия бе разтърсена вчера..............ЗНАЧИ ЗАТОВА СТАНА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ИНДОНЕЗИЯ.Все си мисля за майонезата, която някои журналисти ползват вместо мозък.

34

Я

преди 5 години

Ха,ха,ха...Дерзайте,***.

33

антиджендар

преди 5 години

До 35 АнонименЕй ! Рано си се дрогирал бе жендир !

32

Анонимен

преди 5 години

Тази жена е много умна! Нека бъдат живи, здрави и щастливи със съпруга си!Никой не може да избира външността си, но важното е какъв човек е, а тя е и истинска дама с обноски!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Щяха да бъдат още, ако не бе Путин. Халифата растеше, цистерните с петрол си вървяха, американските оръжейни фирми брояха пачките, Европа се тресеше от атентати и т.н. Той дойде и разбърка картите. Прецака бизнеса на някой кръгове в примера за демокрация и защита на човешките права Саудитска Арабия и САЩ. САЩ още ли държат индианците в резервати и още ли отвличат чужди граждани без съд и присъда в Гуантанамо?

30

Анонимен

преди 5 години

Един друг публицист на име Христо БОТЕВ беше казал:СМЕШЕН ПЛАЧ

29

Анонимен

преди 5 години

Ако приемата РЕВЕРНАСА ЗА ПОКЛОН, тогава защо не пиемате прегръдката им за изневяра още в първите минути от брака, м?Щото не са ви казали че е това, я веднага спретнете една статийка по въпроса. Сегашната журналистика отблъсква, много ниска хигиена.Лек ден.

28

Анонимен

преди 5 години

А БОКО ЩО НЕ ГО КАНЯТ ВЕЧЕ НИКЪДЕ?ОИТ МЪКА ЧОВЕКЪТ ТРЪГНА ДА ПРАВИ ИНСПЕКЦИИ НА МАГИСТРАЛИТЕ И НА ТРОТОАРИТЕ В СТАРА ЗАГОРА.

27

Анонимен

преди 5 години

Като зная нашите министърки колко са красиви, Боко направо от подиума на конкурса за красоте ги е взел. Цачева, Ангелкова и пр.

26

Анонимен

преди 5 години

Тресат се само евpoгeйчoвците подлизурковци, не чак цяла Австрия.