133

Анонимен

преди 5 години

Очаквам да падне ББ от власт и да изберат Динко за премиер.

132

Баце от Банкя

преди 5 години

До Ха-хаАаа,мина вече,ама беше яхнала едно мъжко магаре.

131

Анонимен

преди 5 години

Кой знае колко заплахи има срещу противопоставилите се???? Кога ли се излезе истината? Между временно други вземат пари ??? Кога ще се разбере истината?

130

БАН-ката

преди 5 години

Ти , който пишеш ,че парите за ликвидирано животно идват от Е С знай :Постъпващите пари при пияницата Юнак.кер се печатат и пращат по зелени човечета от Марс !!!!!!! Това , червено герберотъпче не са нашите вноски в ЕС , така ли ??????Прилича на 2 000 000 000 ,00 лв за ,, безплатно у.сиране " на панелките от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!!!

129

Анонимен

преди 5 години

Докато определени хора протестират други стават милионери чрез декларирането на голямо количество несъществуващи убити овце в документите.Така се забогатява в България.

128

Ха-ха

преди 5 години

Нинова няма ли да яхне една коза и да мине по жълтите павета

127

чукча

преди 5 години

Убийците от гроб при 2 положителни проби избиха добитъка до тук на 6 села! Неграмотници как може две заразени животни да са в 6 села бе.Вижте разстоянията между тях! Просто са убивали за кеф!

126

Анонимен

преди 5 години

Перфектна организация - автобуси, храна, фланелки, плакати, оркестър и ... Нинова!Сега очаквам и Радев да "отиде при хората" и да почне да ги прегръща и целува.

125

Константин

преди 5 години

И много са ми интересни хората, които казват, че всички против правителството са червени. Не е вярно, просто това е най-некадърното и антибългарско правителство. герб+оп. ***.

124

да се преброим

преди 5 години

как е кръвното на премиера? притеснен съм!

123

Анонимен

преди 5 години

Какво го занимавате с глупости Бойко? Има държава да управлява, при него се ходи само по голяма нужда.

122

До 124

преди 5 години

А как може на Софийска вода и Веолия 60 % загуби да им плащаме от собствения си джоб.Как може да насила да ни карат да плащаме скъпия ток от перките - изкуствено надути цени, а евтиния от Козлудуй да не може да ползваме.Как може да плащаме загубите на Топлофикация, да плащеме бентлитата на бандитите шефове на смет?Загуби ли, цялата политическа мафия трябва да бъде изметена от хората.

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Ще уволнява хора, защото ако не уволни има шанс правителството да падне.Като уволни няколко може протеста да поутихне.Взети са мерки за овладяване на заразата но хората се влият от емоцията и оня ден имашеновина за една баба която тъгува за овцете си.

120

Анонимен

преди 5 години

Какво ще стане 1 .Бойко пак ще ревне че го преследват и това е платен протест за свалянето му 2 подава оставка създава се временно правителство 3 Саботаж на всеки проект закон на временното правителство4.Догодина местни кметски избори - фалшификации, печели ГЕРБ !5 нови извънредни избори за правителство -на власт без вина е ПРАВИТЕЛСТВОТО БОРИСОВ 4Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/07/18/protestyt-goriashta-vylna-litri-mliako-i-jivotnovydi-na-shturm-kym-ms.382586#comment-newest

119

Константин

преди 5 години

Проблеми във всички сектори на държавата - транспорт, там се вихрят двама подсъдими, попов и московски, съдебна власт- там се вихри цачева и бягат всяка седмица рецидивисти, застрелвани показно от мвр, там е радев, проблеми в здравеопазването, липса на лечение за болните и грижи за хората в неравностойно положение, проблеми в земеделието сега, проблеми в армията, оня гледа само какво да гепи каракачанката и можете да продължите. Аз съм за да падне правителството. Съгласен с коментар 77 koментар.

118

А 117

преди 5 години

явно тъгува за ПОГРОМИ, каквито организира БКП през 1999.ПОжарът в Народното събрание- затова ли тези "животновъди" са ОРГАНИЗИРАНИ да ВЛЯЗАТ в НС? За да се втурнат подставени лица и да громят и опожаряват?Това е мечтата ВИ??Като атентата в Св.Неделя- дело на комунисти.

117

Анонимен

преди 5 години

Както свали Ореха,така ще свалят и него.Съдбата умее да си прави шеги

116

Анонимен

преди 5 години

Тея па овчарие. Плащат под минимум за осигуровки. Имотите им освободени от данъци. Регистрират се за животновъди и земеделски производители, за да взимат субсидии от ЕС. Много от тях приключват веднага след като си приберат паричките, а други нямат дори и животни. Все грижите им много, а приходите малко. Ами не се занимавайте. Не се, ама 50 000 лева субсидия така ли се изпуска.

115

Протестър

преди 5 години

Поредният платен протест организиран от БСП. Най-скандалното е че е платен с нашите пари откраднати от тази партия докато 26 години ни управляваше по най-дивашки начин!

114

Анонимен

преди 5 години

Българина доказа, че рядко мисли и се влияе от емоцията.Щеше да има смисъл от протеста ако тези хора неполучаваха нищо пък те получават.