8

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

7

АМАН от КРАДЦИ

преди 5 години

Това министерство харчи милиарди ограбени от народа за нагло престъпни дейности .Похарчиха много милиарди за вили,палати,хотели на избранници на власта.ЗА ограбени над 5 000 000 000 лева народа плаща над 700 000 000 живи лева годишно лихва. Купуват с ограбени пари от народа яхти,самолети,джипове и строят хотели на престъпници /вижте списъци по оперативни програми вкл "Развитие на селските региони".

6

Шопа

преди 5 години

Евала Бат'Бойко!Голем си!

5

Запознат

преди 5 години

ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

4

Анонимен

преди 5 години

Италианския премиер Джузепе Конти да си държи мигрантите в Италия защото идват от бившите им римски владения.България не е колонизирала нито Африка,нито Близкия изток.И мигрантите нямат никаква работа у нас.Центровете за хрантутници да се затварят и кой от къде е.Дошло е време да си ходят.Гостуването приключи.

3

Убиват зверски

преди 5 години

ТАзи диверсия е чрез зараза доставена през София подава проверка. Искайте експертиза от учени от Ветеринарния /тракииския университет в Стара загора.Преди години по време на нагло терористична акция провеждана срещу десетки хиляди животни и хора с имитация на уж"ШАП" учените там съобщиха веднага че ШАП НЕМа>Наглеците на власт в София обаче убиваха зверски здравите животни вкл леко поразени след вземане на проби от опасни екипи.

2

:))))))

преди 5 години

Констатацията на ББ направо му "усмихна" деня.

1

Deutsche Welle

преди 5 години

И Баце с картофите...