48

Анонимен

преди 5 години

Веднъж се предредих на опашка в Гърция, минах в един магазин пред една баба, която се чудеше какво да си купи, и аз не издържах, но... изведнъж станах "невидим" за продавачката, тя нито ме чуваше какво искам, нито ме виждаше, а просто гледаше възрастната жена и чакаше тя да избере какво да купи. Засрамен се върнах в опашката. Така ми дадоха урок гърците без думи и без даже жестове, и ме възпитаха.Кога това ще стане в България?Тук бабите във фантастико направо минават пред мен,отляво,отдясно...

47

Анонимен

преди 5 години

До до 36Шумоизолирай си жилището и си купи тапи за уши като ти е шумно защо всички да страдат заради тебе направи си къща в гората *** на Марс варианти да искашЕй, много сте нагли бе - вие сте единици, така че нормалното е НА МАРС ЕДНОПОСОЧНО - ОК. И да - спретни си една барака в гората и се прави на *** денонощно. Но те и животните искат тишина, така че .... внимавай, я баба Меца, я Кума Лиса.

46

Анонимен

преди 5 години

А къде ще са дискотеките питам клубовете зарад тия ще затварят ли на диско до 23 ли ще ходим то след 23 се пие бира ще ходим на разходка

45

Анонимен

преди 5 години

На колите и младежите как ще спрете шума в заведенията щее тихо ама две коли като минат и надуят двеста вата *** спи то е достатъчно две коли да минат в два и без музика и съня е заминал пускаи мезоканала и реанимация

44

България 2035 г.

преди 5 години

Категорически съм против.В България много хора работят нощно време и през деня спят. Ако през деня се вдига шум също не става. Никакъв шум никога. Всичките коли да са задължително електрически със закон, и ако ще се извършва каквато и да е дейност да не се шуми.Всички трамвайни лини да се сменят с нови, за да не дрънчи трамвая. Тролея да не прави ууииуу-ууииуу, а и влаковите релси също да се сменят, че през нощта, който е близо до гара не може да спи. Да се сменят и локомотивите и вагоните...

43

турист

преди 5 години

От десетина години ходя на почивка в малки курортчета на Халкидики. Там проблеми с шума няма. Дори и някой *** да реши да се увесалява с кючеци, останалите недвусмислено му показваме, че това не е слънчака. Ако все пак някой е турбо-фолк-маняк със слушалките в ушите да друса кючеци, но не пред децата. Така се решават нещата, не със забрани или акции на Валери.

42

Анонимен

преди 5 години

Съмняваме да се спази време е валери симеонов да си ходи оставка заедно с домусчиев вън

41

Анонимен

преди 5 години

да бе, както забраниха пушенето на закрито и се "спазва", което дори е по лесно за доказване.....сега ходи доказвай на колко е било волумето преди да дойде полицията.....

40

Гробокопач

преди 5 години

Електората, пак изпада в телешки възторг;))) Г-да, разберете, в тази област няма полезен ход в демокрацията, защото при нея, "производствените мощности", които пълнят бюджетя са именно тези шумни "демократични фабрики", каквито са увеселителните заведения. Демокрацията е шум, шум и пак шум, разбере те го;))) Вие искате некакъв вид европейски социализъм да настане, но ГЕРБ не са европски социалисти;)))

39

до 36

преди 5 години

Шумоизолирай си жилището и си купи тапи за уши като ти е шумно защо всички да страдат заради тебе направи си къща в гората *** на Марс варианти да искаш.

38

Дебел Депутат

преди 5 години

"сега в наи голямата жега са изкарали бебета в колички коитореват защото им е топло изобщо някаква анархия цари навсякьде"Следващ законопроект: Да се забрани на бебетата да реват от 23 до 8 часа в цялата страна.

37

Анонимен

преди 5 години

Малките деца не могат да заспят след 20 ч.

36

Анонимен

преди 5 години

От 21 ч. трябваше, защото те си имат слушалки и си слушат от 21-8 ч. Който иска да купонясва, има стадион и там си плаща.

35

Анонимен

преди 5 години

Абе по-добре е 22-7 вместо 23-8, ама ако се спазва и така е добре...

34

Анонимен

преди 5 години

Добре е и от 2 до 4 часа следобед да има някакви ограничения, може би не толкова строги, но все пак да има.

33

Хах

преди 5 години

Нощта е дадена за спане. Силна музика и шум само в пригодени за това обекти ,които са шумоизолирани. Друг е въпросът ,че не само музиката може да влияе, достатъчно е 2,3 мотористи да изрежат моторите или да минат крещящи пияни младежи към два през нощта и съня ти е разбит

32

Иван

преди 5 години

Това е чудесна новина ! Сега остава и да се сложи норма на звука на всички мотоциклети, както е в белите държави ! Редовно някой с чопър, пистов или дори кросов мотор вдига патардия до небето не се търпи. Това важи и за тунинговани коли с ужасни ремуси ! ! !

31

А циганските сватби?

преди 5 години

Как ще ги озаптите гюрлутиите и маанетата по нощите? Диджей с авто тонколона и дъъни та провиват два района и околията???

30

Анонимен

преди 5 години

Забраните в Байганистан са като врата в полето само глупаците минават през нея МВР корупция, съд корупция, политици корупция.

29

.

преди 5 години

ДПС е ясно защо са против - сватбите на цветнокожите с тридневна денонощна музика, които досека попадаха в графата "специфични особености на етноса" попадат под ударите на новия закон.