14

Анонимен

преди 5 години

И гледайте следващия път, когато в брюкселските ви кратуни се роди поредната "гениална" идея, първо да се допитате до населенията на членките, вместо да я налагате с диктатура.

13

До 7

преди 5 години

Умници ,голобради философи,би ли казал някой от вас що значи ,,***"Едно е сигурно в никакъв случай не е личност,човек.Но вие всичко профанизирате.

12

Анонимен

преди 5 години

От както не я приехме тази конвенция (от няколко дни) по българските пътища загинаха 6 човека! Не са *** но не са и живи! Блейте още!

11

Анонимен

преди 5 години

Супер, значи изяснихме въпроса.

10

Aha

преди 5 години

На еднокнижника не му мина нито ИК, нито лифта..... Това ме навежда на мисълта, че са били теми само за отвличане на вниманието. Кой знае какво е сътворила под масата тази ***.

9

данъкоплачещ

преди 5 години

Бих шибал дъртата червена Куку мявка отзад,с дървен кол,по гърбината,за да и се изопне кривата,продажна и лъжлива устна кухина.

8

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ние все още не сме в Европа.И мъж е човек с член а жена е човек с *** .

7

Мъка, мъка,

преди 5 години

Гоялма мъка налегна умно-красивите, които разчитаха да задължат държавата чрез ИК да финансира НПО-тата им и да признае джендърите им!

6

Един

преди 5 години

Нямам никакъв проблем разните извратeняци да се възприемат както си поискат. Проблемът ми е, че искат от мен да ги възприемам така, както те искат. Това няма да стане. Никога.

5

до Гошу

преди 5 години

"Браво! Сега вече, след като не я приехме, ще можем спокойно да си бием жените и да ги трепем срещу условна присъда :)"Да не би да намекваш, че всички си бием жените бе ***? Крайно банални сте джендърите.

4

Анонимен

преди 5 години

Наша работа била, пък то от Брюксел се сцепиха да ни притискат с извиване на ръцете на Тиквата, с медийни промивки и идеологическа пропаганда. Даже от трибуната на европарламента настояха цитирам "Комисията и Съвета да предприемат реални мерки, за да може оставащите държави членки да ратифицират текста възможно най-бързо."

3

Джендър

преди 5 години

Просветих част от червената младеж на Бузлуджа за конвенцията.

2

Анонимен

преди 5 години

Tоя отговор би тябвало да задоволи т.н. афтентично/психично/десни защото в медиите на прокопи вече три дена кървави сълзи леят,е днес другаря Дайнов чак стигнал до прозрението че българите били ***.Едно време при Бай Тошо същите тези "демократи"според биографиите им са били преподаватели по нАучен комунизъ,и Дайнов,и Минчев,и оня Дичев и той се изказал днес,все чеда на мастити "интелигенти"от времето на соца!Както казват сърбите "същия к..р,само в друга опаковка"!

1

Башка Луд

преди 5 години

Едно смислено решение на съда!ИК е опит да се наложи надконституционален контрол над страните членки! Освен това съпътстващите приложения са ключът към палатката! Това е опит да се затрие половата и личностна идентичност у хората! На новият ред не му трябват бели, хетеро сексуални мъже, готови да отстояват праватя си! Трябват им безропотни, наплашени плязмодии, те се управляват лесно!