92

Егати заглавието!!!

преди 5 години

ВЕРНО ЛИ????????????????????

91

Анонимен

преди 5 години

Интересно, изнудвачите, наречени "лекари", които са умъртвили жената, няма ли кой да им "Благодари"?Аз ако съм бащата, утрепвам ги, без да ми мигне окото.Такова долно, некадърно и алчно лай но, което ми изнудва жената и застрашава живота и, просто го ликвидирам, та ако ще да го лежа после.Майка им ще разплача, защото няма закон, който да докаже, че са обучени, а не с купена диплома или да ги накаже за изнудванията с пари и убийство на пациенти.

90

(-_-)

преди 5 години

Това да родиш на днешно време и то в Сливен си е живо предизвикателство.. Толкова ли не можа тая жена да намери някоя болница, в която да е останал поне един читав доктор? Имам чувството, че ако беше раждала на полето щеше още да е жива...

89

Анонимен

преди 5 години

напълно съм убедена, че лекарите са виновни.това вече се случва твърде често.тези лекари, новите, нямат нищо общо с предишните поколения, сред които не е ималочак толкова нагли и агресивни некадърници, които само се тупа в гърдите, че са лекари,но нямат нито морала, нито компетнциите да бъдат такива.тези хора биха били абсолютен позор за всяко едно цивилизовано общество и за всяка една уважавана болница, каквито тук няма.не знам как ги понасят изключенията сред тях.

88

Анонимен

преди 5 години

Българските лекари са оперирани от всяка капка човечност, която някога са имали. Ще спят съвсем спокойно и утре пак ще ходят да убиват родилки и всякакви други пациенти. И не стига, че са уморили жената, ами и детенцето са го осакатили. Съденето едно на ръка, но си заслужават и боя

87

Някой

преди 5 години

Много мие чудно как си лягат тези доктори дано от кошмари пукнат

86

Някой

преди 5 години

До shameМенгеле е бил, разбира се, и,з.р,од, но опитите си е правил, за да спасява животи - тъй е разбирал нещата. Нашите тука убиват съвсем наслуки и безидейно, тъй не ги сравнявай с него - по-долу са.

85

Анонимен

преди 5 години

Да бяха попаднали на родилка от боята, щяха да ходят *** 3 седмици на работа после. Малко ви е боят, малко

84

До Tr

преди 5 години

Долни лъжи! Жена ми след секцио я караха сама да си излива катетъра. Като кралица била обгрижвана... Една няма да е видяла специално внимание, освен ако не е от кралското семейство в действителност. След нормално раждане ги изритват на деня, а след секцио на дледващия. Помолиш за помощ и те гледат като извънземно. Аре не ни хвали гинекологията там, че са ветеринари повечето!

83

Анонимен

преди 5 години

Не е платила за секцио, затова са скачали отгоре и. Да си знаят другите и да плащат. Хуманните лекари не са готови да чакат с часове, колкото може да продължи едно раждане.

82

Анонимен

преди 5 години

Брей. Белодробна емболия. Каква изненада. Потърсете в новините последните 10 починали родилки. Каква статистика ще излезе? Че всички бременни са с бешодробна емболия. Хайде по-сериозно. Да си оравят застраховки и да плащат за тъпотата и некомпетентността си, както е по цял свят.

81

do 80

преди 5 години

При соца първескиня след 28г се води в риск и бебето разбира се, и секциото е силно препоръчително, никой не избира кога и на колко година да забременее, но лекарите са тези които да избегнат риска с най подходящия метод, дано детето да е здраво,форцепса често има последствия за епилепсия, психо увреждания освен физически белези.Съд до дупка, макар че причината си остава правителството което реже точно от пари за секцио.От друга страна дори и официално да си платиш няма вече кадърни екипи не само лекари но и сестри,анестезиолози дори за такива по прости манипулации форцепс, секцио.

80

Анонимен

преди 5 години

Жалко за жената,но като чета коментарите,оставам с впечатление че повече от пишещите са завършили медицина най-малко в СУ,а специализацията им е Акушерство и гинекология,поне в Оксфорд!

79

Анонимен

преди 5 години

С форцепс са раждали още бабите ни и оживавали и те и децата.Явно тия доктори са съвсем некадърни?

78

xmmmm

преди 5 години

Болниците нали им режат парите с какво да платят на екипите, нали трябва и да останат пари за охраната на Вожда, за безкрайните му пътувания единствено за да го потупат че е бил послушен като например, че ще приеме 60000 имигранти(после семействата) които меркел ни връща за да спаси кожата и на наш гръб ББ я спасява иначе се тупа пред нас и медиите му че няма да приема имигранти ама смънква че е след тия 60000 де, а и кой ли му вярва, продажника и мизерна душичка си е завинаги такъв.

77

89

преди 5 години

в стоматологичния в пловдив един изпит стига до 4000 лв.две близначки са посредниците за всички университети и обикалят света от дубай париж америка и т.н..не може да се спре този процес за съжаление.

76

сигурен

преди 5 години

хей чичо правилно говориш,аз познавам 3-*** който плащат в медецинския.

75

Тъжно

преди 5 години

И мен са ме вадили с форцепс. Още имам малък белег на главата, но е в косите и не се вижда.Едната ми буза е била буквално смазана и намазана с йод, когато майка ми ме е видяла за първи път, събуждайки се от упойката. Но на лицето, слава Богу, белег не е останал.Заради такива страхотии толкова много жени искат да раждат чрез цезарово сечение.Бог да прости женицата, дано детето се оправи.

74

Додо

преди 5 години

Апропо, в Сливен доктори отдавна няма. Убили са горката жена от бой. Боят по време на раждане е стандартна практика на АГ лекарите в България. Уви, остава безнаказано, защото никой не иска след раждането "да се заяжда" с лекарите...че не се знае знае ли се после...Дано има възмездие по един или друг начин за убитото момиче и Бог да я прости и да дава здраве на бебенцето-сираче!

73

Анонимен

преди 5 години

В Щатите третата причина за смърт след сърдечните заболявания и рака са лекарите. Не знам за осъдени лекари в България. Тъжно за жената. Дано детенцето се оправи и да има независимо разследване, а не проверка на самата болница.