130

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса да си гледа работата - техните бусове за десета ръка повечето и най-замърсяващите. Да си купят нови Евро 6 бусове и пикапи и да мълчат. Искат съвсем без инвестиции да вадят пари. Е не става. Осигурете нормални коли и ще видите колко е по-добре.

129

До 134 fool

преди 5 години

Не лъжи!Собствениците на нови коли не са наказани с по-висок данък. С по-висок данък са наказани тези, които си купуват мощни коли. За една нова кола по Евро 5 или Евро 6 до 100 к.с., данъка е приблизително колкото за по-старата кола със същите к.с.

128

Анонимен

преди 5 години

През първото правителство на ГЕРБ-Бойко Борисов, гледаха да не пипат нищо по държавата, защото каквото пипнеха го разваляха. Сега ГЕРБ добиха самочувствие, че каквото и да развалят, пак ще бъдат избрани и се започнаха дивотиите. Разбира се ГЕРБ нямат никакви познания как се управлява една държава и затова имитират управление чрез забрани и глоби, както в този случай. Очевидно в България проблемите с екологията не са свързани с автомобилите, както се внушава на по-"умните".

127

Анонимен

преди 5 години

И защото не могат (по-скоро не искат, все пак преиодично избори се провеждат) да се оправят с ***, отново редовният гражданин плати сметката...

126

fool

преди 5 години

До До 125Имаш ли идея какви данъци имат таратайките на запад и че колите ерво 6 са tax free, за разлика от тук където собствениците на нови коли са "наказани" с по-висок данък, че масите трябва да карат и те.

125

Веско

преди 5 години

До Анониментака говориш сега но след пет-шест години, но шкодичката ти няма да е вечно нова, след 5-6 години ще е и тя на 10 и ще те чудем тогава

124

до 125

преди 5 години

искаш ли малко да се поразходим да ти обясня някои нещица. Ферщейн ??

123

Анонимен

преди 5 години

СОС да излизат в отпуска и без това само глупости творят....

122

Факт

преди 5 години

Който не може да управлява налага забрани и глоби. Факт!

121

Трябва, да

преди 5 години

да се забранят евтините некачествени храни със заместители и бедните хора постепенно да измрат и да не развалят гледката на управляващите. А да, то после няма да има кой да прави богати управляващите... ама те не мислят чак толкова напред

120

До 125

преди 5 години

Казваш, че трябва да забранят над половината коли в Амстердам, Мюнхен, Париж, Лондон, .... или да им се наложи данък над 500% (от какво 500% само ти си знаеш).

119

Анонимен

преди 5 години

Законите не променят нищо,те само служат да наказват и да има контрол над нас.Парите не правят човека по-богат,а по-зает.Дали ще доживеем времето в което да се спрем и да се замислим за чий *** всичко се върти около парите и защо колкото повече се увеличават цени,глоби и санкции подобрение и промяна няма? Ежедневно загиват хора по пътищата,всеки бърза изнервен и под стрес,защо?

118

Анонимен

преди 5 години

По принцип коли над 10 години от датата на производство трябва да се забранят от движение или да им се наложи данък над 500 процента!

117

fool

преди 5 години

До Коце кметаНямам против да важи това за колите с ФАБРИЧНА газ. Айде докажи, че като имаш "газово" колата ти е на газ в центъра. Аман от 20+ годишни баракудници тровещи ни ежедневно. Не е нормално колата ми с евро 6 на 3години да има три пъти по-висок данък от 20 годишния баруарник на комшията.Като нямате пари няма да карате коли, като няма кола българина току виж се опълчи срещо пилитическата върхушка!

116

пена

преди 5 години

Крайно време е цървулите, които тровят целия град да бъдат свалени от таратайките им и да бъдат върнати в каруците на село!

115

До 120 Коце ...

преди 5 години

Най-голямият проблем при замърсяването от колите е въглеродния двуокис. Колите на газ как са по въпроса с СО2?

114

Анонимен

преди 5 години

С велосипед се ходи на работа само там, където гъстотата на населението е голяма. Няма града подобен на София по население и гъстотата на населението, в който масово да се използва велосипед.

113

Коце кмета

преди 5 години

Видим рекет от ГРОБ. Само дето колите на газ, които не изхвърлят вредни вещества, няма да получават преференции, нали? А кои дни ще са с мръсен въздух, тия в които индобългарите ще горят *** през зимата, нали? И каква е връзката с колите в центъра?

112

Още една истина

преди 5 години

До ИстинаКак да ходят да гледат животни на село, след като ги убиват сега, заради чумата

111

Истината

преди 5 години

Според наличните статистики в мрежата, Букурещ и София са градовете в ЕС, в които най-много хора отиват на работа с обществен транспорт и най-малко хора отиват на работа с кола. Каква е тенденцията за България и Румъния е ясно - увеличаване на колите. Проблемът е, че с ГЕРБ във властта, България няма как да стане по-нормална държава. ГЕРБ не знаят как да управляват, а само крадат и оставят нещата на самотек. Понякога налагат забрани,а забраните по цял свят са характерни за некаърните управляващи