24

Ха-ха

преди 5 години

Тая що не си гледа пенсията ...Иначе прическата и кърти !

23

ХА, ХА, ХА...

преди 5 години

ДА БЕ, "ГОРКИТЕ ДЕЧИЦА"! ТЕ ЗАТОВА СА НА ТОЗИ ХАЛ: ПИЯТ, ДРОГИРАТ СЕ, ЗА СЕКСА -БЕЗ КОМЕНТАР, КРАДАТ КОЛИ, КАРАТ БЕЗ КНИЖКИ... СТАТИСТИКАТА ВИ Е "ДРЪН, ДРЪН, ЧЕ ПЛЯС"

22

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ

преди 5 години

Ало, живеещите в ПАРАЛЕЛНИЯ СВЯТ, създаден от един КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД, а случайно да ви е известно че около училищата е ПЪЛНО С ДИЛЪРИ НА ДРОГА? Как не ви е срам? Родителите и учителите ОБИКНОВЕНО ИСКАТ НАЙ-ДОБРОТО за децата!Автоматично си подавайте оставки. УЧИЛИЩАТА СА ПЪЛНИ С ДИЛЪРИ НА ДРОГА.

21

Анонимен

преди 5 години

Тези деца само проблеми създават! А ромските - радост и доходи!

20

Анонимен

преди 5 години

"Първите ни будители са били българските учители" - и точно тези будители редовно са шляпали учениците, за да ги направят хора. Хем защитава тезата, че децата не трябвало и с пръст да се докосват, хем хвали онези които са го правили в миналото - какво е това? Отговор - НПО куха лейка.

19

Анонимен

преди 5 години

Повече бой се полага, за да станат хора!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Турците не са измислили еничарството. То е съществувало още от Древността във всички варварски общности.

17

Анонимен

преди 5 години

Поредната джендърска кампания.Сега ще искат пари да се борят с"насилието"над децата,както искаха пари за борба с "насилието"над жени .И акъл дават бездетни ***, които и понятие си нямат от малки деца.Двегодишната ми дъщеря удря сестра си,която е бебе.Естествено,че яде бой,докато престане.Да я оставя да я увреди фатално ли?

16

Анонимен

преди 5 години

Вече ще възпитаме децата си като ги оставяме да правят каквото си искат, дори да бъркат, дори да правят разрушителни за тях самите или за околните глупости, ние нямаме право дори да им направи забележка, абе просто няма да ги възпитаме, каквото стане и толкова. Да ви имам е изроденото възпитание, да ви имам и изкривените представи за света, останаха ли нормални хора, които да дадат отпор на пандемична глупост която ни е завладяла.

15

Анонимен

преди 5 години

В Норвегия полицията отвлича българчета и ги прави норвежци както турците с яничарете.

14

Анонимен

преди 5 години

С тия статии за децата и родителите, учителите, за ИК ни ли ни подготвяте?!

13

Възмутен

преди 5 години

"75% от учениците търпят вербални насилия, а 60% от тях търпят насилия".Как пък ги пресметнаха с такава точност? А защо не кажат колко учители са претърпели, освен вербални, и физически насилия?! Образованието ни е напълно съсипано!!!

12

Неофит Врачански

преди 5 години

Време Ви е да си признаете, че училището Ви е пълна отживелица! Вече има интернет и Днес.бг !

11

Анонимен

преди 5 години

НА ПРОТЕСТ, ВДИГНАХА ГРАЖДАНСКАТА, СТЕГНАХА НИ ЯОК ПРИМКАТА ОКОЛО ВРАТА, ИЗЛИЗА НА МЕТЕЖ, БЪЛГАРИНО!

10

Анонимен

преди 5 години

Родителите им нямат пари и децата се озлобяват.

9

Анонимен

преди 5 години

Откакто Я. Такева тръби, че имало глад за учители, а то обратното- ученици няма, учители колкото щеш, вече не вярвам на нито една нейна дума.Време и е за заслужен отдих. Да даде път на младите!

8

Ха-ха

преди 5 години

Айде нема нужда. Що я слушате тая "синдикалистка" Янка Такева. Тя живее 20 години назад. Между другото и много учители и университетски преподаватели са така (особено тези които преподават науки, които бързо се развиват)А за родителите е права - първите 7 год. са работа на семейството

7

Анонимен

преди 5 години

Намаляват или напускат страната и няма население.

6

Анонимен

преди 5 години

Поредната деграданстка кампания в ход! От както съществува човечеството родителите възпитават децата си с насилие и принуда, но от някакви престъпни подбуди, а за да ги научат какво може и какво не, за да възпитат в тях ценостти и морал. Самото възпитание е равнозначно на насилие, неговата природа е репресивна. Сега проблема са измислили хипитата е че предишното поколение възпитало лоши радители използващи насилие, нищо че стотици поколения преди това са използвали същите методи и то успешно.

5

Гошо

преди 5 години

Хайде бе!!! Що за глупости. Днешните деца се бият прекалено малко в къщи, а училището отдавна вече е дискредитирано като институция. Ходят само за да убиват време, живеят в тези проклети телефони. Излезте и вижте какви малки, *** невъзпитани ла*на крещят, реват, тръщкат се и не уважават родителите си. Изобщо не ми пробутвайте теории, че съм бил лош родител, защото съм прилагал наказания. Думите Не и Не МОЖЕ са най-важните думи, които трябва едно дете да се научи да приема.