216

България е супер!!!

преди 5 години

Да, факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените! Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - само разпадащи се скапани панелки за "народа". А комунистите не ги жалете.

215

Анонимен

преди 5 години

Малко останал ресурс,как пък не,официално 25% СИВА ИКОНОМИКА ЧОВЕЧЕ,как мислиш не се знае къде потъват парите,знае се и още как АМА ВСИЧКИ ЛАПКАТ ОТ ТАМ,ГЕРБ,БКП,АТАКА и всичката друга г..д!Само преди дни гласуваха закона Домус-чиев и Корнела вместо да беснее за козите ако и беше чист косъмът трябваше да ореве държавата АМА ТЯ ЗА КОЗИТЕ СЕ ДЕРЕ,ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ Е СЛУЧАЙНО?!Пълни банки с пари но се прави ПР продукция с ниския дълг А МАШИНИТЕ СТОЯТ ПРАЗНИ,НЯМА БВП,НЯМА РАСТЕЖ КАКЪВТО ТРЯБВА!"Мерси"

214

Анонимен

преди 5 години

До Размисли и страсти 212Селяк, *** при братовчед си да рендосваш пода и се разкарай от тук, мизерен провинциалист!!!!!!!!!

213

Аз

преди 5 години

А след управление на ГЕРБ държавността изчезва!

212

Анонимен

преди 5 години

Не ровете костите на соца! Вижте сега какво се случва! Минете по селата, поговорете с хората ( където е останало нещо). Казвам ви народът се изнесе. Мъртвото е!

211

Размисли и страсти

преди 5 години

Какво трябва да се направи??? Трябва агресивна експортна политика. Трябва качествения българския плод и зеленчук да залее Европа! И държавата да подпомага фермери, които го правят това - ама със знания - не с пари!!!! Така хората ще имат препитание в селата - а в селата знаем, че раждаемостта е по-вискока. Трябва високотехнологично българско производство - нашите инженери в градовете да произвеждат български стоки, а не да вършат черното производство!

210

Анонимен

преди 5 години

Българите казват, "-Ама то няма за кой да гласуваш".А аз казвам, "Кой луд ще си жертва живота за да спасява такива бун*аци като бълг*араците".За това и НЯМА НИКОГА да има свестни хора които да искат да станат политици и да ви спасят ЗАЩОТО сте БУН*АЦИ!!!Защото който може да е свестен политик може да прави успешно и много други неща.Е защо да си зареже уреденият живот ЗАД ГРАНИЦА???Политици в Бг стават САМО супер-некадърници от които нищо не става.

209

до остави ги

преди 5 години

Не са секретари от българия, а фабрика за ***-ове от Масква.Работят с предварително приготвени постове и ги пращат по прокси за да правят кликове със скоростта на светлината.Ти чети коментарите и си прави изводите какви брадви ни готвят.

208

АНОНИМЕН

преди 5 години

ОХ НА МАМА СЛАДУРА. КАКВИ БУЗКИ Е ОТПРАЛ. ТЕ ВСИЧКИ КАТО ОТИДАТ В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ СЕ ЗАКРЪГЛЯТ. КАКВО СТАВА ДА НЯМА НЯКОЯ ЧЕРНА МАГИЯ НАПРАВЕНА ТАМ. О НЕ ТЕ ПРОСТО СИ ПОЧИВАТ ТАМ И ЗА РАЗНООБРАЗИЕ СПРЕТВАТ ПО НЯКОЙ КОНФЛИКТ ЗА ДА НЕ ЗАСПЯТ. И ТАКА МИНАВА ДЕНЯТ А ПАРИЧКИТЕ СИ ТЕКАТ. ЕЙ ДЕПУТАТ ДА СИ НА ДНЕШНО ВРЕМЕ. СЛАДКА РАБОТА. А ШАРАНИТЕ ДА РАБОТЯТ И ДА ВНАСЯТ ДАНЪЦИ ЗА ДА МОЖЕ ПАРЛАМЕНТА ДА ГИ ХАРЧИ. ЖИВОТ ЗДРАВЕЙ.

207

поклон

преди 5 години

Абе социализма е като да вземеш една риба и да я свариш. После да я пуснеш да плува.Сега България трябва да възражда от пепелището.За мен ГЕРБ са герои, които от малкото останало успяват да правят чудеса!БСП със свито сърце виждат че България е жива и няма да могат да я поднесат на тепсия на Империята на Злото!

206

Размисли и страсти

преди 5 години

Какво се случи със влизането в ЕС? Братовчед ми, който е дърводелец прави бюра за Франция. Но заплатата си му е като за българските стандарти - 500 евро. Но французина вече има достъп до евтини български бюра - и на французина стандартът му се вдига, а за братовчед ми промяна няма! Но французинът ли е виновен? НЕ! Той си гледа своя интерес и това е нормално! Ние трябва да си гледаме нашия!

205

Шменти капели

преди 5 години

Време е ГЕРБ на мине на заден план. Взеха много пари, с които увеличиха държавния дълг. Защо ли населението почти не усети подобрение на живота си?!

204

остави ги

преди 5 години

Разни бивши партийни секретари и техните нескопосани отрочета вместо да отидат да свършат някоя работа се занимават да пишат коментари с едничката цел да дразнят хората.

203

Анонимен

преди 5 години

Без Борисов ГЕРБ е нищо .Както Костов беше със СДС и и господин Кобургот с дадения му проект НДСВ ! ТОВА НЕ СА ПАРТИИ ,ТОВА СА СИ СЕМЕЙНИ ДРУЖЕСТВА.От 10 години насам изборната активност е под 50 % .Изборите са провал ,често са обект на корупция ,измами и тотална фалшификация. Телевизиите НОВА БТВ И БНТ ПОЛУЧАВАТ ТЕХНИЧЕСКИ СУБСИДИИ/от ГЕРБ,ДПС / за да подкрепят партийни идеалогии. 40 години БКП си е живо и здраво/ДПС,ГЕРБ/ и работи!

202

многодетки

преди 5 години

Горкият,с 3 щерки.Трябва три острова и три къщи в Барселона.И Софиянски с 3 щерки,но с умен сват-националнолотариен.Уреди се да взима пари от бабичките,търкащи талончета,отчита се където трябва,а в бюджета-пръц.

201

Размисли и страсти

преди 5 години

В тоя ред на мисли - защо българите ходят в Испания, Англия и тн да берат селскостопанска продукция? Нима ние не може да си направиме парници? Нима някой от село ще замине за 1500 евро заплата в Белгия, ако може да получи 750евро на село в България за същия труд? Какво стана с ЕС? Нали пазарите са общи? Или май нашият пазар е общ пък за Германия ти трябват 1000 разрешителни и си е техен???

200

До Размисли и страст

преди 5 години

През 1900 година никой не е предполагал че България ще бъде така покварена от социализма.

199

Анонимен

преди 5 години

До S 197Самият факт че задаваш въпроси на Пипоня вместо да говориш за тоягата показва колко ти е акъла.Той на такива балъци като теб чака, да му задават въпроси а той да им дъвче заучени безмислени лозунги като от соца.Ашкулсун бе теле!

198

Тома го каза

преди 5 години

Тролетариата изпълзя от дупките! Явно Империята на Злото е заинтересована от темата!България вече възкръсна от развалините и не могат да ни спрат.ИНЗ се е устремила към ада и няма да има четвърти Рим.

197

Анонимен

преди 5 години

Цецо, обещавай извънредна премия. Издишат ти драскачите, или махни резето на още една клетка, а и забравих, драсни им някакви нови опорки. Вече тия на нищо ме мязат.