72

Анонимен

преди 5 години

Е не. Това вече е жалко. Намерили парфюм и се напръскали Онези пък изоставили БОВ в парка. Това дори баба ми щеше да го скалъпи по-добре. :-)

71

Анонимен

преди 5 години

По глупаво обяснение не бях чувал - намерили флакон с парфюм в парка и се напръскали.Алооуу, ВИЕ *** ли сте бе? Първо - кой нормален човек ще направи това? Второ парфюма като е женски - що се е пръскал и мъжа? Трето - веществените доказателства се унищожават от агентите, не се изхвърлят в парка?Ей тез тъпите шпиони от ГРУ големи баламурници. Но както е казал Гьобелс - една лъжа повторена сто пъти или от сто различни инстанции - става ИСТИНА.

70

Олег

преди 5 години

Всъщност вие тука сте прости!Русофилите.Ако англичаните са отровили Георги Марков кой отрови Владимир Костов, а?!Значи според Вас Ленин буквално е заклал царя, жена му, малолетните дъщери, малолетния престолонаследник, прислужници.После залели в гората труповете с H2SO4, и после ги горили и после ги погребват в два масови гроба.И това могат да го направят на царски особи,,но не и да отровят Скрипал???!!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Ало журналистката : Откога ГРУ стана Държавно разузнавателно управление ?! Боже, боже.....

68

ТHE Патриот

преди 5 години

рижите мутанти стига лъжи стига *** пропаганда !

67

Анонимен

преди 5 години

Абе, КГБ'то е вода ненапита...светът се чуди защо ли харчи парите на оскотелия мужик !

66

ето

преди 5 години

Руски агенти са отровили и нашите животни в Странджа,ето ви новина...

65

факт

преди 5 години

До циркВижда се че има лица който вярват на англичаните и лъжите им,не може да им се сърдим те са с промит мозък.

64

Анонимен

преди 5 години

От руския Гулаг само лъжи, заплахи, рекет, отрови, убийства, агресия, войни !

63

утре друг спектакъл

преди 5 години

поредната спусната "мистификация" - дръжки чанти, коли, шапки, бутилки, сега 10 агента жени, утре 99999 русначета яздещи мечки напъват ингилизите по парковете...

62

Анонимен

преди 5 години

Всичко рано или късно излиза на яве. Русия ще понесе отговорността си за всички безобразия, които върши. Природата си знае работата.

61

цирк

преди 5 години

Това е супер гърл тя трови наред англичаните!абе хора докога този остров ще ни прави на луди?

60

цирк

преди 5 години

Тези англичани толкова ли са прости или нас смятат за прости. Че то ни писна вече от техните представления. Нали имаха някой прочут детектив за който имат стотици филми да го изровят и да им реши проблема.Отровиха Георги Марков набедиха нас. Сега се опитаха да отровят и руснаците като за по голяма убедителност посегнаха и на свои. Аман от аматьори.

59

Анонимен

преди 5 години

и кото се сетиш че цялата гербераска пасмина начело с банкянския лъв с миша опашка са слугинаж на точно тези служби прави си изводите кой те управлява

58

Анонимен

преди 5 години

От руския Гулаг само зло !

57

Анонимен

преди 5 години

57 хващай си джендърмените и бегом при пуси райат

56

Анонимен

преди 5 години

Неведоми са пътищата на руското зло !

55

Анонимен

преди 5 години

Е кой нормален човек ще се пръска със случайно намерено шишенце където и да е.

54

Анонимен

преди 5 години

Каква глупост!Ще намери някой шишенце ище се напръска? Ало ,за *** ли ни смятате?Кой ще се напръска с нещо за което не знае какво е? Нещата не стоят така,а са много по дълбоки и не вярвам на тази версия!!!!!

53

Ха-ха

преди 5 години

Тия цепят мрака!Двойката била намерила шишенце от парфюм в парка и се напръскала с него....Излиза,че британците освен ........,са и клошари!А пък руските агенти си ръсят оборудването и консумативите където им падне.Ама не е за чудене-в страна в която кметът на столицата и вътрешния министър са пакита-какво друго да измислят.Хубава работа,ама...пакистанска,както се казва.