197

Василев

преди 5 години

До FallschirmspringerНе само храните, но и колите, и техниката , всичко ще ви бъде по-скъпо от западняците, защото там има жестока конкуренция, а тука времето е спряло и вие сте спрели да мислете!!!!Плюс и транспорта за някои стоки, които се произвеждат на запад, съвсем нормално е да са по-скъпи цените!!!Агент Кевин Рекстър!ЦРУ!!!

196

Анонимен

преди 5 години

Те и от малък да ти обясняват и от голям - на някои хора колкото и да им обясняваш няма полза, но Тръмп не му са нужни обяснения, американците обедняват и ако не въведе мита за внасяните от Германия и Китай стоки САЩ ще се превърне в страна на безработни.

195

Анонимен

преди 5 години

Чета ви хвалипръцковщината и ви се смея от сърце.Един ден като ***,не забравяйте да си вземете парите и имотите на ония свят.Ренегати смешни!

194

Циник до Василев

преди 5 години

Аааааахахаха..абе Василев...аз сигурно съм забравил повече - отколкото гламаците - като Големия Хълм - ще прочетат през целия си мизерен живот! 1 трета от библиотеката ми е на немски...1 на български...и 1 на английски...скоро четох и А.Пехов на руски..

193

Fallschirmspringer

преди 5 години

Ние може да сме бедни,но богатите западни компании не се гнусят от нашите мизерни пари.Ето даже веригите магазини хич не се притесняват да вземат тези изкарани с кървава пот левчета в условията на либерална и демократична псевдо икономика.Даже в името на тази икономика ни продават на по-високи цени,но в замяна на това по-некачествени стоки от същите аналози предлагани в техните страни.Но някои от пишещите и отрова /да не кажа друго/ ще глътнат стига само да е в неолиберална опаковка

192

Анонимен

преди 5 години

190, зависи от щата, но в североизточните се караха яко европейски и японски. В Средния Запад наистина залагат на американското :)Ама какво да ти кажа - знаеш, всеки има кола. 10% да карат евро/японско, това пак са страшно много коли.

191

Циник до Големия хлЪ

преди 5 години

Гламак - посипах си главата с пепел, че ти - затънтения селянин - не ме харесваш!С такъв Мат'рял - не Чехия - Бангладеш няма да стигнете!Айде сега - тури фураж на кравите, да не те гълчи баща ти!:D :D :D

190

Анонимен

преди 5 години

Те обедняват откак се помня, камарад. От малък ми обясняват как американците обедняват, капитализмът загнива и ще рухне всеки момент.Та синчето на Нинова отиде при бедните американци, сигурно да ги учи на българския модел на успех.

189

мен

преди 5 години

До 181 скоро не съм бил в САЩ но от предишните ми посещения почти всички си карат тяхнни коли има и европейски и азиатски но сегубят на фона на техните това е от преди 10 години

188

Анонимен

преди 5 години

Семейството е способ за увеличаване на населението на държавата.Тръпки ме побиват ,че е заплашено най -човешкото у хората :любовта,майчинството,бащинството,детството .Изгодно...След 89 год.За кого????

187

Василев

преди 5 години

В 99,99 % от случаите с нашите гурбетчии живота им е робски, и манталитета им става робски!!!Те искат да бъдат експлоатирани, за да печелят пари, а не да рабоят, за да може после да бъдат шефове и господари на себе си!!!Което означава, че те наблягат само на парите, а не да се развиват и да трупат знания, които са хиляди пъти по ценни от финикийските знаци!!!А българите в България не могат един истински протест да направят, защото всичко тече по мед и масло!!!Агент Мики Девъроу!ЦРУ!!!

186

Анонимен

преди 5 години

Пиночет разстрелял либералистите. Хубав виц.Алиенде - либералист, ахахаххаа.

185

Анонимен

преди 5 години

Всеки що-годе заможем американец все повече обендява и става беден, пък нека си харесва немска кола с 25% по скъпа след митата.

184

Анонимен

преди 5 години

Колко е това ДЕСЕТОКРАТНО в шивашка фирма 2000 евро ли ?

183

Циник до парашутиста

преди 5 години

*** - не продават 682 000 автомобила в САЩ немците - а ЕДИН МИЛИОН ТРИСТА ТРИСЕТ И ТРИ ХИЛЯДИ!За 1 година - 2016Но ...Чукча не читатель - он писатель!

182

stomin

преди 5 години

До Големия хълм(y)

181

Ivan

преди 5 години

Egati i miskitePari za ako izkarvat 4000 evro a ne 1500Bednqci i kriteriite vi sa takiva

180

Анонимен

преди 5 години

Всеки що-годе заможем американец с малко мозък в главата кара европейски или японски автомобил. Мерцедес, БМВ, СААБ, Волво, Фолксваген, Мини Купър. Френски не внасят, италиански също. Освен това цените им са често по-ниски от Европа, заради наистина огромния пазар. Американците са към 350 милиона и почти всеки над 16 годишна възраст има кола.

179

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, не се вълнувай, единична цена, средна цена..., и да те уволнят, все ще ти се отвори парашута някъде, ако не се отвори - здраве да е.

178

Анонимен

преди 5 години

да бе, даИди и виж бе, като не вярваш. Ходя в Чехия всяка година поне по веднъж в последните 6-7 години. Бъдещето им не е просто светло, ами направо сияйно. И е пълно с българи. Ама пълно. И грам не мислят да се връщат.